Forum » Loža » Telovadba na delovnem mestu
Telovadba na delovnem mestu
dronyx ::
Tole je letak, pod katerim so navedeni Olimpijski komite Slovenije, Univerza v Ljubljani – Fakulteta za šport, Evropska unija – Naložba v vašo prihodnost in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, torej gre za neko resno in uradno zadevo, ki verjetno ni bila mišljena kot humor.
Če jaz prav razumem ta letak, so predstavljene vaje, ki jih delaš ob pomoči pisarniške mize. Ampak potem pa ko gledam slikice, kako vaje izgledajo, se mi pa na nekaterih zdi, kot bi zaobšel naravne zakone fizike, sploh pa občutek gravitacije, ki te vleče proti tlom.
Zloženka ima sicer par strani. Ostale vaje se mi ne zdijo tako ekstremne. Ko šefi naredijo kakšno res veliko neumnost je priporočljivo, da par ur počneš tole:
Tej vaji se menda reče ljubkovalno OMG!
No ja, je pa tudi res, da moraš včasih upoštevati tudi perspektivo, ne samo fizikalne zakonitosti. Sploh v slikarstvu.
Koliko je tole stalo, pa raje ne razmišljam.
Če jaz prav razumem ta letak, so predstavljene vaje, ki jih delaš ob pomoči pisarniške mize. Ampak potem pa ko gledam slikice, kako vaje izgledajo, se mi pa na nekaterih zdi, kot bi zaobšel naravne zakone fizike, sploh pa občutek gravitacije, ki te vleče proti tlom.
Zloženka ima sicer par strani. Ostale vaje se mi ne zdijo tako ekstremne. Ko šefi naredijo kakšno res veliko neumnost je priporočljivo, da par ur počneš tole:
Tej vaji se menda reče ljubkovalno OMG!
No ja, je pa tudi res, da moraš včasih upoštevati tudi perspektivo, ne samo fizikalne zakonitosti. Sploh v slikarstvu.
Koliko je tole stalo, pa raje ne razmišljam.
- spremenil: dronyx ()
kixs ::
Edino kar manjka, je senca. Tako imas pa res obcutek, da vse nekje lebdi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
dronyx ::
IL_DIAVOLO ::
Zadnja slika se je najboljsi prikaz.
:facepalm:
:facepalm:
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Škofja Loka (prosti spis)Oddelek: Loža | 2361 (453) | Eduardo |
» | CAPTCHA kot igra DoomOddelek: Novice / Ostale najave | 2013 (463) | tetriandoch |
» | Newyorško oblikovalsko priznanje za plakatOddelek: Loža | 2382 (889) | nejc_nejc |
» | Predstavil bi (svoje) slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7007 (2697) | dronyx |
» | Večina ne uporablja umetne inteligence (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9929 (2919) | Mr.B |