Forum » Pomoč in nasveti » Voodoo 3 3000
Voodoo 3 3000
SkIDiver ::
Ja.
En mojih sošolcev se je lotu priključitve tv-ja na TV-OUT ki ga ma na voodooju. Stvar mu delala dokler ni pršu v Winse, tam pa mu je monitor sklopilo pa mu je začela slika na tv skakat. Stvar mu zdej nikakor ne dela. Monitor se sploh ne pržge, sistemski zvočnik pa piska k nor. Kaj nardit.
En mojih sošolcev se je lotu priključitve tv-ja na TV-OUT ki ga ma na voodooju. Stvar mu delala dokler ni pršu v Winse, tam pa mu je monitor sklopilo pa mu je začela slika na tv skakat. Stvar mu zdej nikakor ne dela. Monitor se sploh ne pržge, sistemski zvočnik pa piska k nor. Kaj nardit.
krucymucy ::
Men je tud skakal, dokler se nism zlomu za enga jurja pa sem sel kupit kabel (koaksialnga seveda)
Ne vem kok mu je ratal da mu dela TV-out ce se ni v winsih, ker signal za TV kodira programsko ne pa kar tko bez svega!!!
A je kdo od vaju probu nastavt na
Control panel > Display > Settings > Advanced, pol pa maš tm nastavitev -seveda ce je instalirano vse tko k je treba!!!
Mas moznost 3dfx TV , pol pa pac nastavs neki podobnga PAL BG in enable TV out............. so se neke neumnosti pa ne bi o tem
Aja pa prklopta na VIDEO IN al pa na SCART , da ne bi na antenski vhod!!!!
Pis ce sem ti kej pomagu
Ne vem kok mu je ratal da mu dela TV-out ce se ni v winsih, ker signal za TV kodira programsko ne pa kar tko bez svega!!!
A je kdo od vaju probu nastavt na
Control panel > Display > Settings > Advanced, pol pa maš tm nastavitev -seveda ce je instalirano vse tko k je treba!!!
Mas moznost 3dfx TV , pol pa pac nastavs neki podobnga PAL BG in enable TV out............. so se neke neumnosti pa ne bi o tem
Aja pa prklopta na VIDEO IN al pa na SCART , da ne bi na antenski vhod!!!!
Pis ce sem ti kej pomagu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18896 (12412) | Ursus |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4166 (3673) | KTr1sk |
» | TV-Out na TV letnik 1989 ???Oddelek: Zvok in slika | 1728 (1465) | flipflop |
» | Grafična karica in televizijaOddelek: Strojna oprema | 1273 (938) | ||_^_|| |
» | Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7806 (5031) | rap3r |