» »

Fedora OS

Fedora OS

TelemachSLO ::

Zdravo

Sem nov uporabnik operacijskega sistema Fedora OS in iscem uporabnike kateri si lastijo ta sistem rad bi ustvaril na Discordu slovenski chat kjer bi se čim več ljudi dodajalo v Discord in s tem pomagali ostalim pri raznih stvareh.
Na Slo-tech nisem opazil te teme zato jo dodajam, če s tem kršim pravice lahko to izbrišete !
Rad bi pomagal jaz in vi ostalim slovenskim uporabnikom, da bi njim pomagali z vsem kar se tiče Fedore OS.
Če je kdo tukaj naj mi piše privat in bom na podlagi koliko vas bo upam, da veliko kasneje tudi uredil Discord profil na to temo

Hvala vsem za podporo

Ales78 ::

TelemachSLO je izjavil:

Zdravo

Sem nov uporabnik operacijskega sistema Fedora OS in iscem uporabnike kateri si lastijo ta sistem rad bi ustvaril na Discordu slovenski chat kjer bi se čim več ljudi dodajalo v Discord in s tem pomagali ostalim pri raznih stvareh.
Na Slo-tech nisem opazil te teme zato jo dodajam, če s tem kršim pravice lahko to izbrišete !
Rad bi pomagal jaz in vi ostalim slovenskim uporabnikom, da bi njim pomagali z vsem kar se tiče Fedore OS.
Če je kdo tukaj naj mi piše privat in bom na podlagi koliko vas bo upam, da veliko kasneje tudi uredil Discord profil na to temo

Hvala vsem za podporo

Sicer pozdravljam iniciativo, se pa ne splača truditi, v Sloveniji vlada Ubuntu, tisti, ki imajo Fedoro pa že sami vedo kako se rečem streže in tudi znajo angleško, ni ravno distribucija, ki bi bila znana po uporabi, s strani noobov.
Vas zanima, zakaj zares plačujete visoke davke na plačo?
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739

bm1973 ::

A ni teh kanalov že malo morje?

TelemachSLO ::

Ales78 je izjavil:

TelemachSLO je izjavil:

Zdravo

Hvala vsem za podporo

Sicer pozdravljam iniciativo, se pa ne splača truditi, v Sloveniji vlada Ubuntu, tisti, ki imajo Fedoro pa že sami vedo kako se rečem streže in tudi znajo angleško, ni ravno distribucija, ki bi bila znana po uporabi, s strani noobov.

Pozdravljen

Ja sem uporabljal Ubuntu samo mi ni glih tak dobra distribucija uporabljam raje Fedoro vsaj za mene boljša

Cr00k ::

Gentoo ftw :)

bm1973 ::

Ali Arch ;).

NuMaN ::

Zdaj bomo nabili poste, kdo kateri distro uporablja ...
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

kow ::

Ce pa OP ne zna nic pametnega napisati. Kaj tocno bi nam on o Fedori sploh rad razlagal?

Kako je distribucija sestavljena?
Kaj o novem releasu?
O spremembah v najpomembnejsih komponentah?

Kaj bi sploh bila poanta.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

mtošev ::

Hoče biti discord mod.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Slo-Tech Discord strežnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14738826 (3495) ahac
»

Gaming večeri (Slo-tech edition) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9112533 (6139) acookook
»

PC bluetooth slušalke - težave zvoka

Oddelek: Pomoč in nasveti
61000 (869) Jerry000
»

Discord.com

Oddelek: Omrežja in internet
161565 (971) A_A
»

Nedostopnost storitve (strani: 1 2 3 )