Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP Start Menu
Windows XP Start Menu
PesBeno ::
Ko zazenem Windows XP pro se logiram itd. se mi ikonce na Destkopu nocjo pokazat in vidim samo ozadje. Prav tako je s Start Menujem. Pred tem sem Igral Star Wars Knights of The Old Republic ko mi je kar naenkrat resetiralo Racunalnik in to se je pojavilo. Prav tako sem pomislil da je za to kriva datoteka .msbbm ali nekaj takega in Folder DDM vendar tega nimam. Nimam tudi Blaster virusa. Kaj bi lahko bilo narobe??
Windowse sem tudi 1x po tistem nainstaliral vendar je situacija se vedno ista.
Moj racunalnik:
AMD Athlon XP 1800+ z 1500 mHz. Nvidia GeForce MX 440
Windowse sem tudi 1x po tistem nainstaliral vendar je situacija se vedno ista.
Moj racunalnik:
AMD Athlon XP 1800+ z 1500 mHz. Nvidia GeForce MX 440
ERGY ::
Hm,... Danes mi je prav dosti prijateljev oz. sosolcev prijavilo isti problem, zato ni odvec ce povem, da imas morda virus, le da se ni odkrit. Blaster definitivno ni, ker bi se še sistem restrartal.
P.s: izogibaj se takih iger
LP ERGY
P.s: izogibaj se takih iger
LP ERGY
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Največji spletni rop (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 13682 (10551) | MrStein |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40597 (15579) | brainiac20 |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5420 (5420) | Ziga Dolhar |
» | Česa smo se naučili od BlasterjaOddelek: Novice / Varnost | 2434 (2434) | medjugorje-si |
» | Nova varnostna luknja v Internet Explorerju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6781 (6781) | kockish |