Forum » Loža » Bloški ćevapi
Bloški ćevapi

nejclp ::
paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
stara mama je izjavil:
Imaš prav!
Predlagam da se uzakoni na veselicah peka potice, priprava štrukljev,
ter da se kot glavna jed streže repa ter fižol zabeljen z ocvirki skupaj z jabolčnikom.
podpiram. plus, če že prašiče žrete, kranjske klobase, pečenice, krvavice, gobova juha z ajdo, jota, šara, belokranjska pogača, postrv po tržaško, ocvrta in na žaru, žabji kraki, ocvrti in na žaru s česnom in peteršiljem, vampi, jetrca, bograč, ribji brodet, a je premalo opcij? ampak ne, taprav Slovenc se mora basat s čevapi in pleskavicami pa zraven pizdit, da majo srbski lobiji preveč vpliva na slovensko družbo.
Eh, ne se vžigat, mlade generacije se poserjejo na čevape in podobno sranje, oni grejo v Meka al pa na kebap.
Hočeš rečt, da bojo čevapi izumrli, skupaj z vami, jugonostalgiki? OK.
Tko kot izumirajo ozke brčice z vami, nemškutarji
No, saj načeloma nisem proti multikulturizmu, se mi pa vendarle zdi malce komično, ko prav čevapoljubci trobijo, da Slovenija ni na Balkanu.

feryz ::

paradajzos ::
paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
stara mama je izjavil:
Imaš prav!
Predlagam da se uzakoni na veselicah peka potice, priprava štrukljev,
ter da se kot glavna jed streže repa ter fižol zabeljen z ocvirki skupaj z jabolčnikom.
podpiram. plus, če že prašiče žrete, kranjske klobase, pečenice, krvavice, gobova juha z ajdo, jota, šara, belokranjska pogača, postrv po tržaško, ocvrta in na žaru, žabji kraki, ocvrti in na žaru s česnom in peteršiljem, vampi, jetrca, bograč, ribji brodet, a je premalo opcij? ampak ne, taprav Slovenc se mora basat s čevapi in pleskavicami pa zraven pizdit, da majo srbski lobiji preveč vpliva na slovensko družbo.
Eh, ne se vžigat, mlade generacije se poserjejo na čevape in podobno sranje, oni grejo v Meka al pa na kebap.
Hočeš rečt, da bojo čevapi izumrli, skupaj z vami, jugonostalgiki? OK.
Tko kot izumirajo ozke brčice z vami, nemškutarji
No, saj načeloma nisem proti multikulturizmu, se mi pa vendarle zdi malce komično, ko prav čevapoljubci trobijo, da Slovenija ni na Balkanu.
Geografija je jasna. Mentaliteta gre zelo v smeri balkanizacije s pomočjo več kot 100 let podrejenosti … kulturi - s pospeški zadnjih 20 let.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

Jeffreyy ::
paradajzos je izjavil:
Geografija je jasna. Mentaliteta gre zelo v smeri balkanizacije s pomočjo več kot 100 let podrejenosti … kulturi - s pospeški zadnjih 20 let.
Balkaniziramo se vedno hitreje, samo čevapi so pa obsolete, mcdonalds je prihodnost? OK pol.

IL_DIAVOLO ::
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

PacificBlue ::
:3

IL_DIAVOLO je izjavil:
Balkanizacija je ze lep vas v sklepni fazi. Samo vprasanje casa je, kdaj se bomo zaceli pogovarjati po hrvaško. Ostalo je ze vec ali manj v lasti Bosancev, Hrvatov in Albancev.
Aha, pa smo te dobili, Srbov pa nisi omenil. Verjetno so te podkupili z leskovačkimi

Forza ragazzi!

paradajzos je izjavil:
Balkaniziramo se vedno hitreje, samo čevapi so pa obsolete, mcdonalds je prihodnost? OK pol.
Ti se kar tolaži. Mularija hodi pa v Meka in na kebap. Čevapov čez 20 let ne bo nihče več jedel. Big Mac bo pa še vedno.
Joki.

alekskac ::

Takrat bomo pa dokončno balkanizirani? Meni je vseeno, kaj kdo je. Bolj se ti ne moreš odločit, ali bi jokal ali se veselil nad prihodnostjo![]()
Kdaj bomo dokončno balkanizirani? Smo že, vsaj v največjih dveh-treh mestih. Ampak Meka ne morete ustaviti, vaše čevape in pleskavice bo povozil kot parni valjar. Jaz se ob tem nasmiham, kot tudi ob jokanju nad priseljevanjem Albancev s strani … obiskovalcev koncertov cajk.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()

Zgodovina sprememb…
- spremenil: alekskac ()

Čevap je preživel 30 let Meka v pri nas, in skor 40 let Meka v Srbiji. Tud Horse je zaenkrat preživel, pa je velik manjša niša kot čevapi in pleske ... Od mene vsaj ne bo crknu noben posebej, pri vsakem mi je nekaj všeč, tud v Meku kaj najdem.
Tolaži se. Generacije ljubiteljev čevapov izumirajo, nove generacije grejo v Meka al pa na kebap. Čevapov niti pogledajo ne, rajše jejo pečene hrenovke (!!!!) od čevapov.
Zgodovina sprememb…

WhiteAngel ::

paradajzos je izjavil:
No, saj tudi na vasi skrbite, da balkanska kultura ne zamre, ko se strpno in multikulturno bašete s čevapi in pleskavicami.
Kdaj bomo dokončno balkanizirani? Smo že, vsaj v največjih dveh-treh mestih.

delavec44 ::
paradajzos je izjavil:
No, saj tudi na vasi skrbite, da balkanska kultura ne zamre, ko se strpno in multikulturno bašete s čevapi in pleskavicami.
In kaj je narobe s tem? Nisi ti multikulti?

paradajzos je izjavil:
Jaz absolutno sem, amoak sem levak, vi pizdite o balkanlzaciji Slovenije. Plus, multikulti pomeni, da tudi svojo kulturo ohranjaš, kar pomeni tudi slovenske narodne jedi; vi ste se pa prodali za prgišče čevapov.

paradajzos je izjavil:
Na vasi? Ni pri nas tako kot v Severni Banja luki, ko se par kilometrov iz centra ne moreta dva avtomobila srečat in ni kanalizacije

Pa imamo več Mekov plus kar nekaj kebapov. Nihče razen ljubiteljev cajk ne plumsa čevapov…

paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
Na vasi? Ni pri nas tako kot v Severni Banja luki, ko se par kilometrov iz centra ne moreta dva avtomobila srečat in ni kanalizacije
Pa imamo več Mekov plus kar nekaj kebapov. Nihče razen ljubiteljev cajk ne plumsa čevapov…
Repliciral sem na tvojo bistroumno, o dveh-treh največjih mestih, ki naj bi bila balkanizirana. Ampak mamo tudi gostilne, kjer furajo slovensko kuhinjo, v Ljubljani recimo, tudi klasično ljubljansko meščansko. Na vaših gasilskih veselicah mate pa razpon od čevapov do pleskavic, to žrete, zraven pa pizdite čez kulturo srbov in ostalih balkancev, ki naj bi prevladovala v večjih mestih.

PS: Koliko besed, ker ne morete preboleti, da je "čevap kulinarika" na poti na smetišče zgodovine zaradi Meka, LOL
Resistance is futile

Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

paradajzos je izjavil:
Jaz absolutno sem, amoak sem levak, vi pizdite o balkanlzaciji Slovenije. Plus, multikulti pomeni, da tudi svojo kulturo ohranjaš, kar pomeni tudi slovenske narodne jedi; vi ste se pa prodali za prgišče čevapov.
Kako to misliš mi? Spet pljuvaš vse, ki niso ti? Jaz se nisem nič prodal.
Si rekel da boš bolj previden pri metanju vseh v isti koš... In potem se sprašuješ zakaj te brišejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

tony1 ::
(Najbolj zabavnih je 12 g cukra...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()

Forza ragazzi!

Sem jasno napisal, "tisti, ki žrejo čevape zraven pa pizdijio čez kulturo Srbov in ostalih balkancev ki naj bi prevladovali v večjih mestih". Ker se mi zdi komično. Če tega ne počneš, si izvzet, a ni tako?paradajzos je izjavil:
Si rekel da boš bolj previden pri metanju vseh v isti koš... In potem se sprašuješ zakaj te brišejo.
plus, napisal sem ti, da se opravičujem, če sem žalil, ne da bi ti žalil. Ampak sem šel gledat, kje sem te užalil in dejansko si napisal, češ, zakaj bi si Hrvati prisvajali Slovenijo, saj bi si s tem kvarili povprečje. Slovenijo in Slovence si žalil. Tako da opravičilo jemljem nazaj.

paradajzos je izjavil:
Evo, kdaj bo na voljo Leskovaćki rodjendan?
https://mcdonalds.si/promocijska-ponudba
Kaj, a v McDonaldsu delaš, da tako živahno promoviraš?

Zgodovina sprememb…

Sem jasno napisal, "tisti, ki žrejo čevape zraven pa pizdijio čez kulturo Srbov in ostalih balkancev ki naj bi prevladovali v večjih mestih". Ker se mi zdi komično. Če tega ne počneš, si izvzet, a ni tako?paradajzos je izjavil:
plus, napisal sem ti, da se opravičujem, če sem žalil, ne da bi ti žalil. Ampak sem šel gledat, kje sem te užalil in dejansko si napisal, češ, zakaj bi si Hrvati prisvajali Slovenijo, saj bi si s tem kvarili povprečje. Slovenijo in Slovence si žalil. Tako da opravičilo jemljem nazaj.
Nič nisi jasno napisal. Rekel si, vi ste se prodali.
Žalil si že dolgo pred tem s fašisti. Hrvati so nas pa žal po mnogo kazalcih že prehiteli. Statistika ne more biti žaljenje.
Zgodovina sprememb…

Ja če ti meniš, da spadaš med te, potem nimam kaj dodat.Sem jasno napisal, "tisti, ki žrejo čevape zraven pa pizdijio čez kulturo Srbov in ostalih balkancev ki naj bi prevladovali v večjih mestih". Ker se mi zdi komično. Če tega ne počneš, si izvzet, a ni tako?paradajzos je izjavil:
Nič nisi jasno napisal. Rekel si, vi ste se prodali.
Žalil si že dolgo pred tem. Hrvati so nas pa žal po mnogo kazalcih že prehiteli. Statistika ne more biti žaljenje.
Podaj statistiko. Mnoge kazalce. Ne pa avtošovinističnih prohrvaških parol.

Zgodovina sprememb…

Ja če ti meniš, da spadaš med te, potem nimam kaj dodat.
Ti si napisal: "vi ste se pa prodali za prgišče čevapov".
Kdo mi? Kje je kakšna jasnina po tvoje na kaj se ta vi nanaša? Meni si odgovarjal, torej vi zajema tudi mene. Drugače bi napisal oni ali nekateri.
Torej ni problem kaj jaz menim, ti (napačno) meniš kam spadam.

paradajzos je izjavil:
Aha, pa kranjske klobase so tudi včasih vsi veliko jedli...
Kako misliš včasih? Krvavica, pečenica, in "kranjska" (ozirom lokalni derivati), in kakšna sušena klobasa, to še vedno laufa. Če bi jedci tega masovno izumirali se ne bi cela industrija iz tega napajala.

Še vedno se splača klobase, krvavice, mleto meso delati doma. Tudi kakšno salamo. Pač vzameš celega prašiča od kakšnega poznanega rejca.
Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
Kako misliš včasih? Krvavica, pečenica, in "kranjska" (ozirom lokalni derivati), in kakšna sušena klobasa, to še vedno laufa. Če bi jedci tega masovno izumirali se ne bi cela industrija iz tega napajala.
joki, tega več ni, vsi jejo samo mcdonalds
/paradajzos mode off

Kje pa vidiš da sem prohrvaški? Ravno nasprotno, sem nacionalist. Zato pa sem napisal žal. Statistiko si pa sam išči (poglej si recimo primerjavo rasti BDPja po prebivalcu). Meni je dovolj, da mi trenutna vlada predlaga, da si preselim davčno rezidentstvo tja, če hočem da mi je kot podjetniku bolje.
Jaz ti tudi predlagam.
Plus, rast BDP da je tak kazalnik, resno? Če gledam leto 2024, nas Črnogorci še bolj "prehitevajo" kot Hrvati, prav tako Belorusi in Rusi, Maltežani pa sploh. Pol maš pa take vukojebine, kot je Nemčija, Avstrija, Finska in Irska s stagnacijo in celo negativno rastjo. Odličen kazalnik, kdo koga prehiteva.
Plus, govora je bilo o tem, kdo se gre klanjat tistim, ki opevajo ustaštvo in NDH, ki je med drugo svetovno vojno klala Slovence okupirala dele Slovenije in menijo, da smo Slovenci podalpski hrvati, en genijalc reče, da so ustaši garant, da ne bo več jugoslavije in da nas to levake moti, jaz napišem, da me bolj skrbi, da bomo podalpski hrvati in tebi se zdi smiselno dodati, "Zakaj bi si Hrvaška kvarila povprečje? ". Kaj je to, če ne avtošovinizem? Desnjakarska strategija za zmago na volitvah?
Ja če ti meniš, da spadaš med te, potem nimam kaj dodat.
Ti si napisal: "vi ste se pa prodali za prgišče čevapov".
Kdo mi? Kje je kakšna jasnina po tvoje na kaj se ta vi nanaša? Meni si odgovarjal, torej vi zajema tudi mene. Drugače bi napisal oni ali nekateri.
Torej ni problem kaj jaz menim, ti (napačno) meniš kam spadam.
Ja, absolutno sem, ampak ne vem, kaj ti ni jasno, dobesedno sem napisal tole, citiram, vključno s typotom:
"
Jaz absolutno sem, amoak sem levak, vi pizdite o balkanlzaciji Slovenije. Plus, multikulti pomeni, da tudi svojo kulturo ohranjaš, kar pomeni tudi slovenske narodne jedi; vi ste se pa prodali za prgišče čevapov."
Vi pizdite o balkanizaciji slovenije in hkrati vi žrete čevape. Če vi delate samo eno ali drugo, se niste prodali za prgišče čevapov. Če delate oboje, ste se prodali za prgišče čevapov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

socialec ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

Buggy ::
Ne, ničesar ne bom objavljal, gladko sem si izmislil, samo sem zablefiral. Nimam ničesar, hehe, itak je vedno izbrisano za kogarkoli je objavljeno, četudi je ročno izdelano in nikakor ne gre za strojno obdelavo z nikakršno pomočjo Indijcev :D
Zeh, klasicen modus operandi rumenjakov pac. Zmislis si nekaj ali pa izven konteksta prestavis zadevo sebi v prid, objavis v echo-chamber ostalih minjonov ki zadevo s casoma, ceprav je izmisljena ali nepravilna povzamejo kot svto resnico. DOst pateticno IMO.
Kaj pa vam sicer drugega ostane

paradajzos je izjavil:
Vešda, poješ kranjsko in dva dni rigaš ko prase. Otroc tega ne jejo.
Zgodovina sprememb…

Čas zadnje prijave: 24. jul 2025 ob 09:19:24
Če pa to indijci naredijo nad množico zapisov z istim korenom, težko govorimo o načelnosti, naj bo rdeča ali rumena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()

Buggy ::
Je zgolj en od faktov, s katerim lahko zagovarjas svoje izmisljotine, te res ni nic sram, ceprav si kobajagi socialc, operiras pa z vec denarja kot marsikdo kle?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36400 (5124) | tikitoki |
» | Kakšna mešanica za perfektne čevapčiče/pleskavice?Oddelek: Loža | 23675 (3074) | nejcek74 |
» | Kakšna je razlika med električnim žarom in žarom na oglje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24516 (21578) | Riff |
» | Sarajevski čevapčiči-kje v Lj z okolico so najokusnejši? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21040 (18310) | [D]emon |
» | Kaj se dogaja s "kvaliteto" mletega mesa? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30709 (26704) | Okapi |