» »

Problemi v srednji šoli Domžale

Problemi v srednji šoli Domžale

«
1
2 3

Kami ::

Poglejte si to.

Jaz sem že včerja zvečer vido posnetek in lahko rečem samo omg.

Otroci so si res dosti upali, zaj pa bodo dobili samo ukor pred izključitvijo.

Potrebna bi bila izključitev + poboljševalnica.
  • zaklenilo: zee ()

#000000 ::

Po ogledu cca 30 sekumd tegale filmčka, sem takoj ZA uvedbo fizičnega kaznovanja v "najboljš kr vse šole" palca pa čez šimbas. Prov zasmilu se mi je tale učitelj, jezus kaj se dogaja. Ojoj. LP

Vikking ::

Na koncu jo bo odnesel najslabše učitelj, čeprav je najmanj kriv.

Pač pravice učencev, so takšne da se zelo teško ukrepa zoper njih.

whatever ::

Sej pravim: dokler se še ne streljajo...
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

klemen22 ::

Kakšna izključitev, prijava na policijo in tovrstni ukrepi. Izključitev bi jih pomoje precej spametovala. Še bolj žalostno bi bilo če bi se to dokajalo na kakšni 4letni šoli. Vidi se da kar precej tisti ki so na poklicnih šolah nima vse razčiščeno v glavah. Precej žalostno da se to dogaja. Tisti prfoks ki tam sedi je pa tudi milo rečeno moron, da dopusti takšno razgrajanje.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

#000000 ::

Ja ne vem če je moron, ampak imam občutek da se učitelj učencev boji, verjetno nima več dosti do penzije in si misli bojš da sem lepi tiho in žrem drek, kokr da me kak mulc kje nabuta in me še kazga invalida naredi. Boji se jih, zato bi bilo na mestu, če bi dal v vsak razred še enga varnostnika ki bi vsakega ki bi mal grebenček dvignil takoj čofnil okol kepe. Res bi blo fino kej takega, ker tole je maltretiranje učitelja, zakaj pa ničesar ne ukrene pa ne vem (dobr se boji) ampak lahko bi lepo zapustil razred in rekel ko se mislite normalno obnašat me pokličite. LP

Tarzan ::

Vidi se da kar precej tisti ki so na poklicnih šolah nima vse razčiščeno v glavah.


Vidi se da precej tistih, ki imajo številko 22 v nicku na Slo-Techu nimajo vsega počiščenega v glavi in posplošujejo traparije.

Precej takih je tudi na gimnazijah, da bi pa posploševal, pa ne moreš. To mularijo, ki zganja med poukom take, milorečeno, traparije, bi morali po hitrem postopku kaznovati. Ukor pred izključitvijo je po mojem kar v redu kazen, saj bodo morali prav pridno sodelovati pri pouku, da jih ne utegne doleteti izključitev. Poleg tega, bi morali posamezniki plačati škodo, ki jo naredijo po razredih.... Če se za krivca ne ve, bi plačal celoten razred. Če bi prišlo do kakršnihkoli groženj učitelju ali delavcu šole, izključitev.
Dijaki imajo pravice, ampak imajo pa tudi cel kup dolžnosti in ena od teh je, da dajo mir pri pouku. Če zganjajo hrup ali celo kaj hujšega, je naloga, pravica in dolžnost, da ga odstrani iz razreda, "nagrajenega" z ustrezno kaznijo.

klemen22 ::

Ja ne vem če je moron

Saj, zapustil naj bi razred.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

klemen22 ::

Vidi se da precej tistih, ki imajo številko 22 v nicku na Slo-Techu nimajo vsega počiščenega v glavi in posplošujejo traparije.

Ne, dejansko se sicer manj neverjetne stvari dogajajo na veliko srednjih poklicnih šolah, če jih sploh lahko tako imenujemo. Poglej samo litostroj v ljubljani. Je bilo ene par sošolcev iz osnovne šole noter pa po njihovem pričevanju je delo potekalo precej po texaško. Ne imenuje se zaman Texas.
Ima pa verjetno ta profesor precej nizko avtoriteto da je prišlo sploh do tega. Ukrepati bi moral že veliko prej. To je verjetno le vrh ledene gore.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

Fizikalko ::

O M G !!! 8-O

Pr men bi veselo piskal... Samo zakon bi blo treba spremenit. Ker tole šolstvo bo šlo v k..., če bo šlo tako naprej. Prfoksi majo manj pravic kot podgane. Obup.

Tarzan ::

To je odvisno od šole in malo tudi od tega, za katero poklicno šolo gre. Sem mnenja, da pri tropu mesarjev pride do več problemov, kot pri kardelu slaščičarjev (ali bolje rečeno, slaščičark ;) ). Imajo na nekaterih šolah boljše predispozicije, boljše kandidate, ki jih je potrebno že od začetka šolanja držati na kratko. Če se učitelji, ki bi morali imeti vsaj nekaj malega avtoritete, učencev bojijo, je to žalostno in bi se moralo zadevo rešiti. Če je potrebno v učilnicah postaviti za doseganje reda in miru videonadzor, potem je to najmanj, kar lahko šola naredi. Vratar/hišnik/varnostnik, kdorkoli je že za videonadzor zadolžen, pa potem zadeve ob pojavu uničenja šolske imovine preveri, poda izsledke naprej in dijake se primerno sankcionira. Ponavadi mularija ne prihaja iz premožnih družin (v bistvu, pa tudi če...), tako da starši ne bi bili ravno veseli da mulc domov nosi položnice za polomljene stole.
Z izključitvijo dijaka lahko še lažje pahneš v krizo, iz katere težko kadarkoli prileze. Lahko se poda v kriminal (če ni že notri), lahko pa v nekaj letih kariero konča s "padcem" s kakega mostu, ali na štriku.
Na nekaterih šolah imajo tudi psihologe, in ne, niso samo za okras.

Tarzan ::

Fizikalko, pravic imajo popolnoma dovolj.

Omenjeni profesor po mojem mnenju že v začetku ni nastopil dovolj strogo, nad dijaki si ni dobil nikakršne avtoritete, kar je mularija, kot trop volkov hitro ugotovila in to izkoriščala. Siguren sem, da če bi šlo za drugo šolo, druge učitelje in drugega ravnatelja, da bi bila zgodba precej drugačna. ČE je res, da hodijo v šolo z noži in strelnim orožjem, pa lahko rečem samo to, da so krivi sami. Vsako odkritje orožja, bi morali prijaviti policiji. Če se to dogaja pogosto, kar predvidevam, da pri posameznikih se, bi pač nekega dne naredili racijo, in bi policisti preiskali dijake in šolske prostore. Škodilo gotovo nebi.:\

upirna ::

Glede na to da je kar nekaj mojih sošolcev iz OŠ na t.i. Teksasu lahko potrdim da povečini to niso ravno disciplinirani angelčki, vendar to zaenkrat nikakor ne upravičuje nasilja v kakršnkoli smeri.

Bolj primerna bi bila kakšna javna dela namesto teh "papirnaatih" kazni, ki so praktično brez pomena. Mene osebno bi veliko bolj ganila negativna ocena kot pa opomin pred nevemčem. :\
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: upirna ()

Vajenc ::

Groza. Fantje so posneli film ...teli hollywood filmi so sploh inspiracija za našo prebujajočo se zavest. V gangsta paradise poveličujejo barabce in tako so si zamislili tudi ustvarjalci tega filmčka. Staršem večje plače pa krajši delavnik pa bo mogoče kej bolš. Je pa meni lažje o tem razmišljat (sem mladi starš) kot enim 15-19 letnikom. Po svojih izkušnjah pa bi pomagalo tudi, da se oceni kdo je pobudnik v razredu in se le tega izloči.

Jaffa ::

Upam, da bojo vsaj starši, ki so vidli svoje otroke v tem videu, kaj ukrepali proti njim... :| Čeprav dvomim...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

tpah ::

se strinjam, da je v veliki večini kriv profesor, na žalost...

Mislim, da vsak od nas pozna vsaj enega dobrega profersorja, ki bi tele junake brez problema spravil v red, verjetno pa se ta isti razred pri drugih urah normalno uči.
S tega stališča je vsekakor kriv profesor.

Kdo jih pa uči tako obnašati bo pa povedala družba in sistem v katerem živimo.

WarpedGone ::

Profesor je odgovoren, kriv pa ni nič. Krivi so ti retardi, ki jih je dobil v razred za učit.
Propadle duše v 90% primerkov, bodoči socialni podpiranci, klošarji etc, usedlina družbe.
Zbogom in hvala za vse ribe

Tarzan ::

Propadle duše v 90% primerkov, bodoči socialni podpiranci, klošarji etc, usedlina družbe.


Če se jih takoj vrže iz šole prav gotovo. Treba jih je bolj na trdo prijeti, sankcionirati zabluze in pohvaliti ko kaj storijo prav. Če ne gre drugače, verjetno najbolj "pali" metoda, ki se uporablja pri šolanju psov.

WarpedGone ::

Jup, ko je otrok enkrat tkole zabluzen mu noben mehak pristop ne pomaga več.

Obvezno služenje vojaškega roka? "The old way" z železno disciplino in 16 urnim programom dela vsak dan, brez ponarejenih opravičil?

Bolš to, kot pa 5 let kasneje 10 let resta zarad kriminala.
Zbogom in hvala za vse ribe

nevone ::

Šolska zakonodaja bi morala obvezno sankcionirat takšne izpade z izklučitvijo iz šole. Sploh v srednjih šolah. Povsod postaviti kamere in takoj ukrepati, ko pride do takšnega izpada, kot je bil tale. Svoboda, ki naj bi izhajala iz demokracije, nas bo stala še marsičesa, če ne bomo začeli ločevati zrn od plev. Tole v šolah je tako, kot če bi v celi Sloveniji ukinili pravno državo in uvedli anarhijo, v imenu svobode. Za nekatere bi bila edino to "prava demokracija".

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Daedalus ::

Za začetek tele cepce premlatit z inventarjem, ki so ga uničli. Pa fajn premlatit, da bojo pokale kosti. Za začetek - pol pa vojaška disciplina style podrejanja pravilom, pa jih bo že pamet srečala. Kaj drugega itak ne bojo razumeli.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

strictom ::

Sreča da imamo to na šoli nekako poštimano. Pisneš. Opozorilo. Pisneš. Drugo opozorilo. Pisneš. Letiš iz razreda, neupravičena, če je pa prfoks slabe volje pa pred tablo in nimaš osnovnih pogojev za pozitivno.

ô_o
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Fizikalko ::

Hmmm... ven iz razreda po zakonu ne smeš letet, kaj šele, da bi dobil neupravičeno. Maš srečo, da pri vsa kršite zakon, je tako bolje za vas...

Matev ::

men se pa otroci na videu ne zdijo povsem nič krivi
so pač delati tisto kar jim je profesor (gnida) omogočil

za stanje je kriv edino nesposobni profesor ki so ga j.... v glavo, on pa nič ukrenil
verjetno je čakal na konec ure in konec dneva

mi smo imeli tudi eno tako prfokso, ki ni bilo nič od nje na njenih urah

Jaffa ::

Kak je lahk profesor kriv? Halo? Kaj je on moron, ki je lomil stvari?

Jaz če bi neopravičeno dobil, al pa kakšno kazen zaradi tega, ker sem _jaz_ delal bedarije, mi še na misel ne bi prišlo, da bi z zakonom prišo ven pred starši, ker bi jih še od njih krepko slišal... Pa če zdaj gledam nazaj, sem temu prav hvaležen. Pa ni ne vem kolko časa od takrat minilo.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Matev ::

seveda, da je profesor kriv

dijaki so bili prvo uro zagotovo še lepo pridni
nato se je pa stopnjevalo do stanja kot ga vidimo na posnetku

a od začetka do konca je veliko stopenj in ukrepanje bi bilo nujno

na posnetku se lepo vidi, da so bili izgredi posneti v večih fazah - različni dnevi

zakaj ni profesor ukrepal po prvem ali po desetem norenju... zakaj? zato ker se mu šmergla - on je plačan če dela ali ne dela

in on je izbral slednje

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matev ()

klemen22 ::

Matev: totalno nesmiselno je zagovarjati dijake oz. bolje rečeno živali na posnetku.

Jah zgleda da so akterji na posnetku za nekatere mlečnezobce morda še junaki, skratka kao gangsta style. Prvo kot prvo bi bilo treba ene 3-4 pobudnike te akcije nemudoma izključiti iz šole saj njihovo ravnanje ni na stopnji normalno razvitega človeka. Kakšno leto dela v proizvodnji bi jih verjetno lepo izučilo da se malce bolj socializirajo. Taka mularija državi samo škoduje. Poglejte, država omogoča brezplačno srednješolsko izobraževanje (ki seveda za razliko od osnovne šole ni obvezno) in takile kot so ti na posnetku to niti najmanj ne cenijo.

Sej ne rečem, tudi mi v srednji šoli nismo bili ravno angelčki ampak dlje od špricanja kakšne šolske ure ni šlo. Bog ne daj da bi kdo v našem klasu rekel kaj proti kakšnemu profesorju -> pa ne zaradi kazni ampak zaradi samoumevnosti. Zgleda da je tovrstno mišljenje prevelika preglavica za nekatere na poklicnih šolah.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

misso ::

Ali je kateri opazil da zveske in sotalo sploh nimajo na mizah, ednino torbo majo namizo pa vsi čakajo kdaj bo konec ure. Drugače pa sem obiskoval texsas v LJ (zraven stadiona in na litostroju), pa vem kako je to s prfoksim. Eno uro smo na polno razgrajali pol smo pa imeli najbol strogega profesorja in smo bili tiho kot miške.
Drugače pa je to vse odvisno od profesor kaj dopušča, pa tudi od karakterja učenca. Drugače sem pa delal 3+2 šolo pa sem doskrat slišal od razredničarke " Sej vam ni treba hoditi še dve leti saj itak mate že en poklic in ob priliki si kmalu letel iz šole, ker drugače na triletni šoli zlepa te niso vrgli ven(edin če nisi zelo veliko pizdarijo naredil), sej veste so se bali kaj bo otrok brez poklica

klemen22 ::

btw.: un ki papa tisti sendvič na posnetku se mu že vidi da mu v glavi ne klapa vse kot bi moralo.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

upirna ::

Tisti, ki govorijo, da je profesor kriv - ti dijaki niso otroci iz 2. razreda OŠ, ampak so povečini stari okrog 17 let!!!!!!!!
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]

klemen22 ::

Precej patetično je tudi njihovo skakanje iz višine 1.5 metra na sneg proti koncu "spota". Mislim ker so že taki džeki bi lahko to prakticirali vsaj iz strehe.:\
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

strictom ::

Fizikalko, nič ni proti zakonu če te profesor vrže iz razreda, ker si motil pouk. On je dolžan zagotovit ostalim normalno uro in tvoja dolžnost je, da to upošteaš in tega ne kršiš. Če pa, mora pa prfoks na kakeršenkoli način zagotovit normalno stanje v razredu (poleg tega da te tepe) :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Fizikalko ::

Nak, če te vrže ven, je kazensko odgovoren za vse, kar se ti medtem zgodi. Torej on odgovarja, če te npr. zbije trola al pa če se ga greš nalit in delat pizdarije. V tem in še marsičem je problem. Prfoksi imajo premalo pravic.

Tarzan ::

Nikakor! V šoli se vzpostavi red. Nihče med trajanjem pouka ne sme zapustiti šole. Tako smo imeli to mi poštimano in čeprav se tega nihče ni držal, saj smo našli 1001 način, da smo prišli ven. Če ti učitelj reče, stoj pri vratih, ne boš dobil niti neopravičene ure, samo pri miru boš in ne boš motil pouka, čez 10 minut preverim, če še čakaš... Na ta način bi mu lahko potem, če ga nebi bilo pred vrati pribil konkretno lep ukor.

Microsoft ::

Edino pravilno bi bilo, da se za te stvari kaznuje starse!!! Z denarno kaznijo! Ce polomis stol, naj starsi placajo 10x vrednost stola. Ce otrok moti pouk, kljub temu, da ga ucitelj veckrat opozori, 100k za starse. Itn.

Starse je treba kaznovat, ucitelje poducit o tem, kako v ucencih vzpodbudit interes, za otroke bodo pa ze starsi poskrbel.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Fizikalko ::

Kako nikakor? To, kar si napisal, moje trditve (in dejstva) ne izključuje. Glede na to, kor sam praviš, da ste našli 1001 način, da ste prišli ven, prfoks ne bo tvegal, dabo odgovarjal za mulca, ki se izmuzne ven n dela pizdarije. Na 10 minut kontorlirat? Brez veze, v 10 minutah je on že v mestu, če hoče.

Problem je v prevelikem ujčkanju. Ko sem bi jaz na gimnaziji, smo se prfoksov večinoma bali, ampak ne tako fizično, ampak bolj v smislu strahospoštovanja. Zdaj vem, da je bilo to zelo dobro. Če se skušal bit primitiven frajer, te je poklical gor in dal par "zanimivih" vprašanj. Ali pa smo pisali nenapovedano. Zdaj seveda (zaradi prepametnih pedagogov in kvazi-psihologov v ministrstvu, ki še v življenju niso učili) to nidovoljeno, kot praktično nič ni. Prfoks mora biti dovolj dober, da si avtoriteto zgradi brez vsakršnih sredstev. Takih prfoksov pa je malo. Drgim bi zelo prav prišli vsaj osnovni ukrepi za umirjanje prepotentnih naduvancev.

Tarzan ::

Vratar pred izhodom lahko naredi to, da je šola praktično neprodušno zaprta. Pri nas smo pač imeli dežurne dijake, katerim si prinesel na poti nazaj v šolo še kak priboljšek, da te niso vpisali, pa je bilo. Z vratarjem pač tega nebi bilo.

Mularijo je treba naučiti, kje je meja dobrega okusa. Malo heca je v vsakem razredu, to kar se je dogajalo pa tule je pa...;((

Fizikalko ::

BTW, tudi znotraj šole se lahko polomi ali dela traparije. To ni rešitev, pošiljat ven.

Prvi ukrep bi bil: ukinit napovedano spraševanje. le-to je namreč šolstvu naredilo največ škode. Če veš, da boš vprašan npr. 7.maja, se ti do 6. maja za vse gladko jebe.

Brane2 ::

Heh, če bi blo to na Vegovi in bibil Opeka še vedno šerif, tip s sendvičem ne bi imel več tapravih zob za naslednjega... >:D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Matev ::

meni se je zdelo da se otroci zabavajo
profesor je bil pa nesposoben - smo imeli mi na gradbeni dosti takih in ne mi rečt da so vedno otroci krivi
so ja

ampak prio nas je bila eno uro tišina in red (pri strogem profesorji)
drugo uro pa đumbus pri nestrogem teslu

kdo nastrada je jasno

Ziga Dolhar ::

Še tako neavtoritativen in "nesposoben" profesor ne zmore bit opravičilo, da ga pričneš ignorirat. Ta ideja se porodi in razvije izključno na strani učenca, ne profesorja.

Učitelj v razredu ni v funkciji paznika, ampak poučevalca.

Kdor trdi nasprotno, pravi, da so sedemnajstletniki po defaultu neinteligentna bitja brez sposobnosti samonadzora, učitelj pa je njihov krotilec, njegova uspešnost pa se ocenjuje po številu nepoškodovanega inventarja.

O "krivdi" pa raje ne bom ...
https://dolhar.si/

Matev ::

profesor je dobesedno izzval takšno obnašanje
na očitno provokaciji: "nimaš pojma" je odgovoril "kakšne zvrsti ..."
ma da profesor omogoč normalno delo vsem v razredu
zagotovo bi se marsikdo v tistem klasu rad česa naučil - ali pa vsaj ne bi pretirano nasprotoval
pa se zaradi profesorja ki je nesposoben ni mogel

klemen22 ::

Precej bolj kot profesor so krivi tisti južnjaki.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Matev ::

đumbus kot je viden na posnetku nastane kjerkoli v vsakem razredu, če se ga dopusti

klemen22 ::

đumbus kot je viden na posnetku nastane kjerkoli v vsakem razredu, če se ga dopusti

Že že samo tisto ni đumbus, tisto je živalski vrt.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Jaffa ::

Matev, kaj s tabo je kaj narobe? Kaj če eni učitelji nočejo bit tak zategnjeni kot ostali? A morjo bit zarad tega tako kaznovani? Namesto, da bi bli nagrajeni, ker pač ne zahtevajo smrtne tišine. Kr neki...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

upirna ::

Osebno sem dijak Gimnazije Bežigrad. Na naši šoli je vse napovedano, odnosi profesor-dijak so izredno sproščeni... Nekako bi rekel, da lahko pri nas brez problema se greš akademsko obiskovanje. Jaz na primer delam zapiske samo pri enem predmetu, v razred skoraj 100% pridem za profesorjem, brez problema kaj pojem med uro, domača naloga mi je praktično španska vas... Pa nisem še dobil neopravičene ure, kazni ali resnejšega opozorila. Največja kazen, ki nas je doletela je bila da nas je matarca zaprla ven iz razreda ker smo zamudil več kot 15 min.

Ampak na koncu se ve - znanje je treba pokazat, ko profesor razlaga je treba bit fer in ga poslušat, če profesor rabi grafoskop, računalnik ali kaj podobnega mu ga greš iskat, na hodniku se ga pozdravi, če te prosi za pomoč mu pomagaš in obratno...

Torej, ni potrebe po strahospoštovanju - potrebno je samo postaviti skupne cilje in situacija se takoj izboljša.
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]

snow ::

Matev in kaj lahko strog učitelj naredi, če se razred odloči, da bo razbijal po razredu?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Fizikalko ::

Upirna, ne moreš primerjat Gimnazije Bežigrad s poklicno šolo. Vi imate paš malo več v glavi in predvsem boljšo vzgojo že od prej. Verjemi, da uni na tej šoli nimajo teh "skupnih" ciljev. Njihov cilj je primitivna zabava.

Matev ::

če se razred odloči, da bo razbijal po razredu?


vsak razred se bo odločil za kaj takega če so mu dani pogoji in če so dijaki dobesedno izzvani
jaz bi takega profesoprja sam na gobec (ker je pač mevža in kar kliče po tem)
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Starši, ki uničujejo svoje otroke (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11929209 (24692) solatko
»

žaljenje dijakov v srednjih šolah

Oddelek: Šola
223588 (2644) Aston_11
»

Vzgoja otrok in učiteljeva avtoriteta (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6210131 (8825) gruntfürmich
»

kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
779314 (7894) ERGY

Več podobnih tem