Forum » Loža » Montaža WC pokrova - težava
Montaža WC pokrova - težava

lolipop2 ::
Hej.
Mogoče mi bo kdo znal pomagati. Nabail sem nov pokrov za WC, ki pa ima malo čuden sistem od prejšnjih pokrovov.
Nekako takole je:
Na vrhu štrlijo tisti dve špici, kamor nataknem tečaje od pokrova.
Ampak! ko tisto nasadim gor in je nekako fix, ni nič, da bi se zaskočilo, nič, da bi bil trden fix. Če npr. želim dvigniti desko in pokroiv s strani, se pokrov kar stakne s teh vilic. A ne bi to moralo malo bolj držat? Tudi če se narahlo uprem na strani pokrova, se vse skupaj na drugi strani sname z nastavka.
?!
Mogoče mi bo kdo znal pomagati. Nabail sem nov pokrov za WC, ki pa ima malo čuden sistem od prejšnjih pokrovov.
Nekako takole je:
Na vrhu štrlijo tisti dve špici, kamor nataknem tečaje od pokrova.
Ampak! ko tisto nasadim gor in je nekako fix, ni nič, da bi se zaskočilo, nič, da bi bil trden fix. Če npr. želim dvigniti desko in pokroiv s strani, se pokrov kar stakne s teh vilic. A ne bi to moralo malo bolj držat? Tudi če se narahlo uprem na strani pokrova, se vse skupaj na drugi strani sname z nastavka.
?!

socialec ::
Če upoštevamo, da sem socialec in da ne vem, kako je s to rečje v resnici, ko snema s prilepljenih 'vilic', stisne nek gumb na sredini. Tisto je fix zaskočeno?

nejc_nejc ::
Poglej, če ni kaksne "varovalke" na tipki za demontirat pokrov in desko.
To se mora samo zaskočiti, ko nasadis pokrov z desko.

Poglej, če ni kaksne "varovalke" na tipki za demontirat pokrov in desko.
Ni nobene tipke, niti ni dodatnega vijaka za zategnitev. Saj, ko jo nasadim, klikne nekaj v smislu, da je nasajeno, ampak to je vse tako rahlo... in takoj, ko malo postrani dvigneš desko, se sname.
Jao...

misek ::
Od znotraj je proti koncu en obroček, ki zaskoči desko. Morda moraš malo udariti po deski, da se zaskoči? Oz. to itak moraš čutiti, ko naredi "klik" :)

Evo... res je šlo še tisti milimeter. Hvala.
Kaj pa druga težava, da mi ta "tihi/stop" mehanizem ne dela? Proti koncu mi prehitro spusti in zaropota
Kaj pa druga težava, da mi ta "tihi/stop" mehanizem ne dela? Proti koncu mi prehitro spusti in zaropota

misek ::
Samodejno zapiranje bi moralo delovati lepo samo od sebe. Vprašaj v trgovini oz. posnami video pa pokaži trgovcu.

feryz ::
Morski pes dila!?
Ne me jebat.
Vedno sem se čudil, kako morejo nekaj tako kičastega spacati skupaj in če dejansko obstaja človek na svetu, ki bi to kupil. Očitno da ja.
Ne me jebat.
Vedno sem se čudil, kako morejo nekaj tako kičastega spacati skupaj in če dejansko obstaja človek na svetu, ki bi to kupil. Očitno da ja.

OutOfTheBox ::
Morski pes dila!?
Ne me jebat.
Zadeva je dejansko kul. Veš kaj bi še edino kupil poleg tega? Fotko na kateri je slika BMW-ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

feryz ::
Ne rabiš kupiti.
Če imaš tako močno željo, bom jaz mojega slikal in ti ga sprintal.
Za en papir in par gramov praha, mi je še ostalo.
Če imaš tako močno željo, bom jaz mojega slikal in ti ga sprintal.
Za en papir in par gramov praha, mi je še ostalo.

val46 ::
OutOfTheBox je izjavil:
Morski pes dila!?
Ne me jebat.
Zadeva je dejansko kul. Veš kaj bi še edino kupil poleg tega? Fotko na kateri je slika BMW-ja.
Sej ti jo lahko feryz pošlje, pol je na tebi sam še da jo sprintaš in na steno pripopaš

delavec44 ::
OutOfTheBox je izjavil:
Morski pes dila!?
Ne me jebat.
Sej ti jo lahko feryz pošlje, pol je na tebi sam še da jo sprintaš in na steno pripopaš![]()
Samo tisti je sedaj od toče pobuškan?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inox prodajalecOddelek: Loža | 2356 (1488) | Invictus |
» | Dobili smo prve posnetke teleskopa James Webb v polni ločljivosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9357 (5717) | cias |
» | Pametni toaletni poklopač (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14291 (10611) | |
» | Nazaj h koreninam: računalniško ohišje od začetka izdelano doma (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 22059 (15754) | Janac |
» | Zakaj letalo leti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 78019 (73441) | seminal |