Forum » Igre » Need for Speed 5 ne dela sploh
Need for Speed 5 ne dela sploh
siegmund ::
Inštaliram in grem igrat. Loada, loada (5 minut). Vrže v Windowse.
moj računalnik:
-P4 1800
-GF4 Ti 4200
-512 DDR
-80 Gb trdi disk
pa Windowsi Xp professional
Please help.
moj računalnik:
-P4 1800
-GF4 Ti 4200
-512 DDR
-80 Gb trdi disk
pa Windowsi Xp professional
Please help.
- odklenil: Gandalfar ()
BaRtMaN ::
Tud jaz zdaj igram tale špil in moram pripomnit, da je odličen! Evolucija je zakon, faktory driver malo manj. Sovražim progo Zone Industrielle. Resnično jo sovražim. Mi je pri factory driverju delala probleme pred tremi leti in spet mi jih, čeprav malo manj. Pa tudi pri evolution ni ravno lahko, če je turnir expert težavnosti, prvega je skoraj nemogoče prehiteti. Največji užitek se mi je peljati v 365 B. Ni zelo hiter, tako da še lahko malo progo občudujem.
360 narediš tako, da stisneš ročno+eno smerno tipko. Ko te dovolj zanese, spustiš ročno in pritisneš nasprotno smerno tipko. Vaja dela mojstra.
360 narediš tako, da stisneš ročno+eno smerno tipko. Ko te dovolj zanese, spustiš ročno in pritisneš nasprotno smerno tipko. Vaja dela mojstra.
damirez ::
Sj ne morem verjet da ste me zrajcal s to spilo. Fak je bla dobra res si jo bom gor dal.
Aja moja najlubsa ALPINE. Se spomnim ko sem vozil in potem se pustil replay (full detail, sneg) pa fotra poklical.... kmalu mu ni bilo vec zal zakaj mi je tok kesa dal za racunalnik.
Spila je mela res hudo grafiko za svoje cajte pa se procesorsko nezahtevna je bila.
Aja moja najlubsa ALPINE. Se spomnim ko sem vozil in potem se pustil replay (full detail, sneg) pa fotra poklical.... kmalu mu ni bilo vec zal zakaj mi je tok kesa dal za racunalnik.
Spila je mela res hudo grafiko za svoje cajte pa se procesorsko nezahtevna je bila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A koga motijo različne oblike nekaterih tipk?Oddelek: Strojna oprema | 3325 (2329) | Ribič |
» | logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26366 (12923) | scipascapa |
» | Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 24851 (9048) | uro1001 |
» | Fifa 11 PC nextgen (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8537 (6625) | arozma |