Forum » Loža » Pralno sušilni stroj črpalka
Pralno sušilni stroj črpalka
clip ::
Pozdravljeni
Imamo Samsung WD80K5A10OW/LE pralno sušilni stroj, ki ga uporabljamo zgolj za pranje, saj s sušenjem ni nič. Po petih letih je postala glasna odtočna črpalka.
Ko sem stroj odprl, sem videl, da ima aparat dve identični črpalki. Ve morda kdo zakaj sta dve in ali je ena mogoče za odvajanje kondenza sušilnega dela ali je za kaj druga? Ker, če je od sušilca bi črpalki samo zamenjal, saj sušilca ne uporabljamo.
Hvaležen bom za vsako informacijo.
Hvala!
Imamo Samsung WD80K5A10OW/LE pralno sušilni stroj, ki ga uporabljamo zgolj za pranje, saj s sušenjem ni nič. Po petih letih je postala glasna odtočna črpalka.
Ko sem stroj odprl, sem videl, da ima aparat dve identični črpalki. Ve morda kdo zakaj sta dve in ali je ena mogoče za odvajanje kondenza sušilnega dela ali je za kaj druga? Ker, če je od sušilca bi črpalki samo zamenjal, saj sušilca ne uporabljamo.
Hvaležen bom za vsako informacijo.
Hvala!
Pozdrav od Clipa
socialec ::
Verjetno bolj exot, to ali to ti vsaj kaj pomaga? Verjetno so si kaj podobni Washer+Dryerji, če je samo /LE razlika?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
clip ::
Verjetno bolj exot, to ali to ti vsaj kaj pomaga? Verjetno so si kaj podobni Washer+Dryerji, če je samo /LE razlika?
Hvala mi je pomagalo. Sem videl na elektro načrtu da je ena črpalka odtočna in ena za "povzročanje" mehurčkov v bobnu. (drain pump in bubble pump)
Hvala!
Pozdrav od Clipa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Loža | 210247 (1405) | cortez |
» | Kater pralni stroj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 65795 (355) | poper |
» | Kateri sušilni stroj kupiti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 61725 (997) | EvolutionX |
» | Pralni stroj Beko - izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26435 (4685) | MIHAc27 |
» | Kateri pralno sušilni stroj kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41228 (35565) | MasterSPi |