Forum » Na cesti » Nakup rabljenega avtomobila - Red flag filtri
Nakup rabljenega avtomobila - Red flag filtri

Blinder ::
Koliko stane konkurenca tistega golfa? Verjetno če se pogleda za Corolle istega letnika so še dražje?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

hojnikb ::
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
za dobrih 500e več skoraj 4 leta mlajsi in 100kkm manj...
Isti letniki kot on za 6100€ so tam 4-5k€ z manj kilometri...
Pač, golf je precenjen avto, bar none.
za dobrih 500e več skoraj 4 leta mlajsi in 100kkm manj...
Isti letniki kot on za 6100€ so tam 4-5k€ z manj kilometri...
Pač, golf je precenjen avto, bar none.
#brezpodpisa

Utk ::
Vsi, ki me tu poznajo, vedo da sem zadnji, ki bi zagovarjal ceno golfa, ampak proti temu fordu, vzamem golfa anyday, tudi če s 100 kkm več.

Zakaj ne maraš tega forda?

mr_chai ::
Teli vaši redflagi so mal smešni. Sj včasih korelirajo, ampak večinoma časa ne.
Če si teleban za avto-mehaniko in elektriko, potem pelješ avto k mehaniku na temeljiti pregled. Jaz sem avto v 5 letih samo 1x peljal na servis, ker sem kasneje delal servise sam. Vse, od menjave olja, filtrov, menjave olja v menjalniku, menjave diskov in ploščic, menjava tesnila pokrova ventilov, menjava zavornega olja, menjava elektronske park bremze itd..
Da mi bo pa zdej en telebanček pri prodaji mudril kako je to red flag, da sem avto "kao" sam šraufal. Takmu rečem sam da ima šanso da pelje avto k mehaniku, kjer se izmeri kompresija v cilindrih, s kamero pogleda stanje cilindrov, kemično analizira olje, ter ostale teste.
S temi nekimi "red flagi" ste res patetični.
Sicer se pa strinjam, da se od dilerja načeloma ne kupuje avtov.
Kar se tiče red flagov, ti morajo biti predvsem mehanski. Ko prideš in pogledaš avto. Če ima kakav namesto hladilne tekočine in majonezo pod pokrovom za olje itd...
Če si teleban za avto-mehaniko in elektriko, potem pelješ avto k mehaniku na temeljiti pregled. Jaz sem avto v 5 letih samo 1x peljal na servis, ker sem kasneje delal servise sam. Vse, od menjave olja, filtrov, menjave olja v menjalniku, menjave diskov in ploščic, menjava tesnila pokrova ventilov, menjava zavornega olja, menjava elektronske park bremze itd..
Da mi bo pa zdej en telebanček pri prodaji mudril kako je to red flag, da sem avto "kao" sam šraufal. Takmu rečem sam da ima šanso da pelje avto k mehaniku, kjer se izmeri kompresija v cilindrih, s kamero pogleda stanje cilindrov, kemično analizira olje, ter ostale teste.
S temi nekimi "red flagi" ste res patetični.
Sicer se pa strinjam, da se od dilerja načeloma ne kupuje avtov.
Kar se tiče red flagov, ti morajo biti predvsem mehanski. Ko prideš in pogledaš avto. Če ima kakav namesto hladilne tekočine in majonezo pod pokrovom za olje itd...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()

mr_chai ::
Imam l.2019 z malenkost boljšo opremo, isti motor.
Kar se voznih lastnosti tiče je odličen. Ostalo pa glej zgoraj

ZveeZ ::
Megane, 1. lastnik:
Ga vzamem anyday pred omenjenima vw in ford.

IL_DIAVOLO ::
Definitivno. Hvalezen in vzdrzljiv voz brez znanih hudih napak.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Djole ::
paradajzos je izjavil:
Tako jaz gledam:
-Komisijska prodaja v avtohiši - avto je prešvoh, da bi si upali kot avtohiša stati za njim.
-Vse nad 60000 km
-Ni več garancije
-Ni servisne knjige
-Smrad, parfum
-Preprodajalci
"Avto je prešvoh, da bi si upali kot avtohiša stati za njim“??? Vtf, ok razumem ostale stvari, pa še to so zadeve čisto subjektivne npr št. kilometrov...ampak prvič slišim, da neka avtohiša prodaja vozilo komisijsko zaradi tega razloga. Če že, se prodaja komisijsko zaradi opcije lizinga, garancij, nekdo bolj zaupa avtohiši, itd, in bi se v tem pogledu "lažje" prodal ali pa je avto še zmeraj v dnevni uporabi.

Imam l.2019 z malenkost boljšo opremo, isti motor.
Kar se voznih lastnosti tiče je odličen. Ostalo pa glej zgorajSo razne malenkosti, ki mi gredo pri temu avtu na živce. Motorji so načeloma ok, sam pokrovi ventilov radi puščajo olje, tesnila vrat rada odstopajo itd.. razne malenkosti. Še enkrat ga ne bi kupil, raje bi vzel Toyoto ali Hondo.
Sj tudi pri 10 let starem golfu bo precej takih malenkosti, sploh če so ga prejšni 3 lastniki zanemarjal. Pri fordu vsaj kupiš še aktualni model za ta denar.
Bi reku da je še največji problem tega avta, vsaj če kupuješ dizla, tista ketna med odmičnima gredma. Tist je pač treba preventivno menjat/upgrejdat, pa bo to šlo še lel čas.
#brezpodpisa

sbawe64 ::
OutOfTheBox je izjavil:
VW-ji pa res držijo zlatarsko ceno. 6 jurjev za 11 let staro mašino in 300k kilometrov? Dejansko obstaja trg za tole? (al jaz kaj ne vem)
Očitno da, oglas izbrisan (vozilo prodano ?).
Kaj se je prodajalo ?
Megane, 1. lastnik:
1.5 dizel Reno motorji niso več problematični ?
So imeli neke težave.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()

WizzardOfOZ ::
1.5 dizel Reno motorji niso več problematični ?
So imeli neke težave.
Ja, so imeli težave. Tam nekje pred 20 leti. Pol so pa poštimal.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

zobnik ::
Če samo iz okolice, da imam pol ure do kraja ogleda, kar je CE, MB, NM, in delno GO, ali KP sploh ne gledam, problem je tud da te opalijo pri postopkih s prepisom, odjavo in prijavo, vrjetno tud poberejo provizijo pri zavarovanju.
Včasih je bilo to bolj enostavno in pocen.
Včasih je bilo to bolj enostavno in pocen.

postopki stanejo vsepovsod isto, če si pa zavarovanja prej ne zrihtas, je pa to tvoja krivda..
#brezpodpisa

Ja sej ravno zaard tega ker so postopki, pač da prodaš svoj avto in reg.druzga in te tam opalijo za odjavo, prijavo, postopek pa si ob 50-100 evrov. Potem drug avto ko ga maš, moraš nares vse na novo gume, servis, pregled...pač eni nimamo avto za 10-20-30km, ampak se ga vozi na 200-300km dolge fure

OutOfTheBox ::
Ja sej zato bi ti moralo bit to kar si naštel zanemarljivo lol.
Ja odvisno kak avto kupiš. Razen ajd, fajn je da ga nekdo pregleda in da se vidi oz. pove kaj in kdaj bi blo treba kaj zrihtat.
Potem drug avto ko ga maš, moraš nares vse na novo gume, servis, pregled
Ja odvisno kak avto kupiš. Razen ajd, fajn je da ga nekdo pregleda in da se vidi oz. pove kaj in kdaj bi blo treba kaj zrihtat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

Vsak avto moraš naknadno pregledat pa če 5 let star s 150 jurjev ali 15 let s 130 jurjev.
Če si iz Kranja pa se voziš po Kranju z okolico je brezveze, ker imaš tam mehanikov polno.
Če pa se voziš 200-300km daleč in za vikend pa veš kako je
Postopki ja ponekod so hitri, recimo na Vrhniki ti zrihta hitr, na LPP so pred 2 let mečkal 1 uro....in še to so mi napačno asistenco vnesl....čeprav rekel drugo.
Če si iz Kranja pa se voziš po Kranju z okolico je brezveze, ker imaš tam mehanikov polno.
Če pa se voziš 200-300km daleč in za vikend pa veš kako je
Postopki ja ponekod so hitri, recimo na Vrhniki ti zrihta hitr, na LPP so pred 2 let mečkal 1 uro....in še to so mi napačno asistenco vnesl....čeprav rekel drugo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()

mailer ::
Kje preverjate zgodovino vozila (carfax, autodna in carvertical)?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

mugen999 ::
Mene pa bolj zanima, kako se sploh lahko znajdejo podatki o avtomobilih na teh platformah za preverbo avtev. Ker predvidevam da se potrebuje soglasje lastnikov avtov o njihovih stanjih. Sprašujem se kateri lastnik bi dovolil da se na teh straneh pojavijo slike razbitega njegovega avtomobila, kateri je potem bil popravljen. Pa menda ne, da te platforme plačujejo zavarovalnicam in servisom da jim posiljajo slike poskodovanih avtomobilov, ne da bi lastnike vprasali ali lahko dajo slike naprej. Ne razumem tega.

fikus_ ::
To jemljejo iz javnih evidenc, za katere ne ve vsak, da obstajajo.
Je samo vprasanje informacijske pooblaščenke, ali se bo vpiknila v to.
En sofofu aš je naredil aplikacijo, ki je na osnovi vpisane registrske dala odgovor, ali ima vozilo veljavno vinjeto in do kdaj velja.
Potem je avtolog, ki podobno jemlje javno dostopne podatke.
Je samo vprasanje informacijske pooblaščenke, ali se bo vpiknila v to.
En sofofu aš je naredil aplikacijo, ki je na osnovi vpisane registrske dala odgovor, ali ima vozilo veljavno vinjeto in do kdaj velja.
Potem je avtolog, ki podobno jemlje javno dostopne podatke.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()

Povej to info pooblaščenki.
Na avtologu je edino starost lastnika napisana.
Na avtologu je edino starost lastnika napisana.

Kar še vedno ni osebni podatek. Informacijska pooblaščenka pretirava. Vsak bi moral met pravico da ve kaj kupuje, čim bolj transparentno ne da se to še otežuje, sploh s kvazi izgovorom "varstva osebnih podatkov".
Samo z avtologa ne boš ugotovil kdo je lastnik. Naj se nehajo sprenevedat, ker to gre že čez vse meje dobrega okusa.
Samo z avtologa ne boš ugotovil kdo je lastnik. Naj se nehajo sprenevedat, ker to gre že čez vse meje dobrega okusa.
Zgodovina sprememb…

Za avtolog mislim da ne komplicira, zakomplicirala je pa pri aplikaciji za preverbo veljavnosti vinjete, aplikacijo katero je naredil en soforumaš.

Vem katero aplikacijo misliš. Sam kaj ma zdej to veze.. dars je itak naredil svojo, na nič drugačen način.
Mislim pa da komplicira. Men meče zadnje zadetke o avtih za leto 2022.
Za avtolog mislim da ne komplicira
Mislim pa da komplicira. Men meče zadnje zadetke o avtih za leto 2022.

LapD ::
Mislim, da ta postopek, katerega je IP vložil zoper ministrstvo še vedno teče:
Edina logična razlaga je, da so prevrtevalci kilometrov pritisnili na IPja, da bi se otežil dostop do teh informacij.
ugotavljanje zakonitosti javno objavljenih identifikacijskih številk vozil (VIN) registriranih vozil ter ostalih tehničnih podatkov, ki so objavljeni v povezavi z določenim vozilom. Vsi ti podatki namreč predstavljajo osebne podatke, saj so neločljivo povezani z lastnikom ali uporabnikom vozila
Edina logična razlaga je, da so prevrtevalci kilometrov pritisnili na IPja, da bi se otežil dostop do teh informacij.
web&motion designer

endelin ::
Meni bi bila pri novejšem avtu red flag vidno obrabljena/uporabljena vlecna kljuka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

bm1973 ::
Mislim, da ta postopek, katerega je IP vložil zoper ministrstvo še vedno teče:
ugotavljanje zakonitosti javno objavljenih identifikacijskih številk vozil (VIN) registriranih vozil ter ostalih tehničnih podatkov, ki so objavljeni v povezavi z določenim vozilom. Vsi ti podatki namreč predstavljajo osebne podatke, saj so neločljivo povezani z lastnikom ali uporabnikom vozila
Točno to, VIN številka in podatki o avtu (servisi, nesreče, ipd), bi morale biti javni podatek.
Sam mešetarji pol ne morejo več mutiti. Vključno s priznanimi avto hišami.

mailer ::
Lahko potrdim, da nihče ne daje podatkov o preteklosti vozila razen če ni zraven prvega lastnika. Ne na tehničnih pregledih ne na servisu. Tudi, če sem po nakupu rabljenega vozila jaz lastnik podatkov o vozilu prejšnjega lastnika ne smejo dat. Zahvalite se GDPR. Nateguni in švercerji ter nepošteni lastniki pijejo na vaš račun. In EU skupaj z državo to podpira, kot je nekdo že zgoraj omenil.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

knap ::
Zdravo
Bom kar tukaj vprašal, da ne odpiram nove teme.
Prodal bom avto, ki ima neznano napako na motorju. Seveda bodo vsi potencialni kupci o tem obveščeni.
Sedaj bi se rad zaščitil in v kupoprodajno pogodbo to tudi navedel, da zaščitim še sebe.
Nekaj v tem smislu: avto ima neznano napako na motorju, kupec je s tem seznanjen in se z podpisom strinja, da uveljavljanje reklamacije ni mogoče...
Je mogoče to dodati v pogodbo? Če prav razumem, se na AMZS, KRKA itd dobi standardni obrazec. Lahko morda kar z roko to nekje zraven napišem na AMZS...?
Hvala
LP
Bom kar tukaj vprašal, da ne odpiram nove teme.
Prodal bom avto, ki ima neznano napako na motorju. Seveda bodo vsi potencialni kupci o tem obveščeni.
Sedaj bi se rad zaščitil in v kupoprodajno pogodbo to tudi navedel, da zaščitim še sebe.
Nekaj v tem smislu: avto ima neznano napako na motorju, kupec je s tem seznanjen in se z podpisom strinja, da uveljavljanje reklamacije ni mogoče...
Je mogoče to dodati v pogodbo? Če prav razumem, se na AMZS, KRKA itd dobi standardni obrazec. Lahko morda kar z roko to nekje zraven napišem na AMZS...?
Hvala
LP

Seveda je mogoče in to je potrebno omeniti v pogodbi. Na krki / amzs pridejo standardni obrazci, ampak mislim da so nekje opombe oz. podobno polje. Napišeš nekaj takega.
"Kupec je bil pred sklenitvijo pogodbe seznanjen, da ima vozilo neznano napako na motorju. Vozilo kupuje videno - kupljeno. S podpisom potrjuje, da se odpoveduje zahtevkom iz naslova stvarnih napak po 460. členu Obligacijskega zakonika"
Iz firbca. Kakšni so simptomi te neznane napake? A si prepričan da je problem v motorju? Kaj pa če ni kriv motor in kaj drugega za napako?
"Kupec je bil pred sklenitvijo pogodbe seznanjen, da ima vozilo neznano napako na motorju. Vozilo kupuje videno - kupljeno. S podpisom potrjuje, da se odpoveduje zahtevkom iz naslova stvarnih napak po 460. členu Obligacijskega zakonika"
Iz firbca. Kakšni so simptomi te neznane napake? A si prepričan da je problem v motorju? Kaj pa če ni kriv motor in kaj drugega za napako?
Zgodovina sprememb…

pero50 ::
to - videno kupljeno je larifari, prav tako 460. člen.
Tvoj zapis ne more biti nad zakonom in posledično zaradi tega nebi imel pravic do uveljavljanja skritih napak.
Če si mu ti prodal avto z okvaro menjalnika, povedal pa samo za motor...
Veste kaj hočem povedat...
Napišeš avto ima neznano napako motorja in kupec je s temu seznanjen in je to to.
Tvoj zapis ne more biti nad zakonom in posledično zaradi tega nebi imel pravic do uveljavljanja skritih napak.
Če si mu ti prodal avto z okvaro menjalnika, povedal pa samo za motor...
Veste kaj hočem povedat...
Napišeš avto ima neznano napako motorja in kupec je s temu seznanjen in je to to.

tony1 ::
Verjetno drži. Lakotnik (ko je še imel tak nick) je pred leti na forumu napisal, kakšno forumulacijo točno je treba napisati v pogodbi, če kdo najde star post.

karafeka ::
A tisto, da so vsi deli na avtu zaradi starosti iztrošeni in posledično potrebni menjave?

Mato989 ::
Jaz ko sem hodil iskat rabljen avto pred leti sem vsakemu rekel da nardiva tako, če pravite da je avto tip top, peljem na popolni pregled na servis uradni, in če oni potrdijo da je vse perfekt kot pravi lastnik plačam jaz, če ne pa on + popravila vsa kar rečejo...
Pol se hitro vidi kdo je ziher
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Twixz ::
Jaz ne verjamem več nobenemu. Ena večjih avtohiš pri nas je prodala sorodniku Škodo Superb karavana, 2 leti staro, ohranjeno v nulo, vse je štimalo po papirjih in vsem.
Čez 14 dni se slučajno zgodi prometna in sicer en je šel tej Škodi v rit. Avto je bil že od prej poškodovan zadaj, menjano bogve kaj vse, lakirano.. Ampak po papirjih pa vse BP
Čez 14 dni se slučajno zgodi prometna in sicer en je šel tej Škodi v rit. Avto je bil že od prej poškodovan zadaj, menjano bogve kaj vse, lakirano.. Ampak po papirjih pa vse BP

knap ::
Hvala za odgovore.
Upam, da bo na pogodbi dovolj prostora, da napišem kot zgoraj omenjeno.
Napaka je sigurno v motorju. O podrobnostih ne bom tukaj pisal. Avto bil pri več mehanikih (vsi bolj ali manj nesposobni), pobrali veliko denarja, pa nič naredili.
Imam že nov avto in obstoječ gre v prodajo. Zmanjkalo $$$ za popravilo. Premala vrednost avta, da bi še vlagal v njega.
LP
Upam, da bo na pogodbi dovolj prostora, da napišem kot zgoraj omenjeno.
Napaka je sigurno v motorju. O podrobnostih ne bom tukaj pisal. Avto bil pri več mehanikih (vsi bolj ali manj nesposobni), pobrali veliko denarja, pa nič naredili.

Imam že nov avto in obstoječ gre v prodajo. Zmanjkalo $$$ za popravilo. Premala vrednost avta, da bi še vlagal v njega.

LP

ZveeZ ::
A ni tako, da kot fizicna oseba (laik) ne odgovarjas za napake katere nisi opazil?
Jaz bi pri prodaji napisal na pogodbo katere napake so mi znane ter to, da ponujam kupcu moznost pregleda vozila na servisu po njegovi izbiri.
Tega ti nihce pameten ne bo "financiral".
Npr kupujes avto za 10k, kazeri ne kaze znakov okvar. Pripeljes na servis, kjer bi itak zeleli zasluzit in ti nastejejo za jurja popravil.
Jaz bi kvecjemu placal stroske pregleda ce se izkaze, da je res kaj narobe.
Jaz bi pri prodaji napisal na pogodbo katere napake so mi znane ter to, da ponujam kupcu moznost pregleda vozila na servisu po njegovi izbiri.
Jaz ko sem hodil iskat rabljen avto pred leti sem vsakemu rekel da nardiva tako, če pravite da je avto tip top, peljem na popolni pregled na servis uradni, in če oni potrdijo da je vse perfekt kot pravi lastnik plačam jaz, če ne pa on + popravila vsa kar rečejo...
Npr kupujes avto za 10k, kazeri ne kaze znakov okvar. Pripeljes na servis, kjer bi itak zeleli zasluzit in ti nastejejo za jurja popravil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()

To lahko narediš, če ni avto prestar. Na mojem prejšnjem avtu je bilo treba v povprečju enkrat letno kakšno malenkost na podvozju zamenjat

To lahko narediš, če ni avto prestar. Na mojem prejšnjem avtu je bilo treba v povprečju enkrat letno kakšno malenkost na podvozju zamenjat
Kako misliš to? To lahko vedno nardš če mi lastnik ki prodaja avto trdi da je avto "v nulo" pač rečeš ok, gremo na popolni pregled ki stane par stotakov, če bo vse ok in serviser reče da je vse "v nulo" plačam jaz in kupim avto, če pa je treba kaj menjat pa plačaš prodajalec + ceno menjave...
Tako se najbolj vidi kako ziher "v nulo" je avto in njihove besede.

Preden to narediš je treba definirat kaj pomeni "v nulo". Ker pri starem avtu se vedno nekaj najde da je treba v kratkem popravit, zamenjat ipd. Prodajalec ga prodaja brezhibnega, ker takrat pač je, mehanik bo pa rekel, ja zavore maš še za 2000km pol bo treba menjat oz. nekaj v tem kontekstu.
To pomeni da pač ni "v nulo", po novih informacijah.

lahko se dogovori, da bo prodajalec premislil o tem, ali bo plačal potrebna popravila. Je pa že dosti drago za prodajalca, da financira pregled avtomobila v primeru, da najdejo kaj narobe. Mogoče bo kdo potrdil tle na forumu, da je običaj, da kupec plača preverjanja

OutOfTheBox je izjavil:
Preden to narediš je treba definirat kaj pomeni "v nulo". Ker pri starem avtu se vedno nekaj najde da je treba v kratkem popravit, zamenjat ipd. Prodajalec ga prodaja brezhibnega, ker takrat pač je, mehanik bo pa rekel, ja zavore maš še za 2000km pol bo treba menjat oz. nekaj v tem kontekstu.
nekaj je v kratkem drugo je pa "takoj" oz. že gre preko predvidene porabe... če ti reče mehanik da je treba ploščice menjat čez 2.000 km, pol pač to zbije ceno za vrednost ploščic... ampak če pa ti mehanik reče da je avto bil rukjen, prodajalec pa trdi da nikoli ni bil pa je to red flag in naj lepo plača on pol pregled...
Če ti mehanik reče da manjka hladilne tekočine, ali pa da so vzmeti hin da bi jih bilo treba menjat, je to pač daleč od "v nulo" kot pravi prodajalec kajne?
Načeloma pa če nekdo trdi da je avto v "nulo" bi jaz kot kupec pričakoval da ga bom lahko NAJMANJ 1 leto (ob neki povprečni normalni kilometrini) vozil brez kakršnegakoli stroška (tu ne vštejemo če mi poči guma itd...)

karafeka ::
Ti reče kupec, da je treba sklopko menjat, čeprav nikoli nisem imel problemov s podrsavanjem ali prestavljanjem. Kaj boš potem, mu nižal ceno? Sklopka pride 100€, delo ti bodo pa nekateri tudi po 1000€ računali.

ampak če pa ti mehanik reče da je avto bil rukjen, prodajalec pa trdi da nikoli ni bil pa je to red flag
Resno vprašanje - kaj pa če prodajalec ne ve da je bil? (ni bil v njegovem lastništvu)
Ampak avto je še vedno tako kot ga opisuje, brezhiben na pogled in vožnjo.
Ne vem, men se zdi to veliko kompliciranje in hitro se lahko najdeš tam da začne kupec grozno komplicirat. Zaradi mene ga pelji k mehaniku, ker imaš pravico vedet v kakšnem stanju je avto, ampak pregled v vsakem primeru plačaš ti.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pametno kupiti rabljeni avto? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5033 (2163) | OutOfTheBox |
» | Uveljavljanje zahtevkov po nakupu avta od fizične osebe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 42643 (26091) | mat xxl |
» | goljufije z prikazom prevoženih kilometrov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 42281 (37679) | imagodei |
» | Zbijanje št. prevoženih km na števcih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 60165 (50972) | kixs |