» »

Bedarije

Bedarije

1
2
»

Dr_M ::

najvecja bedarija kar jo jest lohk nardim je to, da se pustim zenski zajebavat....ok, sm se, ampak se ne bom vec :) :D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

°X-bajtek° ::

:D RIPMORK ali imaš kako fotko ko ste tistega modela namazali z nuttelo:P :D

ripmork ::

-ne,je pa posneto>:D >:D >:D

||_^_|| ::

Heh..zdele se spomnem dveh bedarij k me se vedno v slabo voljo spravjo k sm bil tok neumn:)

1. z bratrancom sva bla sama doma pr men, nevem kok sm bil star, osnovna sola se pomoje, takrat ko je bil papez 1. v sloveniji. In sva dobila idejo da odpreva okna v moji sobi (8. nadstropje v centru mesta) in dava na okenske police zvocnike od stolpa, in se dereva po mikrofonu razne neumnosti (midva mava vas rada, itd..), ni blo 5 minut so bli ze policaji na vratih in je bla cela pizdarija..

2. Predlani sem prestrihal cel avto lepo na frisno, v drugo barvo pa ga mal popedenal. No in ko sem cistil se notranjost avtomobila sm mal cudno zadel v vzvratno ogledalo z glavo in je balo dol. Na sipi je pa ostala tista bunkica prlimana gor. Pol sm se pa spravu ogledalo nazaj dajat in sm mal prevec prtisnu pa je sla sipa v p.m., pocla po 4 smereh, prou zvezdica se je nrdila. Mislm da je bla to najdrazja bedarija do zdej..ccc...

>:D

T0RN4D0 ::

lol tale s papežem je pa huda! >:D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

The dog ::

To je zgodba od ene moje frendice.
Njeni starši so mel obletnco poroke in jim je hotla prpravt presenečenje. Pa je skuhala jajca na oko, na mizo postavla najlepši prt, pržgala visoke sveče in jih dala na mizo in jih poklicala naj prideta domov da jij čaka presenečenje ona je pa šla ven. Starša prideta domov in so se sveče prevrnile in pržgale mizo8-O.
Kero zanimivo darilo, ane?:D

Jeebs ::

Hehe... Jst se zdle od vseh pizdarij 2 spomnim.:D

1. Za našo prfokso za ANG sem bil vedno ''Anže, my super boy''. >:D Ne vem zakaj, ampak ful en ''domač'' odnos je imela do mene. No in enkrat sem bil POŠTENO razkurjen zaradi šusa pr matematki... 2 dni pred tem, pa nam je prfoksa za ANG govorila da naslednjič ne rabimo ničesar (bilo je blizu praznikom), naslednjič pa da bomo potrebovali VSE. No, jst brihtna glavca pa sm mal zamešu datume. >:D No in od jeze sem pri matematki in ANG (dokler je ona delala svoje) pisal same bedarije po Murphyu (neke vrste delovni zvezek za tiste, ki slučajno ne poznate). AMPAK gor je pisalo ''3/4 teachers sux'' in podobne oslarije.:D No in pri ANG se lepo usedemo, drugi lepo pri miru, jst pa v tem času že vse gor zložim. Ampak dobesedno vse, da je zgledalo kot da bi bil na bolšjem sejmu (2 knjigi, delovni zv., Murphy, 2 zvezka, 2 slovarja...). In ravno takrat se mora ona spomnit ''Anže, can I borrow your Murphy''. Dobesedno molil sem, da nebi opazila, kaj sem napisal, ampak... ''Anže, what's this?!''. Počutu sm se tako, da bi se najrajši vdrl v zemljo od sramu.:D

2. V tretjem letniku smo imeli za narest seminarsko nalogo pri informatiki. Delali naj bi samo v šoli.:\ No ja, prfoks je bil itaq že navajen vseh mogočih pizdarij od mene... Tako da mi je lazil okoli mene ko kak pes. Jst pa sem imel seminarsko na disketi, netu... Pa je hudič vse blokiral. Skratka z nobeno stvarjo je nisem mogel pobrat iz neta. No nazadnje je šlo prek Yahoo Messengerja s pomočjo ene frendice.:D Ampak seminarsko sem dobil dobesedno ko mi je bilo že pošteno vroče.>:D Modelu pa nič jasno spet.:)

No več pa ko se spomnim. Čeprov ene stvari niso za javnost.>:D
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jeebs ()

milica ::

Ena od cvetk trboveljske komunale kontrola števcev
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Največje bedarije ali smešni dogodki ki ste jih kdajkoli videli ali doživeli (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9114305 (9778) Unknown_001
»

majice za valeto (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7333582 (26544) Meizu
»

Šola v naravi ali taborišče (v2)

Oddelek: Šola
332854 (1922) strictom
»

Traparije - pa tudi ne (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
906638 (4017) Pyr0Beast
»

"Podvigi"

Oddelek: Loža
141466 (1259) 3LeR.

Več podobnih tem