Forum » Loža » Požar v Los Angelesu
Požar v Los Angelesu
c3p0 ::
- je bil zaradi vzdrževanja prazen pomemben rezervoar,
Prazen bojda že leta, so primerjali na gmaps po letih. Prazni hidranti gotovo niso pomagali k situaciji.
Kolikor sem jaz zasledil, so ga lani enkrat izpraznili zaradi enotedenskega vzdrževanja.
So preko gmaps primerjali in ugotovili, da je prazen od 2009. Naj bi pa imel pokrivalo in v resnici ni bil prazen. No, od lani pa gotovo je bil.
globoko grlo ::
Zdejle z glave ne vem, k sm zjutrej namest ploscic stel, telefon bulu :)
Nej bi prijel profi pozigalca kle v LAju in naj bi bili pozari cist navadn warfare proti amerom, a ma kdo kj vec infotov?
Nej bi prijel profi pozigalca kle v LAju in naj bi bili pozari cist navadn warfare proti amerom, a ma kdo kj vec infotov?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
kamiKaZaA ::
globoko grlo je izjavil:
Zdejle z glave ne vem, k sm zjutrej namest ploscic stel, telefon bulu :)
Da niso kje najeli našega požigalca? Zdaj je že profi. Nekje pred 15+ leti še je bil rookie:
111111111111 ::
Če bi hotel, bi poizvedel (in to ni težko: interneti pa to...). Pač nočeš in glumiš užaljenčka zato, ker nočejo napisati finančnih poročil samo zate ("Zahtevam, da se mi razloži!").
Denarčič, je v občinah poniknil. V najmanj 3 za katere vem. Zato sprašujem. Reče se internet. Ne interneti.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Gregor P ::
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Krasu (spet) gori... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21664 (1512) | DamijanD |
» | O smiselnosti gasilskih društev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18723 (3909) | titovili |
» | Rušenje prostovoljnega sistema, 200 evrov/dan gasilcem. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11067 (7255) | zobnik |
» | Zakaj Slovenija nima "kanaderja" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21073 (6277) | Goran's Blog |