» »

Grawe zavarovalnica – zavlačevanje

Grawe zavarovalnica – zavlačevanje

tron33 ::

Delim svojo izkušnjo z zavarovalnico Grawe pri uveljavljanju polnega kaska, pa me zanima, ali lahko kaj storim, da pospešim cenitev?

Moj avto je bil 9. junija udeležen v prometni nesreči in bil uničen. DARS ga je z avtovleko odpeljal v skladišče, nakar se na Grawe-ju niso znali razjasniti, ali mora avto tam ostati do cenitve ali ga lahko odpeljemo. Po več dnevih klicarjenja in mailih so končno potrdili, da ga lahko odpeljemo, ampak do takrat je bila ležarnina že 122€, katero sem seveda moral plačati sam.

Policijski zapisnik so policisti poslali že dan po nesreči, a Grawe ga menda dobil šele 23. junija. Ko so ga končno prejeli, so potrdili, da gre za ekonomsko totalko, vendar so rekli, da bodo pred končno cenitvijo avto dali na licitacijo.

Čez nekaj dni jih vprašam, kdaj bo ta licitacija, in dobim odgovor, da je njihov likvidator na bolniški, ter da mi javijo do konca tedna. Seveda do konca tedna ne javijo nič, in 7. julija jim ponovno pišem, nakar odgovorijo le, da je likvidator še vedno na bolniški. Od takrat sem še enkrat pisal in sedaj me ignorirajo.

Zdaj me zanima, lahko sploh kaj storim ali imam roke zavezane, ter lahko zavarovalnica še mesece odlaša?

delavec44 ::

Kaj samo enega zaposlenega imajo?

tron33 ::

Tako izgleda, to sem jih ravno pred 4 dnevi vprašal, pa me ignorirajo.

pe3c ::

Sam sem imel nesreco na AC pred vec kot 6 leti in se nato bodel sam z zavarovalnico. Trajalo je tri mesece in na koncu sem bil kar zadovoljen s tem kar so povrnili, razen da je dolgo trajalo in so se me hoteli na tak nacin resiti.

Ce bi moral se enkrat cez to, bi vzel odvetnika, ki bi verjetno zadevo resil prej.

Nikonja ::

pe3c je izjavil:

Sam sem imel nesreco na AC pred vec kot 6 leti in se nato bodel sam z zavarovalnico. Trajalo je tri mesece in na koncu sem bil kar zadovoljen s tem kar so povrnili, razen da je dolgo trajalo in so se me hoteli na tak nacin resiti.

Ce bi moral se enkrat cez to, bi vzel odvetnika, ki bi verjetno zadevo resil prej.

Al pa samo plačaš odvetniku da jim pošlje uredni dopis.... ker jih to ponavadi zbudi in potem ne potrebuješ odvetnika več.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Na cesti
982254669 (3846) delavec44
»

Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )

16848357 (14423) Mateja88
»

Evropsko poročilo o prometni nesreči in realna uporabna vrednost (strani: 1 2 )

699100 (7449) darkolord
»

kateri odvetnik za odškodnino - imate kakšne izkušnje?

Oddelek: Loža
4732854 (17439) mirkuma
»

Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )

10528223 (23125) theBill

Več podobnih tem