Forum » Na cesti » Avto kasko - katera zavarovalnica?
Avto kasko - katera zavarovalnica?

Kosek1 ::
Landscapes1 je izjavil:
Za trgilav poznam 3 ljudi, ki so uveljavljali kasko in ni bilo enega samega problema.
Jaz sem imel tam kasko dolgo, pa je bilo vse ok, dokler me niso ornk zajebal, pa sigurno niso imeli prav, ampak nisem šel v tožbo (priletel v zajlo v tunelu, kasko pri triglavu, tunel tudi zavarovan pri triglavu + na avtocesti).
Aja še to, polni kasko ne pomeni, da krijejo vse:
https://www.zurnal24.si/avto/iz-druge-r...
Tako je. Je treba pogledat splošne pogoje.

woman ::
6 let star avto imam zavarovan pri Grawe, imam tudi delni kasko (stekla, parking, divjad, toča)
Pred kratkim mi je nekdo v BTC-ju poškodoval sprednji odbijač, na servisu so poslikali in poslali zahtevek na Grawe, poškodba na parkingu, kjer so zahtevo gladko zavrnili!
Pri Grawe je res ceneje, kar mi zdaj nič ne pomaga.
Zamenjala bom zavarovalnico, kaj svetujete, Generali, Triglav ali Sava.
Kakšen je postopek zamenjave? Do naslednje registracije imam še več kot pol leta, rada bi zamenjala prej, je to izvedljivo?
Hvala za odgovore.
Pred kratkim mi je nekdo v BTC-ju poškodoval sprednji odbijač, na servisu so poslikali in poslali zahtevek na Grawe, poškodba na parkingu, kjer so zahtevo gladko zavrnili!
Pri Grawe je res ceneje, kar mi zdaj nič ne pomaga.
Zamenjala bom zavarovalnico, kaj svetujete, Generali, Triglav ali Sava.
Kakšen je postopek zamenjave? Do naslednje registracije imam še več kot pol leta, rada bi zamenjala prej, je to izvedljivo?
Hvala za odgovore.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: woman ()

woman ::
Zato ker lahko in Grawe to počne, da so lahko poceni, čeprav so potem v končni fazi, če imaš smolo, najdražji.
Ne mislim se boksati z njimi, moje preprosto vprašanje je bilo, katero zavarovalnico priporočate, ne zakaj so v Grawe zavrnili.
Ne mislim se boksati z njimi, moje preprosto vprašanje je bilo, katero zavarovalnico priporočate, ne zakaj so v Grawe zavrnili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Na cesti | 261787 (1763) | Utk |
» | Zavarovanje Avtomobila (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15281 (4361) | val46 |
» | Najcenejše avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19984 (5251) | 2dark |
» | Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 81790 (49381) | ;-) |
» | Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 23856 (17948) | čuhalev |