Forum » Na cesti » Nov radar Celje
Nov radar Celje
Temo vidijo: vsi

HotBurek ::
Dobro jutro.
Ali kdo ve, če nov radar na Kidričevi ulici zabliska, kdara slika?
https://www.celje.info/aktualno/nova-ra...
Ali kdo ve, če nov radar na Kidričevi ulici zabliska, kdara slika?
https://www.celje.info/aktualno/nova-ra...
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

mihor ::
Boš videl po pošti. :) Sicer pa je veliko možnosti, da ne bo nič. Si prepričan, da si prehitro vozil? Ponavadi števec laže, plus upoštevaj 5 km/h tolerance (po števcu lahko na 50 km/h omejitve pelješ tam nekje 57 km/h pa si ravno nekje na meji), pa če je bil še kak avto poleg/pred/zad ponavadi ignorajo, ker lahko pritožba gladko uspe zaradi dvoma koga na fotki je dejansko merilo. Don't sweat it, pa v prihodnje bolj pazi. ;)

denabiker ::
Zanimivo koliko novih radarjev so v zadnjem času v SLO namestili, pa noben se ne buni. V Celju sta dva nova. Nekje sem bral, da so čez 240 ujeli v zadnjih dveh ali treh tednih na novih v Celju ali enem novem ne vem zdaj. Najbolj bolani so radarji na 30 omejitev, pa je cesta in okoliščine takšne da se lahko komot pelješ 60. V Avstriji lahko slikam podobno situacijo pa je 70 omejitev. Jebanje in cuzanje naroda v glavo tule pri nas.

feryz ::
Boli me kita za radarje, dokler jih pridno vnašajo v aplikacije. Čim več si jih našopajte okrog hiše. Se boste že spozabili in bo položnica priletela.

HotBurek ::
"Problem" je, da je na tej cesti (po dva pasa skupaj, ter ločena od drugih dveh, podobno kot čez Trzin) omejitev 70, ampak takoj od odcepa naprej pa je tabla za konec 70 in začetek 50. Tako si v naselju hitro na 70, radar pa je po odcepu.
root@debian:/# iptraf-ng

c23po ::
He, he... Zato jih bodo našopali povsod. Tudi okrog tvoje hiše.
Računalniki nimajo spominov.

c23po ::
Zanimivo koliko novih radarjev so v zadnjem času v SLO namestili, pa noben se ne buni. V Celju sta dva nova. Nekje sem bral, da so čez 240 ujeli v zadnjih dveh ali treh tednih na novih v Celju ali enem novem ne vem zdaj. Najbolj bolani so radarji na 30 omejitev, pa je cesta in okoliščine takšne da se lahko komot pelješ 60. V Avstriji lahko slikam podobno situacijo pa je 70 omejitev. Jebanje in cuzanje naroda v glavo tule pri nas.
Ne, ne gre za cuzanje in jebanje naroda v glavo in se svet na srečo ne konča v prekrasni Avstriji (a to smo že obdelali, Lakoš je v Sloveniji). Oglej si to čudovito ravno dvopasovnico z odstavnima trakovoma, takšnih slik ti pa lahko nalimam še milijon.
Point: "strokovnjaki za promet" morate začeti razumeti, da ne razumete prometa.
Računalniki nimajo spominov.

feryz ::
Ja, saj to kar si prilimal, je jebanje folka v glavo. Totalno. Ne glede na to, kje cesta je.

paradajzos ::

kamiKaZaA ::
Ja, saj to kar si prilimal, je jebanje folka v glavo. Totalno. Ne glede na to, kje cesta je.
Točno to sem jaz pomislil, ko sem pogledal sliko, kjer je omejitev 35 mph, lepa, široka 2-pasovnica z odstavnima pasovoma, pa nikjer pločnika za pešce, nikjer kolesarjev, sredi neke puščave, nikjer hiše, poslovne stavbe, ravna cesta, z leve in desne breg. Tu bi morala biti omejitev najmanj +50% več (vsaj 55 mph) že zaradi odstavnih pasov, pa ker ni pločnika niti kolesarjev, traktorjev, skuterjev (klasična cesta rezervirana za motorna vozila). Čisto jebanje folka v glavo. Eni (slo-tech samooklicana prometna stroka) pa to očitno podpirajo.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamiKaZaA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stacionarni radarOddelek: Na cesti | 8693 (6519) | Mare2 |
» | Radar - Brdo/KosezeOddelek: Na cesti | 6373 (5011) | OrkAA |
» | Novi radarji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14911 (12734) | BlueRunner |
» | Prehitra vožnja - izogib kazni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26047 (23239) | jype |