Forum » Loža » Kolesarjenje okoli Gardskega jezera
Kolesarjenje okoli Gardskega jezera
Yossarian ::
Za prvomajske praznike gremo kolesarit okoli Gardskega jezera. Bojda gre za slabih 150 km, katere bomo prekolesarili lepo v miru v treh dneh. Če je kdo že kolesaril, mi naj napiše, ali je okoli jezera samo kolesarska cesta ali voziš tudi po lokalnih cestah. Nikjer ne najdem kakšne gpx datoteke, zato bi bil vesel, če bi kdo dal kakšen link do nje. Če ima kdo priporočilo za kakšno prenočišče (9 oseb, štiri sobe), bi tudi bil vesel. Zanima me tudi, kje bi lahko za 4 dni parkirali avto.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
- spremenil: Yossarian ()
kopriwa ::
Ob obali jezera sem prevozil zahodni del od Sala do Rive, tam sem veliko večino pedaliral po cesti in druge možnosti ni. Na nekaterih delih sicer je urejena steza, ma ni za dolgo. Predlagam dobre luči za tunele, ki si sledijo na tem delu poti.
Benny123 ::
Obljubljali so kolesarsko stezo do leta 2026, 140 km dolgo.. naredili so pa par kilometrov do sedaj. Stresno, ful prometno, zame no-go
.. obstaja veliko lepših poti po Italiji..
.. obstaja veliko lepših poti po Italiji..
Zimonem ::
Direkt okrog jezera po zahodni strani praktično ni variante. Ampak potem itak ne nucaš tri dni. Višje gor še da potem je pa trodnevni izlet nekako smiseln. Pa še to je preveč. parkiraš ve nekem kampu. Več kot dva dni res ne nucaš.
ToniT ::
Okrog jezera s kolesom je no go. Preveč prometa.
Je pa zanimiva tura iz Rive do Lago di Ledro.
Je pa zanimiva tura iz Rive do Lago di Ledro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolesarjenje okoli Blatnega jezeraOddelek: Loža | 1014 (673) | Yossarian |
» | Kolesarjenje in kolesarske poti po Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 8343 (1430) | DePalmo |
» | Kolesarjenje na daljše razdalje (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 10500 (7231) | energetik |
» | Planiranje kolesarskega izletaOddelek: Šport | 2395 (1943) | jozagulikoza |
» | Malo samote na hrvaški obali ... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22543 (20422) | msjr |