» »

Win xp-na namizju ni ikon

Win xp-na namizju ni ikon

primo ::

Pravkar sem prišel v službo, da dokončam eno nujno delo na računalniku. Prizgal sem ga in prišel je do ikon Windows xp profesional Logged on. Kliknem in pokaze se loading your personal setting in nato samo plav ekran brez ikon. Poskusam se enkrat tokrat pritisnem logged on na drugega uporabnika (sva dva) in pokaze se slika (screen saver) in spet brez ikon. Racunalnik je v mrezi in z drugega racunalnika pridem na njega. Prosim pomagajte če lahko, ker program s katerim delam je samo na tistem računalniku.
Hvala in lep pozdrav!

V-i-p ::

Ali desni klik na namizje in najdi nekje "show icon on desktop/pokaži ikone na namizju, kaj pomaga?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

MIška lahko premikam, vendar desni klik nima efekta. Prav tako ne dela tipka s katero ponavadi odpreš start menu. Dela edino ctrl-alt-del in se odpre Task Manager.
LP

boneman™ ::

blasterj a mas, mal poglej druge teme, pa potegn tole dol, aja btw s task managerjem se da vse delat, pristn ctrl+alt+del, pol pa dej tm new task pa nekak prit do interneta po potegn tole dol: http://securityresponse.symantec.com/av...

ko bos pognal zadevco bi mogla bit tezava odpravljena, ce pa to ne gre pol pa poisc folder ddm v program viles pa zbrisi nek programcic, pa bo delal, ce ti kej ne bo jas poklic na: 040-323-346

zadevo obvladam ker sem se vceri zvecer s tem ene 3-4 ure jebu :D

Boneman najlepša hvala za nasvet. Sicer sem že prej to rešil. Res je bil problem v DDM. Čim sem v Task managerju izklopil sysu.exe so se ikone spet pokazale. Potem sem izbrisal direktorij DDM in Cookije. S tem sem imel že pred dnevi težave, le da takrat niso izginile ikone, ampak se mi je ob zagonu pokazal napis "project1 runtime error 53 no file found". Tudi takrat sem pobrisal Cookije in DDM direktorij in dva faila 47617739.exe in še eden z drugačno številko a oba z enako ikono. Da sta povezana z DDM se mi je zdelo ker sta imela enako ikono kot fajli v DDM direktoriju. Se pa ne spomnim kje sta bila, mislim da nekje pod Windowsi. Nekaj o tem piše tudi tukaj, če bi imel še kdo podobne težave:
http://www.newbie.org/help/messages/483...
Lep pozdrav!

PesBeno ::

Jas imam isto TEZAVO kot primo. Sem iskal blaster worma ampak mi ga nmi najdl. Ce pa v task manegerju izklopim .sysu pa mi pokaze. Samo nenejdem DDM folderja a mi to prosim poveste kje je in kaj bi se lahko bilo narobe.

LP >:D

DDM folder najdeš v Program Files. Izbriši ga in tudi cookije pobriši.
Lep pozdrav!

PesBeno ::

nenajde :C NIKJER

boneman™ ::

program fiiles imas na particiji na katero si instaliral winse

YuGo ::

če bi malo pogledali bi videli, da se rešitev že nahaja na forumu...

sem imel ta problem ter tudi razložil kako se ga znebit...

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prazno namizje po inštalaciji

Oddelek: Pomoč in nasveti
191575 (1127) neon21
»

TeŽava z ikonami na namizju

Oddelek: Pomoč in nasveti
132205 (2082) k4vz0024