» »

zamrzne mi med 3d igrami

zamrzne mi med 3d igrami

ahac ::

Samo med 3d igrami, kot so NOLF, Deus EX, fifa2001...
Tko, da morm resertirat comp, če pa pritiskam ctrl-alt-del se včasih (redko) napiše System busy na blue screenu.
Imam geforce 2 mx.
Imam nove driverje z nvidiine strani, pa ne pomaga nič. ;((:'(:(
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

OZZY ::

Veš kaj nisi edini. To se vsem zgodi in dogaja. Enim bolj pogosto kot drugim. Meni včasih dela npr. deus ex braz problema dve uri včasih mi pa v tem času 3-4 freezne. ovdvisno kak dan ma. Včasih pomaga, da snameš z intrneta popravke za igre in pa da imaš naložene najnovejše gonilnike od grafične in chipseta.
Go with the flow.

JanezH ::

Meni se je to dogajalo s TNT2, ampak ni bila kriva grafična, temveč zvočna kartica - pol sem naložil najnovejše šoferje in je delalo. :D

element ::

Ne se sekirat, se zgodi. Naloži drajverje nove za celo mašino pa bi mogl bit. Pa ne pozab tanovga DX8a. :D

Mravlek ::

Ali pa preveri ce se ti slucajno masina ne pregreva, ali pa ce ti kak ventilator kje ne stoji, so tudi taki primeri ze bili
:)
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?

ADF ::

Kakšne konfiguracije imate?

OZZY ::

Smukec: Imaš prav. Prav lahko je tudi zvočna. Bom poskusu tud pri men nadgradit pa bom vidu ali je kaj bolje. :D

Ah nič ne bo. Ni novejših drajverjev. Šit.;((
Go with the flow.

nsignific ::

eto glej tega ti noben ne bo povedu ker noben ne pomisl, se je pa men tocno to zgodil, k mam geforce2mx... kurcev amd duron 650 je neki se sfuku in jebe s floating point overflowi - - - > ne zna risat vektorje. in zdej morm zamenat. probi kksn winbench pa prever to preden gres zagont svoje dragocene ure za brezvezno popravlanje.

BugiMen ::

Tudi jaz sem imel iste probleme. Vse kar sem naredil je da sem v biosu izklopil 4xAGP in dal zadnje driverje (od mojega proizvajalca graficne kartice), od takrat naprej nimam vec problemov(ze vec kot 5 mesecev). Prej pa mi je vsak 3D spil zmrznu po parih minutah igranja ne glede na to kaj sem igral.

BTW kok se sploh pozna med 2xAGP in 4xAGP

Imam Leadtek gf2mx TVout
Born to be wild and wild to be born

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

slabo delovanje gf 6800le

Oddelek: Strojna oprema
211549 (1189) ljubecan
»

Gforce ni nviewa

Oddelek: Zvok in slika
251751 (1428) BetMaN
»

Sapphire Radeon 9000 Atlantis pro ne dela!

Oddelek: Pomoč in nasveti
51034 (833) VASkO
»

IMAM PROBLEM (Abit+Athlon+Prophet)

161124 (912) Kriko
»

MX + q3a = STEKANJE ???

141285 (1101) Caboose

Več podobnih tem