» »

Kingston hyperx ssd 26pin sata konektor

Kingston hyperx ssd 26pin sata konektor

HyperGL ::

Kot napisano v naslovu iscem ce se kje komu valja kaksen pokvarjen (nedelujoc) ssd od kingstona hyperx.
Moja varianta je 120gb ampak mislim da vecina ima isti konektor, razen cisto zadnje serije so imele 22pin (torej 4 pine manj poleg sata napajanja in podatkov).
Mora imeti 26 pinov (15+7+4).
Ce se komu valja doma, bi ga bil vesel, ker je meni konektor razpadel. So pa izgleda to custom narejeni za ta model. So orientirani v kontra smer.

RedDrake ::

A to je tale konektor?

Dobi se ga na mouserju recimo. Če je prava reč piši na kak elektronik forum, pa daš za en pir nekomu, ki bo zase naročal več stvari (poštnina je 10-15 EUR afaik).

Oblika je, orientacija ni... Ta ima 4 pine na levi strani, jaz jih rabim na desni strani..
Sem ze dva dni po netu in iscem tako obrnjen 26pinski sata konektor, pa ga ne najdem. Zato pravim da je najbrz custom.

kixs ::

Takega mislis?

x

x

Imas sliko svojega razpadajocega?

Naceloma so SATA konektorji standardni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

To je ta ja, ce pogledas so stiri pini tukaj na desni strani, ce bi obrnil tako da bi bil pcb spodaj, bi bili na levi, tisti ki je linkan zgoraj pa se lota ravno obratno ?
Zal je moj konektor ze v vecnih loviscih, sem pa zjutraj odlotal iz enega samsungovega diska in je ravno kontra, je pa tak kot na linku zgoraj.

standardi so lahko razlicni ;)

standardi so lahko razlicni ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova plošča z 8 PIN konektorjem (ne z 4 kot prej) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
533587 (2537) hojnikb
»

Kateri HDD kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
708879 (8150) Infusion
»

24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalniku

Oddelek: Strojna oprema
487113 (5162) Win8NonGrata
»

Računalnik se ne vžge pravilno