Forum » Loža » Amazon, dostavni čas
Amazon, dostavni čas
Mercier ::
Na Amazonu, OK, amazon.de, sem naročil knjigo. Dostava: od 25. novembra, do 8. januarja. Nekam daleč se mi zdi, sploh za največjo knjigarno. Je to običajno? Že dolgo nisem nič pri njih nabavljal. Se znajo pohecat s kupci, pa pošljejo navadno prej?
- spremenil: Mercier ()
chucki ::
Amazon nima nic s tem, ce nisi narocil od njih. Sigurno si prek posrednika, ki prodaja preko njih. Kar ima amazon cez, je v enem tednu pri nas.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Amazon nima nic s tem, ce nisi narocil od njih. Sigurno si prek posrednika, ki prodaja preko njih. Kar ima amazon cez, je v enem tednu pri nas.
Dispatches from Amazon, Sold by Amazon. Sicer pa, tnx, se mi je zdelo, da ni običajen tako dolg dostavni rok. Ima kdo izkušnjo, da je dobil v podobnem primeru bistveno prej?
PS
Se opravičujem za dodatno temo. Nisem videl, da je ena že na dosegu miške.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
pixelzgaming ::
jaz sem tudi septembra naročil eno knjigo.. videl sem da naj bi bilo do 18. oktobra, okej malo dlje kot normalno ampak glede na to da je knjiga na novo ven prisla se mi je zdelo okej.. v glavnem danes gledam zakaj še ni, na amazonu več ni mogoča poštnina v slovenijo, preklicat ni šlo, o datumu dostave me obvestijo naknadno. Sem pisal customer supportu in sem kasneje naročil isto verzijo knjige v paperback verziji namest hardcover.
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
BuDi79 ::
pixelzgaming je izjavil:
jaz sem tudi septembra naročil eno knjigo.. videl sem da naj bi bilo do 18. oktobra, okej malo dlje kot normalno ampak glede na to da je knjiga na novo ven prisla se mi je zdelo okej.. v glavnem danes gledam zakaj še ni, na amazonu več ni mogoča poštnina v slovenijo, preklicat ni šlo, o datumu dostave me obvestijo naknadno.Za povsem nove knjige oni naročijo od založnika, predvsem za ameriške zadeve v bistvu ne vedno točno dostavnega časa do tebe, zaradi "EU zaro polution" policy, ko v bistvu založnik uvozi knjigo v Evropo namesto Amazona.... kakorkoli, da skrajšamo kaj to pomeni efektivno...
1.) knjiga je uradno napovedana z datumom izida, lahko jo prednaročiš.
2.) pride datum, ko naj bi knjiga načeloma izšla, v kolikor založnik drugače ne sporoči poemni da je na poti k tebi, ampak točni datum dostave v resnici ni znan, ker se ignorira morebitna zamuda v tiskarni, datum dostave ti ni sporočen, knjige pa se v tistem trenutku ne da kupit online.
3.) pošiljka iz Amerike pride, pošljejo jo direktno do tebe... knjigo prejmeš (brez sledenja)... Amazon prav tako takrat dobi knjige v skladišče... spet odpre prodajo ostalim, kjer piše da je "že izšlo" in na zahodu nudi "one-day delivery".
KTr1sk ::
Ali na Amazon.de posodabljajo podatke o dostavi pošiljke? Pod tracking nimam zabeležno, da je poslano, pa sem že v četrtek naročil. En drug izdelek pa sem v sredo naročil pa piše, da je poslano, ampak naprej pa ni podatka, da bi se kaj premaknilo...
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
c3p0 ::
Včasih traja kar par dni, da se kaj premakne. Mogoče nerealni podatki o zalogi in čakajo na premik.
Amazon pravi, da v torek dobim. Nekaj prej pa je. KTr1sk, podatki o dostavi so videt ažurni pri meni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemški Amazon uvedel brezplačno dostavo v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30361 (4781) | undertacker |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 331944 (9533) | Furbo |
» | Nakup na amazon.comOddelek: Kaj kupiti | 7825 (745) | Steinkauz |
» | Amazon pripravlja izposojo e-knjig (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 29689 (27310) | frudi |