Forum » Loža » "Sekljalnik" zelenjave
"Sekljalnik" zelenjave
kedot ::
Je morda kdo kje opazil kakšno kuhinjsko mašino, ki bi znala kvalitetno sesekljati / narezati zelenjavo?
Miksarje seveda poznam, ampak to je zmleta zelenjava, imaš sicer tiste okrogle plošče z rezili, ki so še najbližje "ribežnom" in rezultat ni niti pribljižno podoben, kot, če se na zelenjavo spraviš ročno z nožem, pa še marsikaj je speštano.
Se pravi nekaj od julliene do kock in koleščkov (korenček). Bom preživel, če na paradižniku rezultati ne bojo ravno impresivni.
(žena bi rada nekaj za "na hitro" narediti, čeprav kuham 90% jaz in mi ni problem noža vzeti v roke ker je rezultat neprimerno boljši od vseh mašin, če ji pa že kupujem nekaj takšnega, bi rad, da je vsaj blizu nožu, ne neka speštana brozga)
.
Miksarje seveda poznam, ampak to je zmleta zelenjava, imaš sicer tiste okrogle plošče z rezili, ki so še najbližje "ribežnom" in rezultat ni niti pribljižno podoben, kot, če se na zelenjavo spraviš ročno z nožem, pa še marsikaj je speštano.
Se pravi nekaj od julliene do kock in koleščkov (korenček). Bom preživel, če na paradižniku rezultati ne bojo ravno impresivni.
(žena bi rada nekaj za "na hitro" narediti, čeprav kuham 90% jaz in mi ni problem noža vzeti v roke ker je rezultat neprimerno boljši od vseh mašin, če ji pa že kupujem nekaj takšnega, bi rad, da je vsaj blizu nožu, ne neka speštana brozga)
.
- spremenilo: kedot ()
HotBurek ::
Ta izdelek bi lahko bil pomagal tudi vam in bi lahko tudi deloval vam v pomoč.
Akumulatorski sekljalnik zelenjave in zelišč 250ml USB
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
tikitoki ::
Ce ne sekljas kupa zelenjave je verjetno rocno hitreje, k sestavljanje, razstavljanje in ciscenje tega cuda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
donvito ::
Je morda kdo kje opazil kakšno kuhinjsko mašino, ki bi znala kvalitetno sesekljati / narezati zelenjavo?
.
https://netscroll.si/trgovina/kuhinja/v...
https://primepick.si/shop/vegetablechop...
d0rK ::
Jaz sem imel včasih nekaj od WMF kjer si spodaj naložil zelenjavo in nato potiskal dol rezilo na fedru dokler ni bila zelenjava željene velikosti. Taka reč: sekljalnik
Zdaj pa gledam po Amazonu in mi je zanimivo tole: sekljalnik
Zdaj pa gledam po Amazonu in mi je zanimivo tole: sekljalnik
JA23 ::
Podani predlogi tudi meni izgledajo zanimivo.
Se pa po drugi strani sprašujem, koliko take stvari sploh prišparajo časa. Še vedno je potrebno prej pripraviti zelenjavo (oprati, očistiti, olupiti...). Bolj, ko razmišljam o tem, bolj se mi zdi, da samo rezanje ne vzame veliko.
Glede na to, da bolj ugibam, bi bilo dobrodošlo mnenje kakšnega uporabnika.
Se pa po drugi strani sprašujem, koliko take stvari sploh prišparajo časa. Še vedno je potrebno prej pripraviti zelenjavo (oprati, očistiti, olupiti...). Bolj, ko razmišljam o tem, bolj se mi zdi, da samo rezanje ne vzame veliko.
Slopek ::
Podani predlogi tudi meni izgledajo zanimivo.
To kar sem zgoraj prilepil gotovo dela. Sam ima enega iz Hofer, Lidl, pa sem par dni nazaj noter stebelno zeleno in korenje za bolognese zrihtal. Lahko tudi čebulo, ampak po eno naenkrat, kosi na četrt recimo. Jaz čebulo še vedno old skul z nožem
d0rK ::
Jaz nujno rabim nek nacin za kockanje korenja ker ga tlacim v raguje in lazanje. Pa mi je res muka najprej delat trakce potem pa se to na kocke.
IL_DIAVOLO ::
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Slopek ::
Jaz nujno rabim nek nacin za kockanje korenja ker ga tlacim v raguje in lazanje. Pa mi je res muka najprej delat trakce potem pa se to na kocke.
Jaz to kar s tem sekljalnikom na vrvico sesekljam. Pač niso kockice, ampak nekako skoraj naribano, če hočeš. Meni to ustreza.
Je pa variant kot vidiš dosti. Jaz ne maram, da je ful enih delov za menjat, pa to, enim pa to paše.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
Bud_Bundy ::
Čebulo za golaž jaz dam na kocke s takim, kot je prilepil IL DIAVOLO. dobra zadeva, se nima kaj za polomit in hitro oprano.
Nebomgabiksa ::
Ta izdelek bi lahko bil pomagal tudi vam in bi lahko tudi deloval vam v pomoč.
Samo stran od teh kitajskih jajc in haloopeme/orodja.
Tole ti banane ne sesekla, kaj šele kakšen korenček...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Palični mešalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 2758 (1323) | fujtajksel |
» | Kuharija,... oziroma kaj jeste? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19288 (16992) | Unknown_001 |
» | Vegeterjanski nasveti-recepti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13623 (4356) | c3p0 |
» | Stroški hrane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30242 (23759) | Alamar |