Forum » Pomoč in nasveti » Onedrive Win10 Desktop mapa
Onedrive Win10 Desktop mapa
DamijanD ::
Na enem računalniku imamo polno enih fajlov (tako se je uporabnica žal navadila) v eni mapi na namizju (torej en folder na namizju ima notri praktično vse, kar ta user dela). Začuden sem ugotovil, da folder c:\users\user\Desktop ne obstaja (več) ampak je cel folder v Onedrive folderju torej (c:\users\User\Onedrive\Desktop).
Jaz sem vedno mislil, da onedrive pusti originale na miru in samo synca izbrane mape v cloud. Ne vem točno kaj se bo recimo tukaj naredilo, če se recimo ukine onedrive...
Druga stvar je pa praktično vprašanje: kako je najbolje preseliti syncane folderje na drug računalnik. Skopirati podatke in potem vključiti onedrive ali pustiti da onedrive vse počasi prenese dol?
Jaz sem vedno mislil, da onedrive pusti originale na miru in samo synca izbrane mape v cloud. Ne vem točno kaj se bo recimo tukaj naredilo, če se recimo ukine onedrive...
Druga stvar je pa praktično vprašanje: kako je najbolje preseliti syncane folderje na drug računalnik. Skopirati podatke in potem vključiti onedrive ali pustiti da onedrive vse počasi prenese dol?
damirez ::
Ja onedrive ustvari novo mapo in vse vrže tja. Ampak lahko pa da so fajli in na računalniku in na onedrajvu.
WizzardOfOZ ::
Ko postavljaš sistem določiš kje bodo datoteke. Imaš možnost da so samo v onedrive ali pa pri tebi in na onedrive.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ravnanje z gesliOddelek: Informacijska varnost | 2466 (777) | energetik |
» | Kaj uporabljate za deljenje datotek med vasimi racunalniki?Oddelek: Programska oprema | 1129 (272) | johnnyyy |
» | Izginile ikone namizja in prazna datotekaOddelek: Operacijski sistemi | 972 (549) | Han |
» | Avtomatsko shranjevanje namizja na OneDriveOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1162) | Mercier |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3293 (2559) | dukedl |