Forum » Pomoč in nasveti » flashanje cd-rw
flashanje cd-rw
Mr. ::
Imam pekač LG 32X ki ga bi rad flashu na novejšo verzijo (1.4) zato ker mi nobenega cd-ja neče zapeči več kot 12X hitrosti (tiste ki mi pa use uniči).Pekač sm priklopu na master, šeu v bios in tam mi je napisalo CDR NOT READY.Kako bi rešu ta problem?
ali3n ::
Preveri če je pekač pravilno priklopljen (če dela), nato pa še preberi navodila, ki so zraven programčka za fleshanje... - pobrskaj po domači strani LGja...
Waitec CDRW se npr. flasha iz Polken - z nekim programčkom ki je na homepage-u proizvajalca.
Waitec CDRW se npr. flasha iz Polken - z nekim programčkom ki je na homepage-u proizvajalca.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Mr. ::
No pekač sem nekako flashu na 1.4 vendar ni nič bolje.Preden začnem snemat mi nero izpiše: ATAPI command timeout error.Ali je mogoče kriv 200W napajalc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hibridni disk za prenosnik: dobre in slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9953 (9190) | hojnikb |
» | Flash za Android in druge pametne telefone junijaOddelek: Novice / Android | 8351 (6818) | gzibret |
» | SD kartica: zakaj prikaže samo 1gbOddelek: Pomoč in nasveti | 960 (773) | amigo_no1 |
» | DVD-RW TEAC DV-W58G ?Oddelek: Kaj kupiti | 1694 (1464) | Caligula |
⊘ | Kakšni so kej Lite-Oni?Oddelek: Kaj kupiti | 1749 (1376) | whatson |