» »

koloidni germanij

koloidni germanij

polozweii ::

Čemu v elektrotehniki je namenjen koloidni germanij?

matobeli ::

Germanij se uporablja v elektroniki sam ne v koloidni obliki.

Se pa koloidni germanij verjetno pridobiva z elektrolizo če je to povezava ki jo iščeš.

polozweii ::

Ko sem lani brskal o koloidnem germaniju kot prehranskem dopolnilu sem nekje prebral da se germanij v tekoči obliki uporablja tudi v elektrotehniki in da je treba dobro preveriti ker tisti za elektrotehniko je narejen po drugačnem postopku in je škodljiv.
Po čem si lahko prepričan da je ta na linku užiten? https://www.amazon.de/dp/B08423PG4S/ref...

mirator ::

Verjetno je pri kolidnem germaniju, germanij za potrebe elektrotehnike dispergiran v drugačnem mediju, kot za potrebe prehranskega dopolnila.

Me pa vseeno zanima, zakaj ljudje nasedajo reklamirani učinkovitosti prehranskih dopolnil, čeprav so znanstveniki zelo skeptični. Jaz sem prepričan, da so vsa prehranska dopolnila, na dolgi rok, škodljiva. Ampak res je to samo moje mnenje in ga nikomur niti vsiljujem, niti jemanja prehranskih dopolnil nikomur ne prepovedujem niti ne priporočam.
Vsak je svojega zdravja kovač.

Legon ::

Zato, ker je lažje gledat tiktok, kot prebrat več kot pri povedi skupaj.

tony1 ::

polozweii je izjavil:

Ko sem lani brskal o koloidnem germaniju kot prehranskem dopolnilu

Stop. Just stop.

fikus_ ::

Pred leti je bilo popularno koloidno srebro. Sorodnica ga je vsem ponujala in z njim šopala svojo družino. Po kakšnem letu je norija minila.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

JanK ::

To vse me spominja na brilijanten nastop Dara Ó Briain-a

Herbal medicine has been around for thousands of years. Indeed it has and we tested it all and the stuff that works became "medicine" and the rest of it is just a nice bowl of soup and some potpourri.

in

"Well, science knows it doesn't know everything. Otherwise it would stop."

Toplo priporocam.
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zdrava prehrana in dodatki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19338583 (15313) mn

Koloidno srebro

358589 (3644) BigWhale
»

Kje prodajajo pri nas vitamin D2 oz. varnost "ebay recnij"? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26036107 (29684) IL_DIAVOLO
»

Prehranska dopolnila (strani: 1 2 3 )

11929791 (26195) kakob
»

Pitna Destilirana voda (strani: 1 2 )

9726093 (18807) dzinks63

Več podobnih tem