» »

Težave pri izdelavi spletne strani

Težave pri izdelavi spletne strani

ekran ::

Lotila sem se postavitve preproste spletne strani v Wordpressu. Gre za moj prvi poskus, zato sem precej izgubljena. Trenutno me najbolj muči ta težava: ko objavim nov prispevek, glavna slika tega prispevka (featured) samodejno zamenja sliko, ki jo imam v glavi spletne strani, poleg imena strani. To se ponovi pri vsaki objavi. Mogoče kdo ve, kaj bi bila lahko rešitev? Uporabljam temo ColorMag.

Netrunner ::

Dvomim, da ti bo kdo kaj pametnega odgovoril na tako vprašanje.

ChatGPT pravi:

To, kar opisuješ, se najverjetneje dogaja zato, ker tema ColorMag uporablja t. i. header image dinamično - pogosto nastavi featured image zadnje objave kot sliko v glavi strani. To je funkcionalnost, ne napaka.

Če želiš, da se slika v glavi strani ne spreminja:
1. V administraciji pojdi na Prilagodi (Customize) -> Header Image in tam naloži svojo statično sliko, ki jo bo tema vedno uporabljala.
2. Če želiš odstraniti to dinamično funkcijo, preveri nastavitve teme pod Appearance -> Theme Options (ali Prilagodi -> Header).
3. Če ni možnosti v nastavitvah, bo morda treba onemogočiti to funkcionalnost s child temo in prilagoditvijo kode (odstranitev funkcije get_header_image() iz predloge).

Če ti je dovolj, da se slika preprosto ne spreminja, je običajno dovolj nastavitev iz točke 1.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298362085 (21222) sunniegoldie
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

9016351 (10326) ...:TOMI:...
»

Kako postaviti ozadje v CSS-ju

314938 (4669) gnomee
»

Prosim za kritiko (oceno) spletne strani!

395000 (3730) Skatey
»

Mambo portal in flash animacija

131783 (1612) aVToV|S|On

Več podobnih tem