Forum » Loža » Sarajevski čevapčiči-kje v Lj z okolico so najokusnejši?
Sarajevski čevapčiči-kje v Lj z okolico so najokusnejši?
Double_J ::
v jugi nihce ni mlel perutnine ( razen morda v kaksnih menzah ... )
Ja no...
Poli je bila prva piščančja posebna klobasa na tržišču, prava avantgarda. Priljubljena in oboževana je že več kot četrt stoletja. Prihaja iz Ptuja, iz še vedno zelene narave, zanjo pa skrbijo predani strokovnjaki, ki imajo popoln nadzor nad vzrejo in predelavo piščančjega mesa. Zato je Poli ves čas tako naravna, zdrava in dobra.
Dve šivanki...
OrkAA ::
Zadnje case ima ene boljsih Halo Leskovac na levstikovem trgu.
https://www.facebook.com/pages/Fast-Foo...
https://www.facebook.com/pages/Fast-Foo...
krneki ::
Glih sem se za vikend basal pri Želju v Sarajevu (sredi baščaršije)...3.5€ porcija čevapov
b4d ::
Zadnje case ima ene boljsih Halo Leskovac na levstikovem trgu.
https://www.facebook.com/pages/Fast-Foo...
Dosti pohval sem slisal na tole, ampak sva bla s kolegom in ni blo :(
b4d.sablun.org
Looooooka ::
V Bosni sm sam enkrat jedu cevapcice in nikol vec.
Neka cevapđinica "kod Muje". Ogabno...umazano.
V Lj je baje ena, kjer pise "kao kod Muje". Ko zvem kje grem probat samo zato, da vidim ce majo tle mal boljse higienske standarde.
Drugace je pa res samo mesanica mesa pomembna. Se takoj opazi pri slanosti in teksturi mesa. Pa ti jih lahko dela bosanc, srb al pa albanc. Ce probava prisparati bo zadeva takoj slabsa.
Neka cevapđinica "kod Muje". Ogabno...umazano.
V Lj je baje ena, kjer pise "kao kod Muje". Ko zvem kje grem probat samo zato, da vidim ce majo tle mal boljse higienske standarde.
Drugace je pa res samo mesanica mesa pomembna. Se takoj opazi pri slanosti in teksturi mesa. Pa ti jih lahko dela bosanc, srb al pa albanc. Ce probava prisparati bo zadeva takoj slabsa.
[D]emon ::
Ja, najlazje je jokat "umazano".
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33426 (2150) | tikitoki |
» | Kakšna mešanica za perfektne čevapčiče/pleskavice?Oddelek: Loža | 22955 (2354) | nejcek74 |
» | Kakšna je razlika med električnim žarom in žarom na oglje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 22484 (19546) | Riff |
» | Peka na žaru (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22700 (20937) | Alec999 |
» | Kaj se dogaja s "kvaliteto" mletega mesa? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 29040 (25035) | Okapi |