» »

Amazon vračilo in novo naročilo - moralno?

Amazon vračilo in novo naročilo - moralno?

GupeM ::

Prejšnji teden sem na amazon.de naročil nekaj za 230 €. Nisem še niti prejel, je nekje v tranzitu. Zdaj pa to isto stvar dobim na amazon.de za 190€. Je moralno, da staro zadevo vrnem ko jo prejmem (piše, da je returnable do 31. januarja 2024), novo pa že zdaj kar še enkrat naročim?

deco16 ::

Zakaj pa ne, sami so si krivi z temi popusti. Tebi se splača poslat nazaj in novo naročit. Mislim moralno al ne, sej poštnina za nazaj je vključena v ceno(pač predvidevajao da par % to naredi).

Bizkit45 ::

Glede morale se jaz vedno vprašam ali bo kdo trpel..
V tvojem primeru prav noben. Amazon prav zagotovo ne, kurirjem je pa to voda na mlin, tak da, go for it :)

DarwiN ::

Menda Amazon rad refunda razliko v takšnih primerih.. Poskusi jim pisat.

p.s: in poročaj o uspehu/neuspehu.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

starfotr ::

Vprašaj za nakazilo razlike, kot je omenil Darwin.

tikitoki ::

GupeM je izjavil:

Prejšnji teden sem na amazon.de naročil nekaj za 230 €. Nisem še niti prejel, je nekje v tranzitu. Zdaj pa to isto stvar dobim na amazon.de za 190€. Je moralno, da staro zadevo vrnem ko jo prejmem (piše, da je returnable do 31. januarja 2024), novo pa že zdaj kar še enkrat naročim?

Amazon ti bo razliko nakazal Sam. Oz. Poglej od katerega datuma garantieano povracilo v primeru zniAnja cene. Imas pa tudi podporo kupcem.

Ah... Nisem čakal vaših odgovorov, sem kar takoj naročil nov izdelek, tega ki pride v kratkem, pa pošljem nazaj takoj ko ga dobim. Ker se mi ne mudi, lahko počakam na novo dostavo.

Magic1 ::

Super, me prav zanima kaj boš naredil, če bo v petek se ceneje:))
Magic

Ne bo :D ker je že zdaj kao black Friday deal. Pa dvomim, da bojo še veliko spustili ceno, ker je že prej bil iz 310 znižan na 230.

https://www.amazon.de/dp/B0BG8BMZ34/ref...

Za 10 eur se ne mislim it, za 40 se pa že splača.

Je pa zanimivo, da je AX86S zdaj celo dražji kot AX86U Pro.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Ahahaha. Router številka 2, ki sem ga naročil v ponedeljek, je danes prispel. Prvi, ki sem ga naročil 14. 11. pa je še vedno nekje v tranzitu. Izgleda, kot da se je zataknil nekje v Avstriji. Piše, da če do 25. 11. ne prispe, lahko naslednji dan zahtevam refund.

Očitno sem res prav naredil, da sem naročil novega po nižji ceni :)

So pa prvega poslali iz Nemčije (mislim, da bo (če bo) dostavil Express one), drugega pa iz Bergama preko hrvaške pošte. Sem že opazil, da kar gre iz Bergama k nam, je tukaj zelo hitro. Tale router je v bistvu še en dan dlje rabil, kot je običajno, če pošiljajo iz Bergama.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mailboxde.com (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32684171 (1230) buttcrack
»

Izkusnje z Amazon.de (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8124482 (4056) carlosk1966
»