Forum » Na cesti » Lahko avto pušča, tekočine pa so polne?
Lahko avto pušča, tekočine pa so polne?
River0123 ::
Po vožnji iz službe je bila pod mojim avtom ogromna luža, tako pod motorjem, kot tudi blizu koles.
Avto sem prestavil par parkingov naprej in isto. Zgledalo je precej vodeno, ne oljnato ali mastno.
Vseeno se mi pa zdi, da je to malo več, kot od klime, ko navadno priteče par kapljic.
3 ure kasneje in 5 ur kasneje sem 2x preveril vse tekočine, od olja, zavorne, hladilne, za vetrobansko, "powersteering fluid", vse štima do zadnje črtice.
Tudi bencin ne pušča.
Je možno, da je to samo od klime? Oz. je možno da nekaj pušča, pa so vse tekočine do vrha?
Avto sem prestavil par parkingov naprej in isto. Zgledalo je precej vodeno, ne oljnato ali mastno.
Vseeno se mi pa zdi, da je to malo več, kot od klime, ko navadno priteče par kapljic.
3 ure kasneje in 5 ur kasneje sem 2x preveril vse tekočine, od olja, zavorne, hladilne, za vetrobansko, "powersteering fluid", vse štima do zadnje črtice.
Tudi bencin ne pušča.
Je možno, da je to samo od klime? Oz. je možno da nekaj pušča, pa so vse tekočine do vrha?
Assass1n ::
Verjetno od klime, temperature in veliko vlage v zrake.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
BlaY0 ::
Pri meni je ena palica prebila hladilnik od tekočine CVT menjalnika in mi je tam ven steklo precej te tekočine (ob sprednjem levem kolesu), ki je skoraj kot voda. Ta sistem je bil v mojem primeru čisto avtonomen od vsega ostalega in na armaturi ni kazalo nobene napake. Armatura sploh ni imela nobene lučke za menjalnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
River0123 ::
Pri meni je ena palica prebila hladilnik od tekočine CVT menjalnika in mi je tam ven steklo precej te tekočine (ob sprednjem levem kolesu), ki je skoraj kot voda. Ta sistem je bil v mojem primeru čisto avtonomen od vsega ostalega in na armaturi ni kazalo nobene napake. Armatura sploh ni imela nobene lučke za menjalnik.
Avto ima ročni menjalnik.
Ma ja, verjetno je res klima.
2dark ::
Po vožnji iz službe je bila pod mojim avtom ogromna luža, tako pod motorjem, kot tudi blizu koles.
Uh, zdajle v tej vročini konkretno teče od klime. Mene bi skrbelo, če ne bi nič teklo.
Drugače pa si si sam odgovoril. Ni olje, če bi bila hladilna , bi imela pa sladek okus.. Skratka brez skrbi. Če te skrbi pa mehaniku, pa ti bo hitro povedal, da je od klime.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabina ne grejeOddelek: Na cesti | 1576 (1314) | Kvinta |
» | Poknjena glava motorja?Oddelek: Na cesti | 2427 (1874) | val46 |
» | Katerega Passata letnik 2007 priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11797 (9869) | D3m |
» | Kakšne avtomobile vozite in kako ste z njimi zadovolni? Kritika, kakšna popravila in (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28676 (17969) | MrBrdo |
» | Vodno hlajenje od začetka do koncaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1453 (1212) | Opkow |