Forum » Loža » IMP Ljubljana zaposlitev
IMP Ljubljana zaposlitev
dejan95 ::
Pozdravljeni. Verjetno to ni najbolj ustrezen forum za tole temo, a ker mi vedno pomagate z nasveti sem rekel, da bom vseeno poskusil.
Razgovor bom imel za zaposlitev na podjetju
- IMP Promont, delovno mesto: Tehnični vodja projekta m/ž
- IMP d.d., delovno mesto: Projektant II strojnih instalacij
Ima mogoče kdo kaj izkušenj z omenjenima podjetjema? So delavci tam zadovoljni, je klima OK? Kje mi bolj priporočate zaposlitev? (v primeru, da bom seveda uspešen na razgovoru). Iščem zaposlitev za daljši čas in se želim res prepričati preden naredim nov korak v življenju.
Za informacijo, po izobrazbi sem strojnik in do sedaj sem delal v strojegradnji kot konstruktor in kasneje kot projektni vodja.
Vse informacije bodo dobrodošle! Hvala!! :)
Razgovor bom imel za zaposlitev na podjetju
- IMP Promont, delovno mesto: Tehnični vodja projekta m/ž
- IMP d.d., delovno mesto: Projektant II strojnih instalacij
Ima mogoče kdo kaj izkušenj z omenjenima podjetjema? So delavci tam zadovoljni, je klima OK? Kje mi bolj priporočate zaposlitev? (v primeru, da bom seveda uspešen na razgovoru). Iščem zaposlitev za daljši čas in se želim res prepričati preden naredim nov korak v življenju.
Za informacijo, po izobrazbi sem strojnik in do sedaj sem delal v strojegradnji kot konstruktor in kasneje kot projektni vodja.
Vse informacije bodo dobrodošle! Hvala!! :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prošnja za zaposlitev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21721 (11084) | MadMen |
» | Menjava delodajalca - prikrivanjeOddelek: Loža | 5733 (2616) | opeter |
» | Dobra vprasanja za novo delovno mesto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14079 (10403) | Invictus |
» | Razgovor za službo in kadrovski odnos (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 61160 (43275) | Trubar |
» | Kako ne postati revež? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 21477 (16715) | Blinder |