» »

Bomo videli kdo se bo na koncu smejal!

Bomo videli kdo se bo na koncu smejal!

dronyx ::

Onyx Was Here (OWH)

Danes sva šla z mojim pridnim pripravnikom lepit opice po Ljubljani. Ker so bili ravno neki protesti upokojencev pred parlamentom, je bilo povsod polno policije. Jaz sem pripravnika opozoril, da naj bo previden, kje lepi te opice, ker če je kazen za lepljenje opic v Piranu 412 €, je potem v Ljubljani vsaj 800 €, če ne celo 1.200 €. Torej polovička 600 € in jaz mu teh kazni ne mislim plačevat. To je pač prestolnica in tu je vse bistveno dražje. To bo razumel, ko si bo lahko šele v tretjem življenju privoščil nakup skromnega dvosobnega stanovanja, zgrajenega leta 1965, torej v času socializma, ko je bilo težko priti do moke ali sladkorja, samo do stanovanja se je pa kar nekako dalo. Danes pa ravno obratno. Z lahkoto prideš do moke in sladkorja, cene stanovanj pa kot da zidajo s suhim zlatom. Meni je to absurdno in za to bi moral nekdo sedet v zaporu, ne pa na Gregorčičevi. Kakorkoli…

Pripravnik je lepil opice, jaz sem se pa usedel v nek lokal ob Ljubljanici in v miru spil eno hladno pivo ter razmišljal. O opicah. Namreč na nekem spletnem forumu so se norčevali, da te opice niso umetnost, da to ni nič, ker vse to riše umetna inteligenca! Skratka, moje delo so raztrgali in se iz njega norčevali. Samo danes so pač taki časi, da imajo ljudje radi zajebancijo in štose. Danes prej prodaš nekomu moje opice, kot pa Sonete nesreče. Če bi se danes rodil France Prešeren, po moje proda natančno dva izvoda svojih sonetov, pa še to samo v primeru, če bi jih sam kupil. Ampak bomo videli, kdo se bo na koncu smejal. Marsikdaj so se ljudje v zgodovini iz česa norčevali, potem se je pa izkazalo, da so se smejali na mestih, ko smeh ni bil ravno na mestu. Kakorkoli…

Tako jaz sedim pred lokalom in v lepem, sončnem vremenu pijem eno nefiltrirano ter slučajno opazim neke misli, napisane na tablah pred lokalom. Glede osmih pirčkov imam jaz samo to pripombo, da poznam nekatere, ki so po osmih pirčkih objemali bukve. Tako da spit osem pirov ni ravno hec, sploh če alkohola nisi vajen.

In takole jaz nekaj časa sedim ob pivu, premišljujoč o smislu vsega tega, kar počnem, nakar me začne peči vest. Medtem ko jaz takole uživam na sončku, moj pripravnik trdo dela. Ko mi je pokazal na mobilnem telefonu slike, kje vse je polepil te opice, sem bil prijetno presenečen. Danes je bilo narejeno res veliko, same atraktivne lokacije, kjer hodi veliko ljudi. Mi je pa pri njemu zelo všeč tudi to, da razmišlja. Jaz sem recimo ugotovil, da moram nad QR kodo napisati še SCAN ME, ker očitno veliko ljudi sploh ne razume, da se da to kodo poskenirati s telefonom. Nakar moj pripravnik predlaga, da naj raje napišem SCAM ME, ker je to potem še fora in besedna igra. Genialno. Kako to meni ni prišlo na misel? Te bom lepil na vhode pred banke. Ker ti so pa taki lopovi, da nimam besed! Nam obresti 0,001%, ko prideš pa po kredit pa obresti 7,5%, plus strošek odobritve kredita, pa zavarovanje, pa strošek vodenja kredita in ne vem še kaj. Moj bog, kakšni predrzni lopovi! Dobički pa v milijarde, da pol zaposlenih na bankah teh številk sploh ne zna pravilno zapisati, ker je toliko ničel.

Bitcoina je moj pripravnik nalimal pred NLB!

Kaj so upokojenci naštudirali na protestih pa ne vem. Nekaj je bilo govora o tem, da je ta država ugrabljena in da je vse v klincu, kot se temu reče. Samo to verjetno ljudje vedo, brez da hodijo na proteste poslušat upokojence, ali ne?.

V neki knjigarni zagledam knjigo z naslovom ONYX STORM, ki seveda ni moja. Ali je to kakšni skrito sporočilo Vesolja, namenjeno meni, še študiram. Ponavadi ko se začnejo pojavljati ta skrita sporočila, so običajno težave na vidiku oziroma že za vogalom.

V deželo poleg invazije opic prihaja pomlad. Ko je enkrat pomlad, pa ni več daleč tudi poletje. Poletje 2025.

Zapis je del Operacije Michael.

Pripravite Coca Colo in kokice. Ko obogatim z mojimi opicami bom tale forum kupil, skupaj z admini! :));)
  • zaklenil: bluefish ()

Scaramouche3 ::

Kakšno gibanje ste vi? Kaj je vaš namen?

Scaramouche3 je izjavil:

Free the Monkeys

Nekateri sicer govorijo, da za Operacijo Michael stoji Mosad, ali celo sam NSA. Ampak to je bulšit. Jaz delam sam. Plačujem pa še študenta oziroma pripravnika, da mi malo pomaga.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

delavec44 ::

Kaj niso nekje pisali, da ni ravno varno slikati random QR kod in odpirati povezav?

dronyx je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Free the Monkeys

Nekateri sicer govorijo, da za Operacijo Michael stoji Mosad, ali celo sam NSA. Ampak to je bulšit.

Škoda k za resno gibanje,ni ljudi, ki bi temeljilo na dvigovanju zavesti,štancanju stanovanj k v jugi za dvig natalitete, zmanjšanje delovnika, da imajo starši čas za otroke...imajo pa taki čas. In potem vas noben ne bo resno jemal, k je pol resno, pol zajebancija...

Kaj je resno? Da bi rad opice gledal v naravi? Kje pa?

S tem, da z letaki še smeti po tuji lastnini.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

V bistvu so Hladno Pivo slutili že zdavnaj... vedno težje bo biti kul.

delavec44 je izjavil:

Kaj niso nekje pisali, da ni ravno varno slikati random QR kod in odpirati povezav?

Jaz tole pustim v avtu ko plačam parkirnino:

Samo sem še dopisal POSKENIRAJ, ČE SI UPAŠ. :D

WhiteAngel ::

Podpiram. Če bi bil na Nostru, bi ti zapnil nekaj satoshijev 8-)

delavec44 je izjavil:

To lepi moj pripravnik. Jaz si sam tega nikdar ne bi upal. V Piranu sme prebral da je kazen za to 416 EUR. Če ukradeš par milijonov v tej državi pa dobiš dva meseca pogojno! Kaj to se vam res ne zdi čudno? Ah, moji slovenčki...Tako simpatični v svoji neizmerni naivnosti. :))

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

delavec44 je izjavil:

To lepi moj pripravnik. Jaz si sam tega nikdar ne bi upal. V Piranu sme prebral da je kazen za to 416 EUR. Če ukradeš par milijonov v tej državi pa dobiš dva meseca pogojno! Kaj to se vam res ne zdi čudno? Ah, moji slovenčki...Tako simpatični v svoji neizmerni naivnosti. :))

To moraš biti že precej star, da si tako ciničen? Ne bi šel raje zraven na zborovanje upokojencev?

delavec44 je izjavil:

To moraš biti že precej star, da si tako ciničen? Ne bi šel raje zraven na zborovanje upokojencev?

Saj sem bil, samo sem opazoval protest iz Maxija. Se mi je zdelo bolj varno. Tam spodaj bi me lahko kdo še s slovensko zastavo nalomil, čeprav jaz nisem ugrabil te države.

Me je šef vprašal, kje jaz sebe vidim čez par let. Jaz sem mu pa tole natisnil v barvah. :))

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 je izjavil:

Škoda k za resno gibanje,ni ljudi, ki bi temeljilo na dvigovanju zavesti,štancanju stanovanj k v jugi za dvig natalitete, zmanjšanje delovnika, da imajo starši čas za otroke...imajo pa taki čas. In potem vas noben ne bo resno jemal, k je pol resno, pol zajebancija...

Resnih gibanj nihče ne jemlje resno! Morda bodo pa resno vzeli zajebancijo?

dronyx je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Resnih gibanj nihče ne jemlje resno! Morda bodo pa resno vzeli zajebancijo?

Ah bi, jaz bi prišel na shod, če bi tukaj imeli recimo SLOTECH forum v živo, pa recimo pogovore o tem kam naj gre Slovenija, politika,sociala,zdravstvo,šolstvo,vojska,sodnija itd...

Danes sem opazil, da je očitno nek turist iz Brazilije pri nas poskeniral to QR kodo, ki te vrže na značko FREE MONKEYS in to nekje v Braziliji delil na socialnih omrežjih, ker se nenadoma pojavlja veliko obiskovalcev iz Brazilije. Bi bilo kar malo bizarno, da moje (Copilotove) opice postanejo znane v Braziliji, pri nas se mi pa smejejo, da to ni umetnost. :))

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Danes sem opazil, da je očitno nek turist iz Brazilije pri nas poskeniral to QR kodo, ki te vrže na značko FREE MONKEYS in to nekje v Braziliji delil na socialnih omrežjih, ker se nenadoma pojavlja veliko obiskovalcev iz Brazilije. Bi bilo kar malo bizarno, da moje (Copilotove) opice postanejo znane v Braziliji, pri nas se mi pa smejejo, da to ni umetnost. :))

Prej verjetno je da bo kdo mislil da žališ določeno raso...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

europosterji.si

Oddelek: Loža
123039 (190) Gagatronix
»

Predstavil bi (svoje) slike (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Sedem umetnosti
29415039 (895) dronyx

Proklete barabe! (strani: 1 2 )

552643 (1195) dronyx
»

Praktična uporaba AI (strani: 1 2 3 )

1055952 (614) Okapi

Telovadba na delovnem mestu

402179 (953) garrv