» »

Alkotest vgrajen v avtomobil

Alkotest vgrajen v avtomobil

1 2
3
»

mr_chai ::

ko si v stiski, pomaga viski

denabiker ::

Jaz menim, da so večje težave pri samih ljudeh treznih. Sem ogromno na cesti in opažam, da veliko voznikov/voznic ni sposobna za na cesto, večina starejših sploh ni več za volan primerna. Pri starejših bi morali delati obvezno obnovitvene tečaje, pa sploh preverjanje, če obvlada. Ravno par dni nazaj, ko me je gospa grdo izsilila, saj sem zmanjšal in predvidel, da bo to naredila, sem se ustavil in se je opravičila, češ, da ne more obrnit z glavo bolj, ker ima težave in ne more pogledat. WTF, to vse imamo na cesti...Tudi naletel sem na šoferja kamiona prejšnji mesec, ko je imel epileptični napad, ja šofer šleparja, sreča, da se ni nič zgodilo, šel je na naš pas, mi smo pa zavili dol na travo. lahko takšnih zgodb napišem za eno debelo knjigo....
Poroča pa se, da pri mladih je večji problem droga. In droga je strašno v porastu. Predprodaja se vsepovsod, ve se kdo so dilerji v našem kraju, pa nobenemu nič.

bm1973 ::

Bolj bi pomagala blokada telefona med vožnjo, da sploh ne dela...

WizzardOfOZ ::

Mal dežja po ljubljani in se promet ustavi. obvoznica 70 in mestne vpadnice 40km/h. Pa pol voznikov na telefonih (pa verjetno kakšen tudi pijan).
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

fikus_ ::

bm1973 je izjavil:

Bolj bi pomagala blokada telefona med vožnjo, da sploh ne dela...

Ja, samo to samo za voznika, nekaksen profil povezan z vozilom in identifikacijo voznika.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

bm1973 ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Mal dežja po ljubljani in se promet ustavi. obvoznica 70 in mestne vpadnice 40km/h. Pa pol voznikov na telefonih (pa verjetno kakšen tudi pijan).

Napoved dežja en teden vnaprej zmanjša brzino na cesti...

starfotr ::

denabiker je izjavil:

Jaz menim, da so večje težave pri samih ljudeh treznih. Sem ogromno na cesti in opažam, da veliko voznikov/voznic ni sposobna za na cesto, večina starejših sploh ni več za volan primerna. Pri starejših bi morali delati obvezno obnovitvene tečaje, pa sploh preverjanje, če obvlada. Ravno par dni nazaj, ko me je gospa grdo izsilila, saj sem zmanjšal in predvidel, da bo to naredila, sem se ustavil in se je opravičila, češ, da ne more obrnit z glavo bolj, ker ima težave in ne more pogledat. WTF, to vse imamo na cesti...Tudi naletel sem na šoferja kamiona prejšnji mesec, ko je imel epileptični napad, ja šofer šleparja, sreča, da se ni nič zgodilo, šel je na naš pas, mi smo pa zavili dol na travo. lahko takšnih zgodb napišem za eno debelo knjigo....
Poroča pa se, da pri mladih je večji problem droga. In droga je strašno v porastu. Predprodaja se vsepovsod, ve se kdo so dilerji v našem kraju, pa nobenemu nič.

Zakaj samo pri starejših? Jaz sem zgrožen, ker ljudje ne znajo prve pomoči niti je ne izvajajo, če jo kdo rabi. Vozniško dovoljenje je licenca in licenca bi morala poteči avtomatsko. Zahtevati bi morali redne obnovitve znanj in zdravstvene preglede, prav tako bi morali preverit fizično obnašanje na cesti - izpitna vožnja. Če morajo avti biti vsako leto pregledani, ne vem zakaj ne bi še ljudi pregledovali na neko časovno obdobje. Če gremo na čisto osnovo in najcenejšo izvedbo, krvna slika - jetrni testi. In vsem alkoholikom pobrat izpite, tudi če niso nikoli nič povzročili.

tomaz- ::

pfuu, stari, ti si moral biti svoje čase precej težak alkoholik, takšni "ozdravljeni" namreč postanete ponavadi taki ekstremisti kot ti...
Si mogoče izgubil izpit zaradi tega in se ti je cel svet zameril? te je žena pustila zaradi alkohola ali kaj podobnega?
Ker nekaj se ti je moralo zgoditi, da sproščaš takšne "nasilne", precej zagrenjene travme v kar precej temah.

IL_DIAVOLO ::

Da imas slabe jetrne izvide, moras bit hud alkoholik(dnevno 3 pire) in se mi ne zdi napacno ce bi se to res pregledovalo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

starfotr ::

tomaz- je izjavil:

pfuu, stari, ti si moral biti svoje čase precej težak alkoholik, takšni "ozdravljeni" namreč postanete ponavadi taki ekstremisti kot ti...
Si mogoče izgubil izpit zaradi tega in se ti je cel svet zameril? te je žena pustila zaradi alkohola ali kaj podobnega?
Ker nekaj se ti je moralo zgoditi, da sproščaš takšne "nasilne", precej zagrenjene travme v kar precej temah.

Si se že pofočkal in se bojiš, da boš izgubil izpit, pijanček?
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kazenske točke pomoč (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10723798 (13119) krneki0001
»

Alkohol in vožnja. Nekdo je spet upal, da se bo "izmazal" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10720785 (17729) Mare2
»

Prometna nesreca - Darwin tukaj ne pomaga (strani: 1 2 3 )

10419061 (14852) GenZNPC
»

"pijani" vozniki na cesti (strani: 1 2 3 4 5 )

24826723 (21835) Double_J
»

Avto in izpit za avto (strani: 1 2 )

7214093 (12629) SplitCookie

Več podobnih tem