» »

Kingdom Come Deliverance 3

Kingdom Come Deliverance 3

oo7 ::

The video interview is locked behind the paywall of DVTV... One of the Warhorse devs mentioned possible KCD3 development in a interview for DVTV.

"On it's own it's like [KCD games] cultural phenomenon. We are working on something now. I can't be more specific, but even from a business look it wouldn't make sense to throw away experiences collected through development of first and second title. In that is a great value."

V enem intervjuju je Warhorse Studios PR Manager Sir Tobi rekel, da bodo povečali studio na 300 razvijalcev ali več in, da bodo delali na več projektih naenkrat po vzoru CDRED project. To mi ni preveč všeč, ker če bodo delali na več igrah na enkrat bo kvaliteta slabša.

S prodajo igre KCD 2 so v 1 dnevu pokrili celotno produkcijo igre zato Warhorse studios ima namen razširiti franšizo Kingdom come deliverance. Se pravi lahko pričakujemo še kakšen spin off...

Se vidimo čez 5 ali 6 let :)

xxxul ::

Po eni strani bi bil zelo vesel Kingdom come sistema in vzdušja - recimo v času starega Rima. Po drugi strani pa je to pot v Assain Greed sistem...
Sem bil po prvem delu KCD mal skeptičen kaj bo, pa je Varva vse izboljšu, tko da držimo pesti :|

Predsednik11 ::

xxxul je izjavil:

Po eni strani bi bil zelo vesel Kingdom come sistema in vzdušja - recimo v času starega Rima. Po drugi strani pa je to pot v Assain Greed sistem...
Sem bil po prvem delu KCD mal skeptičen kaj bo, pa je Varva vse izboljšu, tko da držimo pesti :|

Vavra se bo držal Bohimije.
Henry bo dobil svoj zaključek v KCD2.
KCD3 mogoče Husitske vojne.