» »

Tomos Flexer težava z gasom

Tomos Flexer težava z gasom

jolozkarjolo ::

Torej imam Tomos Flexer 2008 z odstranjeno blokado in gre prb. 45 km/h. Že nekaj časa imam problem s tem, da ko ga vžgem in tudi če ga pustim laufat par minutk, ko dam gas zgubi moč in ugasne. Karburator sem spucal že večkrat, kar je pomagalo za nekaj časa a se težava ponavlja. Gorivo ne pušča, barva svečke je uredi, dovod zraka tudi. Na motorju tudi ni nekih predelav razen škarik od automatica in dellorto sha 14 12 k predvidevam, da je stock?? Ker bom motor prodajal in bi rad to porihtal bi bu hvaležen, če mi zna kdu pomagat.

mihi666 ::

Večjo glavno šobo ali ti pa kje zrak vleče. Poglej pri plastični puši pri kolenu... je pa 100% nekaj pri vplinjaču

Blinder ::

Jaz se bojim pustit dvotaktnega laufat na mestu
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

hojnikb ::

Blinder je izjavil:

in zakaj bi se tega bal?
#brezpodpisa

starfotr ::

Ker nima prisilnega zračnega ali vodnega hlajenja ampak ima navadno zračno hlajenje in se ti lahko pregreje.

hojnikb ::

še stari A3 avtomatik se ni kar tako pregrel, kaj sel novejsi flekserji z velikim cilindrom.. Ni to raktna znanost, če se res tko pregreje, ti v najslabsem primeru prime bat in počaka... Se ohladi, spusti in gres dalje..
#brezpodpisa

Blinder ::

hojnikb je izjavil:

Blinder je izjavil:

in zakaj bi se tega bal?

malo mešanice zrak-gorivo in olja gre v motor v vsakem obratu motorja. Podobno kot, kadar se po klancu navzdol voziš brez gasa.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Zimonem ::

starfotr je izjavil:

Ker nima prisilnega zračnega ali vodnega hlajenja ampak ima navadno zračno hlajenje in se ti lahko pregreje.

Daj ne blui. 2 tahtar pa hlajenje nista neposredno povezana. Ampak niti avtomatik niti flekser se na mestu ne pregrevatA. Niti moj deutz 4006 pa par ur poganja cepilca. Tebi bi še konj crknil.

Karburator

kVA je to za ena žvau. Al mislu frgazar.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

mihi666 ::

Človek sprašuje zakaj ne dela ogret vi se menite o pregrevanju. A5 ni mogoče pregret če je pravilno nastavljen. V A3 pa ne zaupam

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tomos ne vžge (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13525281 (5824) hojnikb
»

Ali zračno hlajenje umira? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
17325887 (13096) Raptor F16
»

S 50ccm skuterjetm na morje

Oddelek: Na cesti
388230 (5798) vostok_1
»

Imate izkušnje z Mini moto???

Oddelek: Loža
112122 (1845) smilyxx
»

atx ali apn6?