» »

Hisense tv in gmail oz google

Hisense tv in gmail oz google

petruskasi ::

pozdravljeni,
imam hiseense tv že dve leti in do avgusta so mi gmail, facebook in ostale aplikacije delale brez problema,....od avgusta dalje ne morem na google, se ne morem niti prijaviti .... napiše mi da ta brskalnik ni varen naj uporabim drugega oz. da je prijava nemogoča. Kličem in pšišem na hisense podporo/pomoč pa pravijo da težave odpravljajo, naj tv ponastavim nazaj na tovarniške nastavitve, ker tv nima omejitve za google aplikacije.....
Sama o tem pojma nimam, gooogle na tv bi pa potrebovala občasno. Brezveze se mi zdi da imam smart tv če ne morem do googla....
Vsakršna pomoč dobrodošla
hvala

alekskac ::

Sladkosti VIDAA? Do enega updejta, ne vem več kdaj, sem preprosto castal karkoli iz pcja na tv. Kar naenkrat gre samo še YT. Tako sem bil jezen da že 10 mesecev nisem vžgal tvja. Prokleta jajca.

Miki N ::

Se na tej Vidi da namestiti drug brskalnik a la Android TV ? Pa nasvet s tovarniškim nastavitvami mogoče ni najboljši, prej poglej, če je potreben update.

Drugače pa ja "zaguglali" so te, kot se reče. Dobrodošel v svet enšitifikacije storitev in izdelkov. To so vse NAMENSKO jajca.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

alekskac ::

Miki N je izjavil:

Se na tej Vidi da namestiti drug brskalnik a la Android TV ? Pa nasvet s tovarniškim nastavitvami mogoče ni najboljši, prej poglej, če je potreben update.

Ne. Lahko kak android box gor priklopiš. Update ne pomaga, je po vsej verjetnosti krivec. Hisense med updejti ne dodaja funkcionalnosti, ampak jemlje tisto kar je že delovalo ...

petruskasi ::

Hvala, mi je bilo skoraj jasno ja kam pes taco moli. Torej je TV neuporaben ker ne morem na Google, nameščenih aplikacij ne uporabljam, razen eon na dopustu .... Skratka to naj se razve med kupci in lahko nehajo prodajat te Smart TV-je ....
Hvala

Bezukhoff ::

A je dandanes sploh še v ponudbi kakšen dumb TV?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Omrežja in internet
1223237133 (1369) polde66
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
342150998 (4355) Oldi

Več podobnih tem