Forum » Operacijski sistemi » Fedora OS
Fedora OS
TelemachSLO ::
Zdravo
Sem nov uporabnik operacijskega sistema Fedora OS in iscem uporabnike kateri si lastijo ta sistem rad bi ustvaril na Discordu slovenski chat kjer bi se čim več ljudi dodajalo v Discord in s tem pomagali ostalim pri raznih stvareh.
Na Slo-tech nisem opazil te teme zato jo dodajam, če s tem kršim pravice lahko to izbrišete !
Rad bi pomagal jaz in vi ostalim slovenskim uporabnikom, da bi njim pomagali z vsem kar se tiče Fedore OS.
Če je kdo tukaj naj mi piše privat in bom na podlagi koliko vas bo upam, da veliko kasneje tudi uredil Discord profil na to temo
Hvala vsem za podporo
Sem nov uporabnik operacijskega sistema Fedora OS in iscem uporabnike kateri si lastijo ta sistem rad bi ustvaril na Discordu slovenski chat kjer bi se čim več ljudi dodajalo v Discord in s tem pomagali ostalim pri raznih stvareh.
Na Slo-tech nisem opazil te teme zato jo dodajam, če s tem kršim pravice lahko to izbrišete !
Rad bi pomagal jaz in vi ostalim slovenskim uporabnikom, da bi njim pomagali z vsem kar se tiče Fedore OS.
Če je kdo tukaj naj mi piše privat in bom na podlagi koliko vas bo upam, da veliko kasneje tudi uredil Discord profil na to temo
Hvala vsem za podporo
Ales78 ::
TelemachSLO je izjavil:
Zdravo
Hvala vsem za podporo
Sicer pozdravljam iniciativo, se pa ne splača truditi, v Sloveniji vlada Ubuntu, tisti, ki imajo Fedoro pa že sami vedo kako se rečem streže in tudi znajo angleško, ni ravno distribucija, ki bi bila znana po uporabi, s strani noobov.
Vas zanima, zakaj zares plačujete visoke davke na plačo?
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739
Ne, ni javni sektor, subvencionirate kapital:
https://slo-tech.com/forum/t801136/p8630739#p8630739
TelemachSLO ::
TelemachSLO je izjavil:
Zdravo
Hvala vsem za podporo
Sicer pozdravljam iniciativo, se pa ne splača truditi, v Sloveniji vlada Ubuntu, tisti, ki imajo Fedoro pa že sami vedo kako se rečem streže in tudi znajo angleško, ni ravno distribucija, ki bi bila znana po uporabi, s strani noobov.
Pozdravljen
Ja sem uporabljal Ubuntu samo mi ni glih tak dobra distribucija uporabljam raje Fedoro vsaj za mene boljša
kow ::
Ce pa OP ne zna nic pametnega napisati. Kaj tocno bi nam on o Fedori sploh rad razlagal?
Kako je distribucija sestavljena?
Kaj o novem releasu?
O spremembah v najpomembnejsih komponentah?
Kaj bi sploh bila poanta.
Kako je distribucija sestavljena?
Kaj o novem releasu?
O spremembah v najpomembnejsih komponentah?
Kaj bi sploh bila poanta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Netrunner ::
Fedora je zakon, sam je sicer ne uporabljam, ker sem na Archu vendar če me kdo vpraša za nasvet kateri distro naj vzame mu svetujem Fedoro KDE. Zakaj? Zato ker je stabilna rolling release distribucija :) ... Ubuntuja ne priporočam več, ker ni več tisto kar je bil. Če že, raje kak derivat Ubuntuja kot je mint ipd...
Drugače pa je vse bolj ali manj enako :) ... ko padeš enkrat v linux sistem je derivat nepomemben.
Drugače pa je vse bolj ali manj enako :) ... ko padeš enkrat v linux sistem je derivat nepomemben.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | Slo-Tech Discord strežnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 38836 (3505) | ahac |
| » | Gaming večeri (Slo-tech edition) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12536 (6142) | acookook |
| » | PC bluetooth slušalke - težave zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1004 (873) | Jerry000 |
| » | Discord.comOddelek: Omrežja in internet | 1567 (973) | A_A |
| » | Nedostopnost storitve (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 30681 (21790) | AštiriL |