» »

Škofja Loka pedo gang

Škofja Loka pedo gang

lemur233 ::

Mislim da se nam obeta razkritje škofjeloškega pedo ringa. Tole bo še napeto. Pripravite kokice.

https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/1751...

OutOfTheBox ::

Ko sem včeraj prebral članek se izpljunil hrano iz ust. Da si tak creep da učiš verouk, obenem si tudi oče, in v kleti hiše razpečuješ material golih otrok? bro.. ti niti svetlobe ne bi smel več videt.

kow ::

V prispevku je novinarka omenila tudi "izdelavo", ne "samo" distribucijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

starfotr ::

https://www.delo.si/novice/crna-kronika...

Izmečki so povsod, nekatere odkrijejo, drugih na žalost ne. Skrbi me samo, ker jih ne kastrirajo. In ker jih ne zaprejo do konca življenja.

Horas ::

starfotr je izjavil:

Izmečki so povsod, nekatere odkrijejo, drugih na žalost ne. Skrbi me samo, ker jih ne kastrirajo. In ker jih ne zaprejo do konca življenja.

učiteljem smo dosegli sporazumno prekinitev delovnega razmerja.

absurdno. s takimi se ne dosega sporazumne odločitve.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

paradajzos ::

Na srečo leta 2025 skoraj nihče več ne hodi na verouk poslušat o namišljenem prijatelju. Oh wait..

Utk ::

Res mislite da če verouk ne bi obstajal, bi tak človek reku "oh well, bom pa normaln"?
Oni pridejo tam, ker imajo tam stik, ne pa da so taki, ker so tam.
Če ne bi delal tam, bi pa kje drugje "pomagal".

mtosev ::

Sem včeraj na dnevniku vido. Bolano.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

LeQuack ::

V ZDA bi bil predsednik.
Quack !

kriptobog ::

Kdo pri zdravi pameti pa poslje svoje otroke k verouku?

ššš ::

Dost ista scena kot Fabjan. Glede na to, da je zadeva stara mesce, se mora človek vprašat al ma razkritje in objava ravno v tem trenutku zadej tut kej drucga? Seveda vsak drug stavek tut vsebuje besede naj bi in verouk. Ve se, kdo naroča tovrstne članke.

Squirrel ::

A dva meseca ti je veliko? V tem času še na sodišče ne pride.
Česa vse se desničarji ne izmislite v odvračanju pozornosti od pedofilije v vaših vrstah, ki postaja že kar nekakšna slovenska folklora klenega domačega desničarja.

mzakelj ::

Squirrel je izjavil:

Česa vse se desničarji ne izmislite v odvračanju pozornosti od pedofilije v vaših vrstah, ki postaja že kar nekakšna slovenska folklora klenega domačega desničarja.

Hm, kaj pa fotopub so kaj že raziskali ? Pa pse od Baričeviča ? Ne nakladaj ker levuharji zmerom pomedejo pod preprogo...

KG-348 ::

jaz ga poznam, učil je vse v moji okolici kar pomeni tudi mene :))

OutOfTheBox ::

lokalci pol že vejo za koga se gre?

Squirrel ::

mzakelj je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Hm, kaj pa fotopub so kaj že raziskali ? Pa pse od Baričeviča ? Ne nakladaj ker levuharji zmerom pomedejo pod preprogo...

Hočeš rečti, da desničarji aka Fritzli niste praktično sinonim za pedofilijo? Pa ne da se tu ustavite. Kot tisti Jozsef Szajer, ki je na madžarskem sprejemal zakone proti gayem, na koncu so ga pa ujeli, kako z golo ritjo leze skozi okno gay kluba.
Cerkev, ah vi verniki, je pa sploh poglavje zase. Marko Ivan Rupnik, Karl Jošt, Franc Frantar, Anton Kmet... Toliko imate za povedati čez druge, pa ste sami najhujše od najhujšega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Ganon ::

Cerkev je sinonim za največje svinjarije, vključno s pedofilijo. Najbolj sprevrženo podjetje na planetu. Na srečo je opaziti upadanje verskih praks po Evropi, ampak še vedno prepočasi.

kriptobog je izjavil:

Kdo pri zdravi pameti pa poslje svoje otroke k verouku?

Jaz bi se prej vprašal, kdo pri zdravi pameti krsti otroka. Začne se že tam, ko nekomu, ki se ne zaveda niti sam sebe, pričneš vsiljevati zgodbo o namišljenem bitju.

Blinder ::

Mah tle na vasi je običaj, da se jih krsti in obhaja in birma, potem pa se zmanjša obiskovanje cervke na minimum.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

mzakelj ::

Squirrel je izjavil:

mzakelj je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Hočeš rečti, da desničarji aka Fritzli niste praktično sinonim za pedofilijo? Pa ne da se tu ustavite. Kot tisti Jozsef Szajer, ki je na madžarskem sprejemal zakone proti gayem, na koncu so ga pa ujeli, kako z golo ritjo leze skozi okno gay kluba.
Cerkev, ah vi verniki, je pa sploh poglavje zase. Marko Ivan Rupnik, Karl Jošt, Franc Frantar, Anton Kmet... Toliko imate za povedati čez druge, pa ste sami najhujše od najhujšega.

Aha fritzl je desničar ? To pa prvič slišim. Marko ni pedofil, on je samo nune katere so mu dale malo potešil..

starfotr ::

Sicer tudi politiki iz Loke in okolice so taki, kot da so jih v otroštvu vse zlorabili. Nekaj je smrdljivega na tem koncu države.

PacificBlue ::

Livin'La Skofja Loka
I’m out.
:3

Bici ::

Ganon je izjavil:

Cerkev je sinonim za največje svinjarije, vključno s pedofilijo. Najbolj sprevrženo podjetje na planetu. Na srečo je opaziti upadanje verskih praks po Evropi, ampak še vedno prepočasi.

Se strinjam.
Problem pa je ker tega ne zapolnjuje ateizem ampak se mnogo bolj nasilna religija, Islam.

Kar je logično vedno ko je power vacuum ga bo zapolnil nekdo močnejši in nasilnejši.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dražja Elektrika

Oddelek: Loža
394395 (3729) zuki
»

Apple pričel z obsežnimi zdravstvenimi raziskavami (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
6115746 (13887) MrStein

Je bil Hitler levičar ali desničar (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
7117581 (15491) jype
»

Župnik za spolne napade dobil pogojno kazen (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9421300 (19686) atubbuta

Več podobnih tem