Forum » Pomoč in nasveti » Kateri free cloud storage
Kateri free cloud storage
Nikonja ::
Jaz uporabljam crash plan za unlimited upload plus end to end enkripcijo za 5,99 na mesec. Zdaj je gor cca 1TB podatkov in dela lepo v ozadju. Carsko je ker ponujajo tudi file history (sam določiš kako pogosto) in imaš dostop iz PC-a, androida in njihove spletne strani. Dela carsko.
Mogoče sem paranoičen ampak imam backup na NAS-u + offline backup na zunanjem disku + ta na cloudu. Če pobašem kje kripto virus v sekundi dobim vse nazaj.
Mogoče sem paranoičen ampak imam backup na NAS-u + offline backup na zunanjem disku + ta na cloudu. Če pobašem kje kripto virus v sekundi dobim vse nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nikonja ()
Anney ::
V One drive imaš zdaj finto 200GB za 2 leti. KLIK
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dropbox bo v brezplačni verziji podpiral le tri naprave (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13476 (8899) | SaXsIm |
» | Kateri free cloud storage uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 7046 (2392) | KTr1sk |
» | Dropbox, Onedrive, Google drive,...? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14873 (8448) | crniangeo |
» | Microsoft na One Drive ponuja neomejeno hrambo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26181 (23178) | Mr.B |
» | Google bistveno pocenil svoj DriveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 16986 (14341) | emmentaler |