» »

Proklete barabe!

Proklete barabe!

1
2
»

pol3ni ::

Jaz takim ponavadi rečem,da sedaj nimam več gotovine,ker se vse plačuje s kartico.

delavec44 ::

dronyx je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Kdo spremlja ta primarno češki kanal?
https://www.youtube.com/@HONESTGUIDE/vi...
Vsaka podobnost s Slovenijo je zgolj naključna.

V kakšnem smislu podobnost. Jaz sem pogledal nekaj vlogov in večinoma je o Pragi. Išče sicer tudi natege in scam. za to imaš tudi v Ljubljani precej materiala.

Ravno to je poanta, da je material podoben.

Gre pa tudi po tujini.

paradajzos ::

dronyx je izjavil:

Vidim da ima ta tema že 4 predloge za izbris. So to NVO? :))

Ko pride Janša naslednjič na oblast jim bo pobral ves denar, potem bo pa potrebno delat. Samo na srečo delavna mesta sedaj so. Če drugega ne bodo ti NVO lahko v Cinnemaplexu kokice pekli in prodajali, ko pride moj film v kino.

Nekateri iz NVOjev se verjetno tudi sami pri sebi počutijo ... in povsem možno, da taki predlagajo izbris tvoje teme.
Sam berače enostavno ignoriram in stopim na drugo stran ulice, če so pa tečni pa dobijo kakšen odločen in razločen komentar.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

Furbo ::

dronyx je izjavil:

Kaj smo mi res popolni idioti?

Seveda.

Vsak ki daje beračem, direktno podpira organiziran kriminal.

Vsaka skupina teh ima vodje, ki pobirajo denar in se okoli furajo v limuzinah in posedajo po lokalih cele dneve.

Ampak folk je butast in kar daje. Isto kot so dajali za poplave, vsi so nakazali državi, tam je pa denar poniknil.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

urli ::

Socialkarji pač, najnižja skupina družbe. Dno. Poden.

dronyx ::

OK, vse lepo in prav. Ampak ali se nikomur ne zdi čudno, da nekaj kar praktično pospraviš v parih dneh, 20 let nihče nič ne naredi? Meni je to skrajno nenavadno. Če se tega ne zaustavi, kako pa naj bi potem preganjali resen organiziran kriminal? Kaj v tej državi sploh počne policija? Ali so res samo za zasede z radarji postavljat? Zame je to noro. Bi bilo zabavno za videti kaj menijo tisti, ki so aktivni pripadniki teh, ki bi morali vse to aktivno preganjati. Se jim to zdi normalno? Imajo preveč drugega dela? Ampak s čim konkretno? Nekateri se jim smejejo v faco, pa nič. Nekateri jim kažejo fakiča v faco, pa nič. Mene bi bilo sram!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()
1
2
»