» »

Nekvalitetni CDR-mediji

Nekvalitetni CDR-mediji

Highlag ::

Torej če koga srbijo prsti, da bi kupil medije Dataright profesional 80min/700MB (tortica 50Kosov) mu to toplo odsvetujem.

Po 10 poizkusih mi je uspelo zapeči le en CD z deklarirano kapaciteto. Nanje spravim maksimalno 650MB ;( Na nekatere še manj.

jurcy ::

prisegam na mmore>:D

Highlag ::

Hvala enako samo jih nisem dobil :'(.

BaRtMaN ::

Al je tem o bedno bednih CD-Rjih že malo morje. Ni treba za vsake bednike hodit nove teme odpirat.

frenk ::

sej bo itaq kmal zamrla :) ...problem je pri temah, ki se odvijajo vzporedno

jest pridegam na traxdata:)

BaRtMaN ::

Jest pa na Plextor / FujiFilm. Only the best is good enough.

Lime ::

Vsak medij ne gre na vsak pekač.
Medij, ki pri tebi ne deluje najbolje, bo morda pri tvojem prijatelju deloval ravno najbolje od vseh.

kihc ::

Mojemu pekaču syrotke super sedejo. :D

Dr_M ::

jest mam probleme s Princo CDR-80...kaj pa vem,usak deseti je pokvarjen.medtem ko princo CD-RW80 delajo odlicno.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

T(he) Boss ::

Mogoce vsak medij ni za vsakega pekaca, samo smartbuyi pa niso za nobenega, ce komu uspe spect smartbuye z 48kratno hitrostjo, pa da so berjivi, je res cudodelez:\

bodom ::

>Vnesite tukaj jest mam probleme s Princo CDR-80...kaj pa vem,usak deseti je pokvarjen.medtem ko princo CD-RW80 delajo odlicno.

hmm...jst mam vse CD-je Princo 700MB, pa sm jih do sedaj samo 5 unicu oz. tako al drugace ne delajo. pa jih mam prk 15008-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bodom ()

iskra ::

Jst pečem use na 12x hitrost max (stara CeDeeRka) in imam kar precej filmov, ki mi po 30 predvajanjih in štirih mesecih prenašanja v škatli ne delajo več ... CDji, ki ne delajo več, pa so v 95% SmartBuy ... DumBuy bi jih lahko preimenovali ;((

Se pravi: nikoli več SmartBuy-ev!!

Zadnje čase najraje pečem na EMTECove - bivši BASF. Imam namreč nekaj glasbenih CDjev še iz starih časov, ko so komaj prišle 4x CeDeeRke v trgovine ('99, nisem pa 100%), ki še delujejo: samo BASF, Sony in TEAC delajo brez preskakovanja, ostale lahko vržem stran. CDji pa so bili vsaj kako leto ali dve v avtih, na policah in na raznih žurih :D potem so postali zbiralniki za prah |O

Mirč ::

Danes sem malo sprobal stare filme ,ki sem jih snemal na različne cd medije (smart buy,traxdata,e-preformance,platinum,lg)
Smartbuyi so res en velik klump,tak slabo reagirajo ko das cD v masino da je joj, o lg-jeih nem zgubljal besed je en velik klump ,traxdata odlično dela najboljše pa seveda PLATINUM!!!!!!!!!!, KI JE LAHKO PORISAN UMAZAN PA DELA V NULO TO JE NAJBOLJSI CD.

LP

Law_Enforcer ::

LG = SmartBuy...

Jochaan ::

TraxData 52X + writer (Teac 52) =>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri CD-ji so najboljši?

Oddelek: Kaj kupiti
131250 (1092) BoBi