Forum » Na cesti » Resnično ogromna poraba goriva Scenic IV 1.33 Tce 140KM
Resnično ogromna poraba goriva Scenic IV 1.33 Tce 140KM
alenratej55 ::
Pozdravljeni, zavedam se, da je to vecna tema ampak me resnično zanima kakšno porabo dosežete z Scenico-m IV Tce 140 KM. Moja namreč pri mestni vožnji znaša med 9.5 l in 10.5 l na 100km. Naj povdarim, da gre za zelo umirjeno vožnjo brez močnih pospeševanj, prestavljanje v območju med 1500 do 2000 obratov. Na relacijo avto porabi ugodnih 5.5 do 6 l, mestna vožnja pa je katastrofa. Avto pregledan in stestiran in računalnik ne pokaže motenj v delovanju, vsi parametri v mejah normale. Kakšna ideja kaj storiti, razen, da ga prodam. 😅😅
Magic1 ::
Koliko pa misliš, da je normalna poraba ob svaljkanju v kolonah? Avto porabi nekaj pod liter na uro samo če laufa na mestu.
Magic

Blinder ::
Uredu poraba
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Scorpy84 ::
Avto je bencinar, pa se 240 navora pri 1600 obratih, kar je veliko za bencinarja. Izogibaj se saltanju pri 2k, ce hoces nizjo porabo, saj imas vecino navora ze pri 1,5k. Poraba je normalna za 1,4t tezek avto. Za primerjavo avto 1250kg euro4/5 motor ima porabo 8-9l. Tvoj samo ima manj NOx-a, pa se turbino imas.
feryz ::
Bencinar, 3,0 l, 380 konj, 2,5 tone težak, zelo težka noga, 10,2 l/100km porabe.
Pa naj še kdo reče da so hibridi brezvezna zadeva.
Aja, poraba je visoka zaradi ac in izven mestne vožnje. Če bi se guncal samo po mestu, bi bilo krepko manj.
Pa naj še kdo reče da so hibridi brezvezna zadeva.
Aja, poraba je visoka zaradi ac in izven mestne vožnje. Če bi se guncal samo po mestu, bi bilo krepko manj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Ales78 ::
alenratej55 je izjavil:
Pozdravljeni, zavedam se, da je to vecna tema ampak me resnično zanima kakšno porabo dosežete z Scenico-m IV Tce 140 KM. Moja namreč pri mestni vožnji znaša med 9.5 l in 10.5 l na 100km. Naj povdarim, da gre za zelo umirjeno vožnjo brez močnih pospeševanj, prestavljanje v območju med 1500 do 2000 obratov. Na relacijo avto porabi ugodnih 5.5 do 6 l, mestna vožnja pa je katastrofa. Avto pregledan in stestiran in računalnik ne pokaže motenj v delovanju, vsi parametri v mejah normale. Kakšna ideja kaj storiti, razen, da ga prodam. 😅😅
Zapelji na P+R in se prestavi na avtobus. Bo precej bolje za tvojo denarnico in živce.
Vas zanima, zakaj zares plačujete visoke davke na plačo?
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739

iloveboobz ::
čist normalna poraba za tezkega bencinarja brez hibridizacije. Če bi mel hibridno toyoto, bi bla poraba 3-4L....
smoki
NuMaN ::
alenratej55 je izjavil:
Zapelji na P+R in se prestavi na avtobus. Bo precej bolje za tvojo denarnico in živce.
Mogoče leta 1997, ko se nisi vozil kot sardina v konzervi. Zadnja leta pa preveč ali premalo klime med drugim.
Tako da je izbira med kolesom in LPP enostavna. In vsaj trikrat hitrejša.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
PacificBlue ::
Jeep Grand Cherokee 2.0 GME PHEV ima kombinirano porabo od 2.6 l naprej.
I’m out.
:3
:3

iloveboobz ::
seveda, če je kombiniran cikel odvozen večinsko na PHEV bateriji
Z dovolj veliko baterijo je tut 0,0L porabe lahko na kombiniranem ciklu
Z dovolj veliko baterijo je tut 0,0L porabe lahko na kombiniranem ciklu
smoki
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Poraba avtomobila (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 68255 (18932) | iloveboobz |
| » | Poraba na 1.9 tdi, škoda, seat (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12246 (10483) | GenZNPC |
| » | Proizvajalci avtomobilov prirejajo statistike o porabi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 41782 (32861) | nekikr |