Forum » Loža » marketplace kupci
marketplace kupci
d3spirit ::
zanima me, zakaj to delajo kupci(ali jim je dolgčas ali je kaj drugega vmes):
1.)se dogovarja kupec za nakup, nato vse potihne. če si kje dobil ceneje ali si si premislil, napiši vsaj 1 stavek.
2.)greš kupcu na roko, mu pripelješ stvar za osebni prevzem, nato samo prebere ter se ne odziva.
3.)kupec kupi eno stvar, nato čez par dni napiše, da bi jo vrnil nazaj.
4.)hoče kupec kupiti stvar osebno, nato začne postavljati ideje, da bo stvar vrnil, če ne bo delala po njegovih pričakovanjih(so mu bili omenjene vse težave za stvar).
kakšne so pa vaše dogodivščine s kupci na marketplace-u?
1.)se dogovarja kupec za nakup, nato vse potihne. če si kje dobil ceneje ali si si premislil, napiši vsaj 1 stavek.
2.)greš kupcu na roko, mu pripelješ stvar za osebni prevzem, nato samo prebere ter se ne odziva.
3.)kupec kupi eno stvar, nato čez par dni napiše, da bi jo vrnil nazaj.
4.)hoče kupec kupiti stvar osebno, nato začne postavljati ideje, da bo stvar vrnil, če ne bo delala po njegovih pričakovanjih(so mu bili omenjene vse težave za stvar).
s1m0n ::
No ja mene zadnje čase motijo prodajalci, ki želijo le osebno za stvari, ki se jih BP, da prodati po pošti... Pol pa vidiš kak je artikel še po par mesecih vedno gor pa vedno nižja cena :)
Sem pa pri prodaji tudi naletel na takšne kjer je že vse dogovorjeno pa si zadnji moment premislijo pa to za ne poceni artikle.
Sem pa pri prodaji tudi naletel na takšne kjer je že vse dogovorjeno pa si zadnji moment premislijo pa to za ne poceni artikle.
Scorpy84 ::
A na fb nisi dobil dovolj dobre odgovore? Ne vem zakaj te je tako osebno prizadelo. Pač eni nimajo bontona, drugi imajo. Greš živeti naprej in se ne obremenjujes za takšne malenkosti.
bozicek ::
1. Sem že doživel. Jebiga kultura ljudi
2. Se mi še ni zgodilo. Je pa res da od ko se prične zares prodaja ali nakup je potem večinoma preko telefona naprej
3. Še nisem doživel. No enkrat, ampak se zgodilo kupcu s katerim sva naredila že kar nekaj kupčij. Njemu ni delalo, meni je delalo. Nisem kompliciral in tudi potem naprej sva še parkrat kupila-prodala stvari med sabo.
4. Nisem še doživel. Če bi, ga odjebem
Meni pozitivne. Razen tega da ko oddaš oglas dobiš najprej ene 10 sporočil nategunov (čeprav v zadnjem mesecu ali dveh se mi zdi da se je malce umirilo)
Kaj mi gre n k**c? To da folk ne zbriše oglasa ko kaj proda
2. Se mi še ni zgodilo. Je pa res da od ko se prične zares prodaja ali nakup je potem večinoma preko telefona naprej
3. Še nisem doživel. No enkrat, ampak se zgodilo kupcu s katerim sva naredila že kar nekaj kupčij. Njemu ni delalo, meni je delalo. Nisem kompliciral in tudi potem naprej sva še parkrat kupila-prodala stvari med sabo.
4. Nisem še doživel. Če bi, ga odjebem
Meni pozitivne. Razen tega da ko oddaš oglas dobiš najprej ene 10 sporočil nategunov (čeprav v zadnjem mesecu ali dveh se mi zdi da se je malce umirilo)
Kaj mi gre n k**c? To da folk ne zbriše oglasa ko kaj proda
Darila letos samo za poredne
delavec44 ::
1. Standardni način zgleda na FB. Se mi je pa tudi že zgodilo, da je po 4 dnevih prišel nazaj in kupil. Zgleda vmes iščejo drugje in masovno pošiljajo sporočila. Včasih odgovora še pogleda ne kaj šele da bi odgovoril.
2. Nikoli ne voziš, če je resen naj si pride iskat.
3. Se mi ni še zgodilo, itak ga pa blokiraš.
4. Ni tu nekih idej, videno kupljeno. Edino kar lahko debatiramo je cena.
2. Nikoli ne voziš, če je resen naj si pride iskat.
3. Se mi ni še zgodilo, itak ga pa blokiraš.
4. Ni tu nekih idej, videno kupljeno. Edino kar lahko debatiramo je cena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
tony1 ::
" 2. Nikoli ne voziš, če je resen naj si pride iskat."
Tako je, tisti, ki kupuje naj robo pride iskat.
Dam še 5. točko: zbijajo ceno za 30% na rabljenem artiklu, ki se prodaja za 14 EUR. In jim rečeš, da spustiš za 15%, več pa ne. Potem jamrajo, da nimajo denarja. In poniknejo.
Tako je, tisti, ki kupuje naj robo pride iskat.
Dam še 5. točko: zbijajo ceno za 30% na rabljenem artiklu, ki se prodaja za 14 EUR. In jim rečeš, da spustiš za 15%, več pa ne. Potem jamrajo, da nimajo denarja. In poniknejo.
Koraaz ::
zanima me, zakaj to delajo kupci(ali jim je dolgčas ali je kaj drugega vmes)
Težko vedeti, kako razmišljajo ti kupci na FBju, ampak moje predvidevanje je, da gre v večini primerov za spontane nakupe, ker FB tržnica deluje na isti način kot propadli letgo. Se pravi temelji na neskončnem scrollanju izdelkov, ki ti jih ponudi algoritem in če se potem najde kaj zanimivega, potem kdo spontano kontaktira. Če mu stvar ni prioriteta, ali pa se premisli potem lepo ignorira (čeprav ni ravno po bontonu).
Polno dogodivščin, dobrih in slabih. Sem pa pozitivno presenečen, da se počasi FB tržnica izboljšuje. Posla je veliko več kot pred ca 4 leti nazaj, prevar je manj, tudi vidi se, da FB vsaj probava te prevarante odstranit, ker če me kdo kontaktira, se njegova zgodovina pogovora izbriše, se pravi, da nekaj delajo na tem. Včasih je bilo teh prevar na polno.
novak-t ::
Dodajam še pod 2 točko: se dogovorijo za datum in uro prevzema pri tebi, potem pa jih ni.
S tem sem imel edino probleme. Z začetka sem še gledal na to, pa čakal doma, zdaj ne jebem več. Bo že počakal tistih par minut, da pridem s sprehoda. Če sem kje drugje, je pa že kdo od bližnjih doma, da uredi.
S tem sem imel edino probleme. Z začetka sem še gledal na to, pa čakal doma, zdaj ne jebem več. Bo že počakal tistih par minut, da pridem s sprehoda. Če sem kje drugje, je pa že kdo od bližnjih doma, da uredi.
Horas ::
za manjše in srednje stvari se pošilja po pošti, predhodno nakazilo na trr pa pošleš in čao.pa četudi je 15-20km stran.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
gruntfürmich ::
'kupke' za ženske cote so izredno zabite. na veliko napišeš številko velikosti in ceno, pa je prva stvar kar te vprašajo: cena in velikost...
večinoma.
glupa generacija do skrajnosti.
večinoma.
glupa generacija do skrajnosti.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
MojoRisin ::
Se pridružujem. Zadnjič mi je en kradel čas z nekimi benchmarki, ki sem jih delal zanj. Nazadnje ti tudi ne odgovori nazaj.
Drugi namesto 'dober dan' zbija ceno. ODJEBI!
Drugi namesto 'dober dan' zbija ceno. ODJEBI!
Pri meni je nekako 50:50 prvi stavek "ali je še na voljo" ali "dam ti toliko zadnja cena". 90% kupcev te tika.
Raje ne felg gor prodajat. Ogledov miljon, kupcev par 10, noben pa ne ve ali paše na njegov avto čeprav vse dimenzije pišejo v oglasu. Zguba časa :D
Raje ne felg gor prodajat. Ogledov miljon, kupcev par 10, noben pa ne ve ali paše na njegov avto čeprav vse dimenzije pišejo v oglasu. Zguba časa :D
Zgodovina sprememb…
2dark ::
Jaz moram napisat, da sem bil presenečen, da sem v pondeljek dal na marketpalce 3 starejše nokije, 6 polnilcev za nokije, ene philips zvočnike 2.1 sistem s precej težkim globokotoncem in brežične sennheiser slušalke in je vse bilo prodano v istem dnevu. To me je pa precej začudilo, da mi je uspelo vse prodat takoj in da je bilo zanimanje.
Ima kdo idejo, kjer dati oglas za PC igre iz 90-ih oz. če je sploh zanimanje za takšne igre danes. Imam original na CD-jih prvi in drugi Fallout in Commandose 1 in njihov dodatek.
Ne vem, če jih je ravno 90%. Jih je pa veliko. Najboljši so mi takšni, ko sem prodajal akumulator za avto, rabljen je bil dober teden, 3 letna garancija, novi te znamke je bil 70€..
Prvi stavek dam 20€. Na koncu sem našel kupca za oglaševano ceno 40€, ki ni nič zbijal, samo vprašal je, kdaj in kje lahko prevzame.
Ima kdo idejo, kjer dati oglas za PC igre iz 90-ih oz. če je sploh zanimanje za takšne igre danes. Imam original na CD-jih prvi in drugi Fallout in Commandose 1 in njihov dodatek.
Pri meni je nekako 50:50 prvi stavek "ali je še na voljo" ali "dam ti toliko zadnja cena". 90% kupcev te tika.
Ne vem, če jih je ravno 90%. Jih je pa veliko. Najboljši so mi takšni, ko sem prodajal akumulator za avto, rabljen je bil dober teden, 3 letna garancija, novi te znamke je bil 70€..
Prvi stavek dam 20€. Na koncu sem našel kupca za oglaševano ceno 40€, ki ni nič zbijal, samo vprašal je, kdaj in kje lahko prevzame.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Kdo pa kopuje stare nokia-je ?
Zbiratelji ?
Ja. Nisem pričakoval, da bo sploh zanimanje, ker teh starejših telefonov je na marketpalceu veliko. Se je v manj kot 1 uri po oddaji oglasa našel en kupec, ki je nakazal denar preko flika. Pa še tetjo nokijo, ki se ni prižgala je usposobil, ker je imela napihnjeno baterijo. ALi jih bo prodal naprej ne vem. Verjetno. Meni samo prostor zavzemajo
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
_Denny_ ::
Pri meni je nekako 50:50 prvi stavek "ali je še na voljo"
To je pri meni prvo vprašanje v praktično 100% primerov zaradi pacientov, ki so prodali že pred ohoho časa in ne zbrišejo oglasa...potem pa še te natuli, češ zakaj gnjaviš, če stvari sploh več nima.
Drugače se pa strinjam z večino tu glede zbijanja cen. Sam kot kupec sploh ne bom klikal oglasa, če mi cena ni všeč oz. ne bom kontaktiral prodajalca, če stvari ne bom zagotovo vzel...v trgovini tudi na blagajno ne prineseš 1kg banan in se potem pogajaš za ceno...saj pa nismo [določen tip ljudi], no...
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
novak-t ::
Sem imel en primer, ko sem prodajal 16'' felge, pa me en vpraša, če lahko gor da 15'' gume. Češnja na torti je bilo pa to, da sem moral še razložiti, zakaj ne. Me je že melo, da bi rekel naj kupi pa poskusi...
tony1 ::
Ha, nekoč sem na 16'' BFGoodrich (menda Am. firma?) gumah prebral: DO NOT MOUNT ON 16.5'' RIMS :-)
Pa še eden: v oglasu prodaja 10 let staro PC igro (ki seveda zahteva aktivacijo na Steamu, kar 2x piše na DVD škatli), in napiše, da je originalno zapakirana v plastičnem ovoju. Pridem tja, koda je bila zagotovo ponucana, škatla je odprta (in znotraj solidno usrana)...
Pa še eden: v oglasu prodaja 10 let staro PC igro (ki seveda zahteva aktivacijo na Steamu, kar 2x piše na DVD škatli), in napiše, da je originalno zapakirana v plastičnem ovoju. Pridem tja, koda je bila zagotovo ponucana, škatla je odprta (in znotraj solidno usrana)...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
jaques ::
Na že kle imamo enega talenta aka choravy.
Ponudim mu kartico v zs, celo še eno (zelo verjetno za manj eur kot je pripravljen dat), niti ne odgovori. Zgleda je tolk reven da mu je 10e celo premoženje. Odsvetujem "poslovanje" z njim.
Ponudim mu kartico v zs, celo še eno (zelo verjetno za manj eur kot je pripravljen dat), niti ne odgovori. Zgleda je tolk reven da mu je 10e celo premoženje. Odsvetujem "poslovanje" z njim.
DePalmo ::
Meni se za stvar vredno 10 ali 20 eur niti oglasa ne da pisat, ker se mi ne da ukvarjat s pacienti.
Sem se pa nekako naučil da tisti ki najprej pozdravijo, so dokaj resni in ponavadi tudi kupijo. Tistim ki pa stisnejo vnaprej pripravljeno vprašanje "ali je še na voljo" ali "koliko je zadnja cena", niti ne odpišem več. Imajo preveč časa in v 99.9% zgubljajo še mojega. Tako kot tisti ki ponujajo 50% ali še manj od moje željene cene.
Sem se pa nekako naučil da tisti ki najprej pozdravijo, so dokaj resni in ponavadi tudi kupijo. Tistim ki pa stisnejo vnaprej pripravljeno vprašanje "ali je še na voljo" ali "koliko je zadnja cena", niti ne odpišem več. Imajo preveč časa in v 99.9% zgubljajo še mojega. Tako kot tisti ki ponujajo 50% ali še manj od moje željene cene.
clio24v ::
Pozdravljeni.
Mene pa zanima kako objavljate oglase na marketplace,ker če napišeš ime firme izdelka ti oglas odstranijo,ker kršiš njihova določila.Imam namreč za prodati črpalko od aventa in mi jo nikakor uspe spraviti na market.Sem pa opazil,da nekateri pa imajo oglas za isto zadevo objavljen.
Hvala vam za odgovore.
Mene pa zanima kako objavljate oglase na marketplace,ker če napišeš ime firme izdelka ti oglas odstranijo,ker kršiš njihova določila.Imam namreč za prodati črpalko od aventa in mi jo nikakor uspe spraviti na market.Sem pa opazil,da nekateri pa imajo oglas za isto zadevo objavljen.
Hvala vam za odgovore.
Lexus Style
Koraaz ::
Tistim ki pa stisnejo vnaprej pripravljeno vprašanje "ali je še na voljo" ali "koliko je zadnja cena", niti ne odpišem več.
Težava je, da je teh 99% in boš težko karkoli naredil, da bi jih spremenil.
Pozdravljeni.
če napišeš ime firme izdelka ti oglas odstranijo,ker kršiš njihova določila.
Zanimivo, meni se to še ni zgodilo, je pa res, da je njihov algoritem neumen kot toča. Ponavadi je namenjen temu, da odstrani prepovedane izdelke (alkohol, tobak, mamila, orožje ipd.), ampak se kdaj zgodi, da odstrani tudi oglas, ki je 100% legit. Meni je enkrat odstranil oglas za hojco
Nehigienske in zdravstvene izdelke (kamor spadajo tudi črpalke za mleko) kar lepo odstranijo. Piše v pogojih. Ne vem kako jih imajo eni gor, meni je vse brisal. Za tako je še vedno Bolha.
Včasih je vseeno kaj napišeš, zna AI že iz slike prepoznati.
Včasih je vseeno kaj napišeš, zna AI že iz slike prepoznati.
Zgodovina sprememb…
Pozdravljeni.
Hvala vam za odgovore.
Prvič slišim, da bi takšne oglase odstranili. Kako bodo potem kupci vedeli, če ni napisano v naslovu, za katero znamko izdelka gre?? V tvojem primeru je tole zelo čudno.
Nehigienske in zdravstvene izdelke (kamor spadajo tudi črpalke za mleko) kar lepo odstranijo. Piše v pogojih. Ne vem kako jih imajo eni gor, meni je vse brisal. Za tako je še vedno Bolha.
Dvomim, ker je res precej oglasov črpalk za mleko od Phillipsa Aventa na Marketplaceu.
https://www.facebook.com/marketplace/it...
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Če dvomiš, pojdi brati pogoje. Zakaj je enim dovoljeno sem že napisal, da ne vem. Meni ni bilo, zgleda nisem edini. Pa sem naredil vse enako kot ti, ki so gor.
Zgodovina sprememb…
Če dvomiš, pojdi brati pogoje. Zakaj je enim dovoljeno sem že napisal, da ne vem. Meni ni bilo, zgleda nisem edini. Pa sem naredil vse enako kot ti, ki so gor.
Jaz sme samo odpisal, da je na Marketplaceu cel kup teh Philipsovih Aventovih črpalk. Če bi bilo prepovedano, potem bi vsem oglase zavrnili?
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Še zadnjič, v pogojih piše da ni dovoljeno kar ti ob izbrisu tudi povejo. Če pa nadaljuješ s tem, potem ti pa res lahko ukinejo pravice.
Zgodovina sprememb…
Še zadnjič, v pogojih piše da ni dovoljeno kar ti ob izbrisu tudi povejo.
Zakaj potem Fb takšnih oglasov avtomatično ne odstrani?
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Mato989 ::
Pri meni je nekako 50:50 prvi stavek "ali je še na voljo"
To je pri meni prvo vprašanje v praktično 100% primerov zaradi pacientov, ki so prodali že pred ohoho časa in ne zbrišejo oglasa...potem pa še te natuli, češ zakaj gnjaviš, če stvari sploh več nima.
Drugače se pa strinjam z večino tu glede zbijanja cen. Sam kot kupec sploh ne bom klikal oglasa, če mi cena ni všeč oz. ne bom kontaktiral prodajalca, če stvari ne bom zagotovo vzel...v trgovini tudi na blagajno ne prineseš 1kg banan in se potem pogajaš za ceno...saj pa nismo [določen tip ljudi], no...
Dobro če nekdo da pač neko ceno in ti ni všeč oz. ti je na meji, jaz komot napišem če je še na voljo in če "časti" poštnino če vzamem ali kaj podobnega... drugo je lowballanje offerjev za 30, 50, 70%... tisto je pa res debilno ja
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
anyman45 ::
Res je, facebook marketplace je raj za take, ki probavajo zbijati cene. In to so nerealni zbitki cen. 80% sporocil je bilo takih, ce sem kaj gor objavil.
Spet je pa odvisno, kaj prodajas.
Recimo zadnjic vrgel oglas gor za avto, v enem dnevu mi je bilo zal da sem ga objavil. Samo prisleki sveroti, z takim bontonom in odnosom, da ti gre na bruhanje.
Spet je pa odvisno, kaj prodajas.
Recimo zadnjic vrgel oglas gor za avto, v enem dnevu mi je bilo zal da sem ga objavil. Samo prisleki sveroti, z takim bontonom in odnosom, da ti gre na bruhanje.
Assass1n ::
Meni čudi, da vas to čudi :) .
Zakaj ste užaljeni, če bi kdo rad malo "poglihal"? Ljudje v trgovinah to stalno počnejo. Gradbene, avtodeli, elektro... Meni v živo ne gre, preko tipkovnice mi je lažje, vedno se najde kak popust.
V 90% zbijam ceno. Če prodaja za 120€ vprašam, če proda za 100€. Če prodaja za 20€ vprašam za 15€. Meni tudi pošiljajo kar prodajam za 300€, da bi dal 200€.
Rečem ne, hvala za ponudbo in lep dan.
Tega je mnogo več na marketplace, ker je verjetno več kupcev. Do sedaj sem vse prodal, kdaj traja tudi mesec, če držiš ceno ampak gre.
Zakaj ste užaljeni, če bi kdo rad malo "poglihal"? Ljudje v trgovinah to stalno počnejo. Gradbene, avtodeli, elektro... Meni v živo ne gre, preko tipkovnice mi je lažje, vedno se najde kak popust.
V 90% zbijam ceno. Če prodaja za 120€ vprašam, če proda za 100€. Če prodaja za 20€ vprašam za 15€. Meni tudi pošiljajo kar prodajam za 300€, da bi dal 200€.
Tega je mnogo več na marketplace, ker je verjetno več kupcev. Do sedaj sem vse prodal, kdaj traja tudi mesec, če držiš ceno ampak gre.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
MIHAc27 ::
Moj oče je tak, jaz pa ne. Če je cena ok kupim, če je preveč pa ne.
Dobivam pa tudi jaz 'kolk je zadnja cena' še preden vpraša karkoli o ohranjenosti... če je še malo bolj južnaški naglas, pa sploh ne odgovorim.
Dobivam pa tudi jaz 'kolk je zadnja cena' še preden vpraša karkoli o ohranjenosti... če je še malo bolj južnaški naglas, pa sploh ne odgovorim.
anyman45 ::
Cenkanje moti takrat:
-Ko je cena izdelka ze tako nizka, da nizje ze ne gre
-Ko ponudi totalno nizko ceno
-Ko je njegovo prvo sprocilo "koliko je zadnja cena ipd..."
-Ko je cena izdelka ze tako nizka, da nizje ze ne gre
-Ko ponudi totalno nizko ceno
-Ko je njegovo prvo sprocilo "koliko je zadnja cena ipd..."
Pri meni isto, mi je nerodno tam za šalterjem "kok je pa če prec plačam" "kok je pa cena za delavca" "a bo kej popusta, ker je petek" ...
Samo na koncu smo bedaki mi, v pol minute ti ob večjem nakupu lahko v denarnici ostane 100€.
Vsakemu svoje.
Cenkanje moti takrat:
-Ko je cena izdelka ze tako nizka, da nizje ze ne gre Se strinjam
-Ko ponudi totalno nizko ceno Isto
-Ko je njegovo prvo sprocilo "koliko je zadnja cena ipd..." Napišeš zadnjo ceno, 99% ne bo kupil 1% možno, da bo in imaš prodano :)
It`s all a joke.
Samo na koncu smo bedaki mi, v pol minute ti ob večjem nakupu lahko v denarnici ostane 100€.
Vsakemu svoje.
Cenkanje moti takrat:
-Ko je cena izdelka ze tako nizka, da nizje ze ne gre Se strinjam
-Ko ponudi totalno nizko ceno Isto
-Ko je njegovo prvo sprocilo "koliko je zadnja cena ipd..." Napišeš zadnjo ceno, 99% ne bo kupil 1% možno, da bo in imaš prodano :)
It`s all a joke.
Mato989 ::
Kolko glihas s ceno v sparu in hoferju???
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
V sparu in hoferju rabljene zadeve kupuješ? Če ne morejo prodati, dajo že sami -50% gor.
Zgodovina sprememb…
s1m0n ::
Ceno se zbija ker je polovico, če ne več objavi na FB marketplace precenjenih. Na koncu daš nekaj zraven pa imaš že nov izdelek...
Zakaj ste užaljeni, če bi kdo rad malo "poglihal"? Ljudje v trgovinah to stalno počnejo.Gradbene, avtodeli, elektro... Meni v živo ne gre, preko tipkovnice mi je lažje, vedno se najde kak popust.
V 90% zbijam ceno. Če prodaja za 120EUR vprašam, če proda za 100EUR. Če prodaja za 20EUR vprašam za 15EUR. Meni tudi pošiljajo kar prodajam za 300EUR, da bi dal 200EUR.
Kolko glihas s ceno v sparu in hoferju???
Gradbene, avtodeli, elektro
Saj si pismen,
Brez zamere, Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Assass1n ()
sbawe64 ::
V 90% zbijam ceno. Če prodaja za 120EUR vprašam, če proda za 100EUR. Če prodaja za 20EUR vprašam za 15EUR. Meni tudi pošiljajo kar prodajam za 300EUR, da bi dal 200EUR.
V živo dobiš mogoče kakšen 5% popust na gotovino pri kakšnem manjšem trgovcu če poznaš prodajalca.
Mtehnika, Merkur, Bauhaus & co ... pozabi.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Od kar je google uvedel fukcijo Google lens, lahko stvar označimo, pa nam pošiče veliko enakih izdelkov na spletu in lahko ceno primerjamo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
sbawe64 ::
Google lens: poslikaj nekaj, shrani sliko, uporabi online iskalnik po slikah ? Profit !
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
V živo dobiš mogoče kakšen 5% popust na gotovino pri kakšnem manjšem trgovcu če poznaš prodajalca.
Mtehnika, Merkur, Bauhaus & co ... pozabi.
V Merkurju stalno neke 12% kupone delijo. Pred časom je šefica tudi brez problema odobrila 20% popust za večji nakup laminata. Samo sem čakal 1 dan pač.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupci na bolhi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16261 (5087) | Leko |
» | Nov brezplačni mali oglasnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6655 (4106) | matobeli |
» | Sumljiv kupec avta? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9283 (5003) | BCSman |
» | Alternative Bolha-i (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12452 (6799) | nibble |
» | Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55346 (45935) | kuglvinkl |