» »

Ali je v Sloveniji še vedno na voljo DVB-T signal

Ali je v Sloveniji še vedno na voljo DVB-T signal

mihajlo19885 ::

Ali je še možno spremljati TV preko brezplačnega zračnega signala DVB-T, naprimer RTV Slo, Pop TV, A Kanal itd ? Torej, da bi lahko nekdo, ki ni naročen na kabelsko ali IPTV, še vedno spremljal nekaj kanalov, če ima televizor z DVB-T sprejemnikom ?

kixs ::

Seveda. Ampak izbira je zelo mala. Od slovenskih RTV1,2,3 in kaksni lokalni kanali. Na nasem koncu lovis se hrvasko (potrebujes DVB-T2 dekoder, ki ga itak ima vsak malo novejsi TV) in je malo vec izbire. V bistvu je izbire tako cisto dovolj, da niti nimam IPTV-ja.

tony1 ::

a) Skoraj ziher da.

b) Nafehtaj geslo za spletno verzijo Neo od kakšnega Telekomovega naročnika, pa boš lahko še veliko več kanalov gledal po netu ko človek...

mihajlo19885 ::

tony1 je izjavil:

a) Skoraj ziher da.

b) Nafehtaj geslo za spletno verzijo Neo od kakšnega Telekomovega naročnika, pa boš lahko še veliko več kanalov gledal po netu ko človek...

Jst mam pri Telemachu paket Eon lite, sam tko sem uprašu, ker me je zanimalo ali to še obstaja. Zdi se mi pošteno, da to ostane, v smislu pravice ljudi do informiranosti, najbrž so bolj redki, ki nimajo dostopa do kabelske tv, nekje na podeželju. Je pa še vedno možnost satelitske tv preko krožnika za take primere.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3594652989 (105285) BorutK-73
»

LCD TV (MPEG-4)

Oddelek: Zvok in slika
204527 (2291) Alexius Heristalski
»

Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14612652 (9112) AngelOfDeath
»

Nov članek: DVB-T pod Linuxom

Oddelek: Novice / Nova vsebina
395380 (3937) Alexius Heristalski
»

ZDRad: Prehod v digitalno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
14210320 (10316) gruntfürmich

Več podobnih tem