Forum » Pomoč in nasveti » shutdown ne dela
shutdown ne dela
FiKi7 ::
Pred nekaj tedni sem imel probleme z msblasterjem. Po vseh nameščenih popravkih je bilo nekaj tednov vredu. Sedaj pa že tri dni zapored ne morem ugasniti računalnika s shutdown-om. Uspe mi le, če dam najprej switch user(niti logoff ne dela !) in potem v meniju, kjer se izbere upirabnika, dam shut down ali pa restart.
Če se komu kaj svita naj mi prosim pomaga, ker se mi ne da še enkrat nalagat winse.
Imam pa WinXP Professional z vsemi možnimi popravki, plata Elite k7s5a v1.0, AMD Thunderbird 900MHz, 265 MB rama, disk maxtor 200 GB, Soundblaster Live 5.1 Digital, ...
Če se komu kaj svita naj mi prosim pomaga, ker se mi ne da še enkrat nalagat winse.
Imam pa WinXP Professional z vsemi možnimi popravki, plata Elite k7s5a v1.0, AMD Thunderbird 900MHz, 265 MB rama, disk maxtor 200 GB, Soundblaster Live 5.1 Digital, ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Danes izredni popravek za ranljivost v Internet ExplorerjuOddelek: Novice / Varnost | 8383 (6776) | techfreak :) |
» | AMD potrdil obskurnega strojnega hrošča v svojih procesorjihOddelek: Novice / Procesorji | 10315 (7968) | Tody |
» | Izšel prvi servisni paket za Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24551 (20804) | jest10 |
» | Firefox prenesen milijardokratOddelek: Novice / Brskalniki | 4377 (2829) | GoldRakun |
» | Voodoo 3 3000 ali GeFORCE 2 MX 32MB?Oddelek: Kaj kupiti | 1236 (1066) | Cr00k |