» »

Terenski otroški vozički

Terenski otroški vozički

tehnicni ::

Mi lahko nekdo iz prvo roke priporoča terenski otroški voziček? Predvsem me zanimajo 2v1 ali pa 3v1, če je lupinica dobro ocenjena iz strani ADAC. Najpomembneje je, da ima močno ogrodje in dobro vzmetenje, saj bi večinoma otroka vozili po makedamu in urejenih gozdnih poteh (s tem ne mislim takih, da bi ga potiskal na Mangart - da ne bo kdo prehiter s tipkovnico spet).

Dolgo je bil v izboru Thule Urban Glide 4 ampak sva zasledila, da je baje v športnem načinu naslon zelo položen in se (baje) otroci ves čas napenjajo in nagibajo naprej. Mogoče lahko kdo iz prve roke to tudi ovrže?

bm1973 ::

Tricikel, je bolj stabilen od 4 koles.

Glej, da bo imel velika kolesa...

Ostalo pač po željah...

Phoebus ::

Konkretno glede modela ne morem svetovati, ker je že kar nekaj let.
Mi smo imeli tricikel z velikimi kolesi (isto fora "ta dober model takrat", 3 v 1).

Vse super - okreten, šel čez makadam in gozd, hiter,... (jap, there's a 'but')
...edino ko (če) imaš drugega otroka moraš pazit, da prvi ne pleza nenadzorovano k drugemu na voziček - ga lahko prevrne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Phoebus ()

kamiKaZaA ::

@tehnicni

Si mislil kaj takega?

Vsaka malo boljša auto tuning hiša ti predela navadni voziček v off-road, samo cena je temu primerna. ;)

Bolder ::

Išči nekaj, kar ima velika kolesa, bo manj tresljajev prišlo do otroka. Tresljaji do neke mere otroke v vozičkih celo pomirjajo in uspavajo, se celo dogaja, ko se kolesa ustavijo, da se otrok zbudi.

Nekako te tehnikalije so mi jasne. Bolj me zanimajo konkretni primerki in mnenja o njih.

RedDrake ::

Nimam izkušenj s trokolesnimi, sem pa kupil kobajagi super-top terenski voziček s 4-imi kolesi, ki so res velika, a je vse skupaj en drek pomagalo. Za po makadamu ok, če ni bil pregrob - poljski kolovozi so bili že vprašljivi. Mislim, da je prava izbira Thule na tri kolesa. Ima pa tisto zagotovo minuse, kot naprimer velikost, modularnost za "dodatke", ipd ... Ravno zato ga na koncu nisva vzela. Imam pa od Thule vse za v avto - ker je top.

Se popolnoma strinjam s tabo glede Thule. Najbolj naju moti tisti naklon, zato upam da nekdo, ki ga ima ovrže te trditve ostalih na spletu. Je pa res, da je večina teh komentirala Urban Glide 2 in 3, za 4 pa ni nobenih podatkov glede tega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Golf - 1 otrok in potovanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
624027 (2081) Magic1
»

Družinski avto...Nuja ali ne? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14716268 (11424) iso2000
»

Nosilec za kolo

Oddelek: Loža
3417755 (4010) skyline
»

Slike vasih otroških vozičkov in obvezna oprema (strani: 1 2 )

6819609 (16979) black ice
»

otroški voziček

112840 (1548) buttcrack

Več podobnih tem