» »

Kabina ne greje

Kabina ne greje

Hardon ::

Pozdravljeni

Se opravičujem če je podobna tema že odprta.

Včeraj, ko je bil prvi bolj mrzel dan po dolgem času, sem opazil da mi ventilacija na Audiju A3 1.9TDI 2006 piha mrzel zrak, tudi če temperaturo nastavim na MAX. Avto ima dvoconsko avtomatsko klimo. Čudno mi je, da mrzlo piha samo na voznikovi strani (na šipi, iz armature in pod nogami), na sovoznikovi pa normalno. Termostat sigurno ni, saj se avto normalno segreje na 90 stopinj in med vožnjo drži to temperaturo, klima dela normalno. Eni mi pravijo da je pečka, drugi pravijo da pečka ni, saj če bi bila le ta, bi po celem avtu pihal mrzel zrak, drugi mi pravijo da je samo motorček. Naj povem še, da sem pred pred pol leta opravil dezinfekcijo klime, v zračnik sem porinil cevko, ki se mi je zataknila, zato sem jo moral ven potegniti na silo, verjetno sem takrat nekaj zlomil. Avto sem priklopil tudi na računalnik ki mi je pokazal napako 00483 Auxiliary Air Heater Control Module (Check DTC memory).

Hvala vsem

fikus_ ::

Možno, da si kakšno loputo poskodoval in sedaj se ne odpira/zapire več.

Vuli ::

sej si si že sam dal odgovor. Ponavadi se da simpl podret armaturno ploščo, če je tam okoli radia.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Xserces ::

Imel podoben problem. Grelo samo levo stran. Desna mrzla. Problem je bil v loputi topel/mrzel zrak.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

twom ::

Ponavadi je prvi simptom, ko se zniža nivo hladilne tekočine, da neha gret.

St235 ::

twom je izjavil:

In, če se nivo hladilne tekočine zniža samo na levi strani avta, potem samo pri vozniku piha mrzlo. A ne? jao, kake neumnosti.

Kvinta ::

St235 je izjavil:

twom je izjavil:

In, če se nivo hladilne tekočine zniža samo na levi strani avta, potem samo pri vozniku piha mrzlo. A ne? jao, kake neumnosti.

To je res očitno ti res pojma nimaš.

Drugač pa je vrjetno elektromotorček lopute v sistemu prezračevanja ti je zobnike pobralo.

Lahko je tud kompresor od klime.
A.C.A.B

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hladilna tekočina za Citroen C8 Diesel 2006 letnik

Oddelek: Na cesti
141585 (1336) kingsix
»

Gretje ne dela

339298 (8279) bambam20
»

Nihanje temperature "motorja" (strani: 1 2 3 4 5 )

21340975 (36580) kuvanasarma
»

Kondenz nujno!

244662 (3969) alexa-lol
»

Temperatura vode pozimi v avtomobilu

3310757 (8898) amigo_no1

Več podobnih tem