Forum » Zvok in slika » Projektor
Projektor
krefi ::
Zdravo,
imate kakĹĄen predlog za projektor pod 100 eur lahko iz kitajske. Ali si kdo lasti kakšnega uporabljal bi ga za gledanje športa
imate kakĹĄen predlog za projektor pod 100 eur lahko iz kitajske. Ali si kdo lasti kakšnega uporabljal bi ga za gledanje športa
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
Tribal ::
Še projektor za 300+ € ni neka kvalitetna slika. To je vse bolj kot ne neuporabna igračka.
fikus_ ::
To ti je spodnja meja
https://www.amazon.de/Projector-Bluetoo...
Ne pričakovati presežkov, prostor mora biti rahlo zatemnjen, rabiš še platno ali mat belo prepleskano gladko steno.
https://www.amazon.de/Projector-Bluetoo...
Ne pričakovati presežkov, prostor mora biti rahlo zatemnjen, rabiš še platno ali mat belo prepleskano gladko steno.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
krefi ::
Uporabljal.bi na kampiranju rer na terasi tako da neke velike kvalitete vem.da ne dobim za ta denar
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
aborko ::
Če lahko shajaš z manjšo diagonalo, recimo 60" in manj, potem se da dobiti kej uporabnega za 200€. Problem bo verjetno svetlost slike, ampak s pol manjšo diagonalo dobiš 4X svetlejšo sliko.
fikus_ ::
Diagonala je odvisna od oddaljenosti površine, na katero projeciraš in do projektorja.
Zgoraj predlagani je za kampiranje OK.
Zgoraj predlagani je za kampiranje OK.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
matobeli ::
blitzwolf na banggood, za 200 ali manj dobiš FHD z dovolj svetlo led za normalen prostor ponoči ali zunaj. Jasno ne za dnevno svetlobo.
Če imaš zatemnjen prostor lmimajo tudi takega z nižjo svetiljostjo za 100eur pa še vedno FHD.
Sem imel leta nazaj enega za foro, takrat še za 150eur, pa so čisto spodobni, proti enemu DLPju za 600eur recmo s katerim sem ga takrat primerjal.
Če imaš zatemnjen prostor lmimajo tudi takega z nižjo svetiljostjo za 100eur pa še vedno FHD.
Sem imel leta nazaj enega za foro, takrat še za 150eur, pa so čisto spodobni, proti enemu DLPju za 600eur recmo s katerim sem ga takrat primerjal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70666 (3555) | matobeli |
» | Manjši budget projektorOddelek: Kaj kupiti | 1806 (745) | Filip8 |
» | Malo boljši projektor¸?Oddelek: Kaj kupiti | 3381 (2019) | chort |
» | Nakup projektorja (wifi, android)Oddelek: Zvok in slika | 4156 (3272) | matobeli |
» | Nakup projektorjaOddelek: Zvok in slika | 5317 (3779) | narodno |