» »

Ameriški Delniški Trg

Ameriški Delniški Trg

Temo vidijo: vsi
««
14 / 14
»
»»

Stane2 ::

razor1911 je izjavil:

Bistvo Kitajske je, da pohlepni kreteni, ki jih imenujemo delničarji, ne morejo zraven. Unitree vlada
tržišču z humanoidnimi roboti, in nihče ne more zraven. Špica. Pohlepne pizde bodo pustili, da se
cmarijo v lastni čorbi. Odlično. In ko bodo pohlepni kreteni mislili, da so zraven, jih bodo pustili preplačati.

Ahahaha... potem pa šortaj ameriški trg, pa longaj kitajskega, če si tako prepričan.

AAAA.. TO PA NE, A?!??! Gobcalo jedno...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: razor1911 ()

razor1911 ::

Chalky je izjavil:

razor1911:: ravnokar

Motiš se. NVIDIA bo povozila Kitajsko. Deepseek je palček ki se hrani z ameriškimi čipi in karticami:

Kitajci imajo ogromno ljudi ampak NVIDIA ima pa milijarde ki prihajajo iz celega sveta in jih lahko takoj ponovno investira v infrastrukturo. Kitajska tu nima pogojev ker je ves denar v ZDA. Na koncu po pomembno predvsem na katerem stacku bo preostali svet in kot kaže je na tem področju tekma že odločena saj se je svet odločil za ameriški stack in ko se to zgodi bo prišlo do denarnega glitcha kjer bodo ameriška podjetja beležile astronomske dobička ki jih svet do zdaj še ni videl.

Kar sanjaj. Kitajska se je NVIDIA že odpovedala in gredo svojo pot. Tvoja NVIDIA bo čez par let vredna samo
delček svoje trenutne slave. Ker bodo kitajci prodajali ceneje, good enough tehnologijo in s tem uničila nvidia premium cene.

In spet boste nabijali, potem pa bo minilo nekaj let in vsi, ki bodo hoteli dobiček, bodo kupovali kitajsko.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.

Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.

Zgodovina sprememb…

Stane2 ::

razor1911 je izjavil:

Kar sanjaj. Kitajska se je NVIDIA že odpovedala in gredo svojo pot. Tvoja NVIDIA bo čez par let vredna samo
delček svoje trenutne slave. Ker bodo kitajci prodajali ceneje, good enough tehnologijo in s tem uničila nvidia premium cene.

Super, pokaži svoje short pozicije, da jih vidimo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: razor1911 ()

Chalky ::

Stane2 je izjavil:

razor1911 je izjavil:

Kot, da so hypi, za kogarkoli resnega pomembni.
Kitajska bo proizvedla svoj RAM (ker ga nujno rabijo za izvoz vse ostale elektronike), AI po bistveno nižji ceni in višjih zmogljivostih (kar deepseek dokazuje), glede robotike pa že sedaj vladajo. Z ZDA je konec, ampak idioti, ki mislite, da je
kaj drugače, le investirajte v ZDA. Državne stok opcije, ki jih še američani nočejo, top shit.
Kupite, kupite!

Koga sploh briga, kaj ti misliš. Eni tukaj ste dobesedno možgansko mrtvi.

To je res hecno kako sovražijo ZDA in posledično Zahodni svet kljub temu da živijo pod njim. In potem sem jaz čudak ki podpiram našo stran medtem ko oni ki podpirajo Rusijo, Iran in Kitajsko pa niso čudni in oprani. Si sploh ne predstavljam da bi jaz trošil energijo za nekaj oziroma nekoga ki ga sovražim. To je meni res čudno. Ampak po eni strani tudi razumem ko ima ena država vse in je na vrhu že več kot 100 let se tisti navadni ljudje ki so nevoščljivi s tem enostavno ne morejo sprijazniti in potem imamo takšne ki navijajo za Iran kljub temu da je vsem jasno da bi te ob prvi priložnosti poslali na oni svet in da so prav ZDA razlog da se to še ni zgodilo.

razor1911:: danes, 19:48:13

Predno se bo to zgodilo bo že cel svet na ameriškem stacku NVIDIA bo imela pa takrat verjetno že nekaj trilijonov letnega dobička. Kitajska svojih stvari ne bo morala prodajati nikomur razen svojim ljudem ter morda Pakistanu kot edinemu zavezniku.

Chalky je izjavil:

razor1911:: danes, 19:48:13

Predno se bo to zgodilo bo že cel svet na ameriškem stacku NVIDIA bo imela pa takrat verjetno že nekaj trilijonov letnega dobička. Kitajska svojih stvari ne bo morala prodajati nikomur razen svojim ljudem ter morda Pakistanu kot edinemu zavezniku.

Chalky, a dajva se raje o drugih stvareh pogovarjat, recimo, kako boš še živel, ko te bo vsaka slovenska platforma, na podlagi tvojih zapisov prepoznala, kot trola? Imaš alternativni plan, boš delal v Hofferju?

karafeka ::

Chalky je izjavil:

To je res hecno kako sovražijo ZDA in posledično Zahodni svet kljub temu da živijo pod njim. In potem sem jaz čudak ki podpiram našo stran medtem ko oni ki podpirajo Rusijo, Iran in Kitajsko pa niso čudni in oprani. Si sploh ne predstavljam da bi jaz trošil energijo za nekaj oziroma nekoga ki ga sovražim. To je meni res čudno. Ampak po eni strani tudi razumem ko ima ena država vse in je na vrhu že več kot 100 let se tisti navadni ljudje ki so nevoščljivi s tem enostavno ne morejo sprijazniti in potem imamo takšne ki navijajo za Iran kljub temu da je vsem jasno da bi te ob prvi priložnosti poslali na oni svet in da so prav ZDA razlog da se to še ni zgodilo.

Ti tule ljudi na nekem slo-tech forumu obtožuješ, da sovražijo ameriko. A ti, bot, sploh razumeš besedo sovražiti in kaj ti mora kdo narediti, da ga zasovražiš?
Lahko rečeš, da Ukrajinci sovražijo Ruse, ker jih že skoraj 5 let napadajo, lahko rečeš, da pol Bližnjega vzhoda sovraži žide in američane, ker jim že več generacij mečejo bombe na glavo in ubijajo voditelje. Nikakor pa ne moreš trditi, da forumaši sovražijo koga, ker ti pišejo replike tvojim umetno nastavljenim generativnim algoritmom.

Anthropic Expected to Tell Investors It Sees Over $30 Trillion in Potential Revenue
The AI startup is likely to top SpaceX's eye-popping potential revenue estimate

The maker of Claude is likely to tell investors its potential revenue opportunities are above $30 trillion, topping SpaceX's $28.5 trillion estimate, according to people familiar with the matter.

https://www.wsj.com/tech/ai/anthropic-e...
https://finance.yahoo.com/markets/artic...

Ogromno potenciala...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

pegasus ::

Naslednjih 14 dni bo ključnih :))

pegasus je izjavil:

Naslednjih 14 dni bo ključnih :))

Seveda, kot zadnjih 10 let. Zanimivo, da slo-techovci še vedno padajo na fake news.

SambaShare ::

Kaj 10 let, kdaj je že Mencinger napovedal bankrot ZDA? Mora biti najmanj 20.

BOOM: NVIDIA BLOWS PAST ESTIMATES

*NVIDIA 2Q REV. $96.2B, EST. $92.38B
*NVIDIA SEES 3Q REV. $108.0B PLUS OR MINUS 2%
*NVIDIA 2Q DATA CENTER REVENUE $89.0B, EST. $85.86B
*NVIDIA 2Q ADJ GROSS MARGIN 75%
*NVIDIA 2Q ADJ EPS $2.22

BREAKING: Nvidia stock falls -4% after reporting a record $96.2 billion in quarterly revenue
The company beat both revenue and EPS expectations and provided stronger than expected guidance

https://x.com/KobeissiLetter/status/209...

Točno tako kot sem napovedal lol...tega nikoli ne bom razumel! Noro da jim je skoraj uspelo 100 milijard prihodkov v tej četrtini. Naslednja četrtina bo zagotovo višje od 108 milijard. Morda že 115 milijard.

Zgodovina sprememb…

NVIDIA: just printed:

Absolutely insane. Nvidia just guided $108 BILLION in revenue for Q3 alone and this guidance assumes ZERO data center compute revenue from China.This builds on the record $96.2 billion in revenue posted for last quarter for a projected total of $204.2 billion in 6 months.

We now have a $5+ trillion company is seeing +106% year-over-year revenue growth. There has never been anything like what we are seeing right now with AI. This is arguably the biggest technological revolution of all time.

gruntfürmich ::

razor1911 je izjavil:

pegasus je izjavil:

In pol bo standardni vzorec: objavili bodo pol promila manj dobička, kot so pričakovali delničarji in delnica bo strmoglavila 25%. Pa razumi, kdor (z)more.

Bistvo Kitajske je, da pohlepni kreteni, ki jih imenujemo delničarji, ne morejo zraven. Unitree vlada
tržišču z humanoidnimi roboti, in nihče ne more zraven. Špica. Pohlepne pizde bodo pustili, da se
cmarijo v lastni čorbi. Odlično. In ko bodo pohlepni kreteni mislili, da so zraven, jih bodo pustili preplačati.

omg. najbolj zarukani pa ste zahodnjaki, ki mislite da so kitajci eni samaritani.
zakaj misliš da je tam prepovedano gemblanje? ker so takšni altruisti? pa korupcije nebroj!
jadne propalice ste, ki ste favšne vsem drugim
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

karafeka ::

Vsaj napadajo ne nobenega. Zaenkrat...

no ja, z indijo so si kar v laseh. pa z ujguri. ne vem kako je s tibetom. pa tajvan. honkong...
pač klasična velesila.

nič jih ni treba poveličevati. ker so zelo pokvarjeni.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

V primerjavi z zahodom so angelčki. Razen če ti je par žrtev na meji, kjer se tepejo s palicami, primerljivo z cca pol miljona žrtev letno, ki so posledica zahodne agresije.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Poldi112 je izjavil:

V primerjavi z zahodom so angelčki. Razen če ti je par žrtev na meji, kjer se tepejo s palicami, primerljivo z cca pol miljona žrtev letno, ki so posledica zahodne agresije.

to praviš ti, ki si sovražnik zahoda. propalica, ki trola za sendvič in sok.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

Poldi112 ::

Ne kolega, to pravijo zahodni raziskovalci. Medtem ko prežvekovalci zahodne propagande še kar verjamete v pravljice o naši moralni superiornosti, ki vam jo prodajajo za potrebe ustvarjanja podpore brutalnemu imperiju, ki ga zahod fura že pol tisočletja.

Če bi bilo več takih, kot sem jaz, in manj takih, kot ste vi v naci Nemčiji, švabi ne bi izvajali genocida in šli delat samomor v Rusijo. A kot pravijo - zgodovina se ponavlja, ker smo slabi učenci.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

BREAKING: Nvidia stock extends gains to over +8% after posting record quarterly earnings results
The stock has now added over +$400 BILLION in market cap since reporting earnings

Bull range bi bil v mojih očeh tam 500 do 700 milijard. 10% bi pomenilo 550 milijard dolarjev tako da bi morala NVIDIA končati 13% v zelenem da bi dosegli 700 milijard Market Capa v enem dnevu. Se mi ne zdi nemogoče da bi se dan končal z 10%+ glede na nenormalne rezultate.

If Nvidia does $ 400B in revenue this year (which i think they will beat)... and they grow 70% next year, that's $680B in Revenue!!! The consensus was ~$570B !!! THAT'S A MASSIVE BEAT!!

https://x.com/josenajarro/status/209272...
400 milijard prihodkov letos bodo zagotovo presegli, to je jasno že zdaj. Jensen pravi da pričakujejo 70% rast naslednje leto kar pomeni da bi lahko bili prihodki še naslednje leto skoraj 700 milijard dolarjev.

Zgodovina sprememb…

««
14 / 14
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali bo Elon Musk Postal Poglavar Sveta In Zgradil Globalni Imperij? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1789732 (155) pujsekpepe
»

Anthropic se spogleduje z vrednotenjem 2000 milijard dolarjev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
634936 (888) nekikr
»

Trump predlagal obrambni proračun v višini 1500 milijard dolarjev (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27522330 (624) feryz
»

ZDA 250: 60 ameriških inovacij ki so preoblikovale gospodarstvo in svet (strani: 1 2 )

915963 (4090) PovemVfaco
»

Nvidia presegla pričakovanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
597499 (5400) iKst_

Več podobnih tem