Forum » Pomoč in nasveti » Panasonic Micro HiFi System bluetooth zvok zaostaja
Panasonic Micro HiFi System bluetooth zvok zaostaja
mrTwelveTrees ::
Očetu smo kupili nov radio Panasonic SC-PMX94EG-K Micro HiFi System
Deluje odličen zvok, samo ko povežem prenosnik preko bluetootha, zvok zaostaja pol sekunde ali več.
Nisem pa še probal izklopiti wifi in mikorovalovke ki je v bližini, sam ne vem če bo to rešilo problem.
Kakšna ideja ?
Naložen je zadnji firmware.
Deluje odličen zvok, samo ko povežem prenosnik preko bluetootha, zvok zaostaja pol sekunde ali več.
Nisem pa še probal izklopiti wifi in mikorovalovke ki je v bližini, sam ne vem če bo to rešilo problem.
Kakšna ideja ?
Naložen je zadnji firmware.
d4vid ::
BT ima vedno nek delay, po moje ke to normalno. Če hočeš da je brez, boš moral uporabit aux kabel.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
HolyFuck1 ::
Verjetno je verzija BT-ja iz kamene dobe (2.1), plus imaš prižgan nek post-processing (Blueooth Re-Master), ki verjetno naredi še večji delay.
mrTwelveTrees ::
Bluetooth(R) Version 2.1 + EDR
Pričakoval sem delay, ampak ne takšen.
Pričakoval sem delay, ampak ne takšen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mrTwelveTrees ()
Zimonem ::
Poglej če je kje na napravi možnost za korekcijo delaya. Sicer imaš potem namenske aplikacije ampak to ni to.
Zimonem ::
Kot je že oni zgoraj povedal sem imel že probleme z Realom na bt sploh starejših verzijah. Sedaj na 5+ tega ni več isto kot wifi. Ima pa vsaj shield možnost kompenzacije delaya. pa dela čez vse aplikacije. Dotične naprave pa ne poznam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen bluetooth zvočnik? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 48283 (5970) | Pithlit |
» | Samsung Led TV H6400 - vtisi, težave, zadnji firmware (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66354 (11561) | Han |
» | Bass kitara na komp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4125 (3486) | dottor |
» | Kateri high-end pametni telefon? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 62745 (55872) | PrimozR |
» | iPhone 3G (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25972 (10494) | eieieie1 |