Forum » Loža » Forex telegram signali
Forex telegram signali
Kapitan Jack ::
Na FB mi je prilezla rekla za Forex signale, pa sem si rekel ajd grem riskirat. Vplacal 300taka, sedaj sem v plusu 700€.
Vem, da lahko jutri spusim 500€. Ampak ajd, se grem nekega pametnega risk managementa, ampak jebemu me vlece.
A obstaja kaksen dober video tutorial, kako malo psiho umirit, poleg tega rad bi tudi sam se naucil trejdanja. Mam ze demo account, tako da ne skurim moj account.
Sem pa na brokerju Vantagemarkets...samo da ne bo problem kasneje z money withdraw...
Ma kdo kaksne podobne izkusnje? Pac zakaj zdaj o tem razmisljam? Zato, ker sem videl, da dejansko signali delajo. Vsaj zaenkrat cirka 85% je pravilnih.
Vem, da lahko jutri spusim 500€. Ampak ajd, se grem nekega pametnega risk managementa, ampak jebemu me vlece.
A obstaja kaksen dober video tutorial, kako malo psiho umirit, poleg tega rad bi tudi sam se naucil trejdanja. Mam ze demo account, tako da ne skurim moj account.
Sem pa na brokerju Vantagemarkets...samo da ne bo problem kasneje z money withdraw...
Ma kdo kaksne podobne izkusnje? Pac zakaj zdaj o tem razmisljam? Zato, ker sem videl, da dejansko signali delajo. Vsaj zaenkrat cirka 85% je pravilnih.
kriptobog ::
Kapitan Jack je izjavil:
kako malo psiho umirit
Vzvod je tam ene 100-500? :D
Ce imas visok vzvod se ne pomeni, da bos sel all in. Sevedno lahko furas konzervativen risk management. Drugace pa zaradi EU regulacije ne dobis vec kot 1:30, razen na nereguliranih brokerjih oz. ce se kvalificiras za pro account. Meni so dali na ic markets 1:500.
Spusil sem, ampak tudi nekaj naucil in spet dobil kes nazaj. Se grem sedaj zaenkrat med 70-100€/dan
Vceraj sem sicer sel SPET na riziko in dobil 450€ ampak...svical sem cel jebeni dan. Ne grem se vec tega. Tudi to je bilo emotivno prevec - vse ali nic. Sedaj sem dal lepo BUY na 95k mali lot in pricakujem 60€ od tega trejda. Vsaj svical ne bom in skoz buljil v chart.
Vceraj sem sicer sel SPET na riziko in dobil 450€ ampak...svical sem cel jebeni dan. Ne grem se vec tega. Tudi to je bilo emotivno prevec - vse ali nic. Sedaj sem dal lepo BUY na 95k mali lot in pricakujem 60€ od tega trejda. Vsaj svical ne bom in skoz buljil v chart.
En mi je enkrat razlagal, da si bo naredil nekakšnega avtomatskega strokovnega svetovalca, ki menda upošteva neke pokazatelje, gibanje cene, tržne seje, časovne okvirje, ekonomski koledar - in po drobnem vlaga pri velikem vzvodu, pa sem ga malo postrani gledal.
Če je potrebno ves čas aktivno spremljati, ne moreš chatati na s-t pa še nejevoljen lahko hitro postaneš, če te izovinka? Mogoče bi pomagalo, če si narediš zvočna opozorila, če so kakšni nivoji doseženi/prebiti/odbiti, da te prikliče?
Ja, to moram se raziskati oziroma priti to tega. Ne zelim samo kopirati signalov. Ampak zaenkrat mi tole ustreza, pocasi se ucim, kes pocasi prihaja. Ampak saom da me ne spuca psiha. Sedaj razumem, zakaj folk izgublja. Risk Management. Jaz to vse vem v teoriji. 1-2% na trade oziroma ce si "frajer" 5%...jaz budalo sem se sel 20-30%...tako da...ne ne ne.
Kapitan Jack je izjavil:
Spusil sem, ampak tudi nekaj naucil in spet dobil kes nazaj. Se grem sedaj zaenkrat med 70-100€/dan
Reskiraj max 1% glavnice na trejd pa ne bos svical.
Kdor rabi odlicnega provajderja signalov, naj mi se oglasi zasebno. Dejansko ti tudi pove, ko opazi, da signal le gre v napacno smer, neodvisno od nastavljenega SL.
Dosti provajderjev boli k...in se hvalijo samo ko gre v plavo. Danes smo zaustavili trade, ki bi me lahko kostal 150€, ce bi cakal SL...pa smo ga prekinili prej in zgubil samo 20€...katere potem sem nadoknadil...150€ je pa ze potem tezje nadoknaditi, posebej ko so v igri racuni od ubogih 1000-2000€.
Dosti provajderjev boli k...in se hvalijo samo ko gre v plavo. Danes smo zaustavili trade, ki bi me lahko kostal 150€, ce bi cakal SL...pa smo ga prekinili prej in zgubil samo 20€...katere potem sem nadoknadil...150€ je pa ze potem tezje nadoknaditi, posebej ko so v igri racuni od ubogih 1000-2000€.
Kapitan Jack je izjavil:
Kdor rabi odlicnega provajderja signalov, naj mi se oglasi zasebno. Dejansko ti tudi pove, ko opazi, da signal le gre v napacno smer, neodvisno od nastavljenega SL.
Pri 1000€ velkem racunu se ne reskira 15% na trejd. To je gamble. Raje nastudiraj pa delaj z normalnim risk managementom in gres potem na prop, da ne delas z drobizem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predsednik Južne Koreje razglasil vojno stanjeOddelek: Problemi človeštva | 2060 (204) | gozdar1 |
» | Kako služiti z denarjemOddelek: Loža | 3715 (2013) | Gagatronix |
» | Staking in longterm investmentOddelek: Kriptovalute in blockchain | 5029 (1981) | jimyboy |
» | Tesla na daljavo spremenila zavorne karakteristike vozil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24386 (17204) | nejcek74 |
» | Menjava iger (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26642 (14395) | ZiedRieke |