» »

Bloški ćevapi

Bloški ćevapi

1 2
3
»

socialec ::

Primerjaj besedišče nejclp in jype, reci indijcem za to, če sam nimaš takšnih ali drugačnih resursov za primerjavo besedišč in ujemanj. Seveda, jaz sem socialec po slovenskih merilih, saj plača ni edini možen ali največji prihodek, čemu bi me moralo biti sram, to so samo neke slovenske interpretacije za tiste, ki jih ni sram :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

nejclp ::

socialec je izjavil:

Jah, glej, tako to je za začetek glede kredibilnosti odhodov PNG :D
Čas zadnje prijave: 24. jul 2025 ob 09:19:24

Če pa to indijci naredijo nad množico zapisov z istim korenom, težko govorimo o načelnosti, naj bo rdeča ali rumena.

Kaj hočeš povedat? A mogoče v debatah sodeluje? Ne sme sploh gor na forum kaj prebrat, ker je pol nenačeln?

socialec je izjavil:

Primerjaj besedišče nejclp in jype, reci indijcem za to, če sam nimaš takšnih ali drugačnih resursov za primerjavo besedišč in ujemanj. Seveda, jaz sem socialec po slovenskih merilih, saj plača ni edini možen ali največji prihodek, čemu bi me moralo biti sram, to so samo neke slovenske interpretacije za tiste, ki jih ni sram :D

Aja, sem mislil da si en hekerski genijalc, si pa samo desni lolek s fiksacijo. Saj meni se tudi vi na desni zdite vsi isti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

socialec ::

Ja, da je mute-banan? Saj to ni nov princip - zato NE MORE sodelovati v debatah, čeprav bi želel. Se mogoče utegne oglasiti v tej temi, glede na to, da se je prijavil v forum nazadnje pred (2 days, 12 hours, 13 seconds) - saj tudi sam poznam mute-ban zelo dobro :D

nejclp je izjavil:

Aja, sem mislil da si en hekerski genijalc, si pa samo desni lolek s fiksacijo. Saj meni se tudi vi na desni zdite vsi isti.

Alright :D Indijci so lepo fiksirano pridni :D (2 days, 12 hours, 1 minute, 29 seconds)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12836524 (5248) tikitoki
»

Kakšna mešanica za perfektne čevapčiče/pleskavice?

3923734 (3133) nejcek74
»

Kakšna je razlika med električnim žarom in žarom na oglje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11624675 (21737) Riff
»

Sarajevski čevapčiči-kje v Lj z okolico so najokusnejši? (strani: 1 2 )

6121114 (18384) [D]emon
»

Kaj se dogaja s "kvaliteto" mletega mesa? (strani: 1 2 3 )

12330841 (26836) Okapi

Več podobnih tem